Mislim da ni u kol centru pojma nemaju 😀To ti je složena stvar. Možeš proći kroz celu temu i videti da u suštini ni oni ne znaju koji su tačni kriterijumi. Uji se čak i žalio Narodnoj banci Srbije zbog određenih aspekata. Najsigurniji način da stvarno dobiješ sve vaučere jeste da pazariš nešto u samom Lidlu. Naravno, ti možeš da probaš sa onlajn kupovinom, ali nema garancije da će proći, iako se iz uslova promocije čini kao da bi trebalo da prođe. U najgorem slučaju, dobijaš samo jedan vaučer za otvaranje računa, a ni to zapravo nije toliko loše.
Nisu još nikome ništa dali u februaru, to smo već zaključili. Biće sigurno uskoro, ali javi svakako ishod ako ih budeš cimao.Nisam dobio prvi vaučer za Lidl juče, moraću u ponedeljak da ih kontaktiram.
Ne sumnjam, hahah. Ne znam, doduše, koliko se kod njih čeka na uspostavu veze. Ako nije dugo, možeš svakako da probaš da pitaš.Mislim da ni u kol centru pojma nemaju 😀
Baš jesu, ali poklonu se u zube ne gleda, što bi se reklo. Bilo je kašnjenja i nedoumica, ali svi iz prve ture su na kraju dobili svih 10k.Al su ga napravili... 😂
Ja do sad nisam uspeo da ih kontaktiram ni jednom preko kol centra 😂Ne sumnjam, hahah. Ne znam, doduše, koliko se kod njih čeka na uspostavu veze. Ako nije dugo, možeš svakako da probaš da pitaš.
Ja još uvek nisam dobioStigao vaučer, antidatiran na 10. februar.
Svim mojim ukućanima je u linku parametar cq_ck jednak 1719818986655, tako da definitivno nije jedinstveni kod. Mogu svakako i ostali proveriti da li im je isti, ali šanse su da jeste. Biće da je u pitanju bez veze random broj čiji je cilj da spreči keširanje stranice.u linku je već sadržan njegov kod
Poznato mi je i ovo, ali šta znam, možda sistem to isto smatra pogodnošću za otvaranje računa, a znamo već da se dve takve ne mogu kombinovati. Činjenično je stanje da Luka nije dobio vaučer, znači negde je zapelo, pa prosto gledam po čemu se njegovo otvaranje računa razlikovalo od dosad potvrđenih uspešnih.Po novom je to sada Standard paket sa klauzulom za omladince i ne pravi smetnju (sistem automatski počinje da naplaćuje održavanje posle 26. rođendana ili uplaćene plate).
Ne bi imalo smisla, mogao je račun da se otvori i npr. 31. decembra, što je bio poslednji dan u drugoj turi. Ne znam, doduše, nikog ko je baš tad otvorio, ali mogu da ti potvrdim da je otvaranje računa 27. novembra (to je najkasnije u toku meseca da mi je poznato) rezultiralo dobijanjem prvog vaučera 20. decembra.Račun je otvoren 28. januara, da ne računaju oni to možda kao februar pa prvi vaučer u martu.
Isto i meni, jedino sto sam zvao call center...Pisao im na čet da nisam dobio, rekla proslediće kolegama radi dalje provere i posle 15 minuta mi stiže Lidl vaučer na mail. Čudno al bar su poslali.
Mene nisu pozvali otišao sam da otvorim sam i rekao da sam došao preko lidl promocijeTaj poziv mora da usledi sa njihove strane pre mogućnosti otvaranje računa sa benefitima u ekspozituri?
21. sam dobio drugi.Je l bio nekome vaučer za ovaj mesec? Čisto da znam da l je bio pa su me preskočili i treba da se žalim ili nije bilo nikome pa da se jednostavno čeka.
Nisam siguran imaju li neko ograničenje po tom pitanju, ali ja sam npr. otvorio novi račun 16 meseci nakon otvaranja starog. Rekla mi je službenica da vidi da sam imao ranije, ali da nije problem jer je zatvoren. Rokove nije pominjala, ali verovatno postoji neki, kao što npr. Raiffeisen zvanično zahteva da šest meseci nisi imao nijedan račun kod njih pre otvaranja iRačuna.Zatvorio sam stari eacun prosle godine, pretpostavljam da bi to bilo ok i da bi me racunali kao novog korisnika sada.
Kako reče čovek pre mene, dovoljno je da jednom mesečno kupiš nešto kod njih. Virtuelna kartica znači da moraš da platiš telefonom, tj. njihovom MasterCard karticom ubačenom u mobilni novčanik (Google/Apple Wallet/Pay). Zvanična dinamika je da se 20. u mesecu dobija nagrada za uslove ispunjene u prethodnom mesecu, mada to uglavnom ne ispoštuju. Konkretno, vaučer za martovsko otvaranje računa bi trebalo da dobiješ 20. aprila, pa za aprilsko plaćanje 20. maja, pa za majsko plaćanje 20. juna, pa dodatnih bezuslovnih 1k za kraj 20. jula.sta treba da uradim od placanja i kojom dinamikom bih imao isplate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari