vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
28gb je bez 3d-a ali ovo je za hack temu
Ne znam za vas, ali meni se u poslednje vreme nista ne igra(iako gomila dobrih igara izlazi).
Dok za nedelju dana ne stigne MGS Collection 🙂.
Konzolni deo foruma je umro, zato nema. Nema ni novih tema, ni komentarisanja bilo cega, pa ni Uncharted-a 🙂
I kod mene je slicno. Samo sto mi je to "poslednje vreme" malo potrajalo. Kao da sam udario u zid po pitanju svega sto me nervira u danasnjoj industriji. Moracu malo da promenim navike i da pocnem sve to malo drugacije da pratim. Doveo sam sebe do nekog groznog prezasicenja cak i ne igrajuci previse igara, naprotiv. Vrlo malo igram. A i dalje kupujem igre, sto je najbolje 🙂.
Videcemo sta ce biti...
Pa kad dvoje troje ljudi pisu nesto a ostali samo citaju, iako su na forumu dnevno isto kao i ovi sto napisu nesto.. 🙂
Meni je glupo da piraterizujem PS3, i onako godišnje izađe svega par igara koje želim da odigram, tako da nije strašno. Veći bi mi gubitak bio da nemam online.
Da, u pravu ste da je konzolni deo foruma pritajio. Ja sam ovde ocekivao festu povodom izlaska novog uncharted-a, ono apsolutno nista. Poredim npr. sa PC delom gde ce za dva dana tema o GTA V imati vise poruka nego ovde tema o Uncharted-u stara godinu dana. Mene zanimaju utisci iz prve ruke,... Mislim, kao i sto Boris kaze, samo troje ljudi ovde nesto komentarise, ne znam sta je sa drugima, ali pogledajte samo stare teme o uncharted-u ili bilo kojoj drugoj ps3 ekskluzivi. Izgleda da je vreme za ps4.
Kakvi su filmovi koji se snimaju u poslednjih par godina ... bolje da gledas igru 😉.
neverovatno koliko su uznapredovali na istom hardware-u sa U3.
Pa ako ti ovo smeta, definitivno nisi za uncharted. Valjalo bi jos vise cutscenes-a da ima.A i uncharted sve vise i vise lici na interaktivni film. Da sam hteo da gledam cutscene , uzeo bih da gledam film.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari