Šta je novo?

Uncharted 3

ne , cisto konstatujem. za sada je "najteza" igra koju sam ja video.. :d

jeste bogami, prešišala je i final fantasy (ne znam koji tačno deo po redu), killzone 3 i god of war 3

Koju prednost imaju u mp-u imaju oni koji su ukucali kod u odnose na one koji nisu?

Nemoguce da dva dana nakon izlaska igrice nema nikakvih komentara na temi (review-i, piratske verzije i sl.).

Konzolni deo foruma je umro, zato nema. Nema ni novih tema, ni komentarisanja bilo cega, pa ni Uncharted-a :)

Poslednja izmena:
Ne znam za vas, ali meni se u poslednje vreme nista ne igra(iako gomila dobrih igara izlazi).
Dok za nedelju dana ne stigne MGS Collection :).

Ne znam za vas, ali meni se u poslednje vreme nista ne igra(iako gomila dobrih igara izlazi).
Dok za nedelju dana ne stigne MGS Collection :).

I kod mene je slicno. Samo sto mi je to "poslednje vreme" malo potrajalo. Kao da sam udario u zid po pitanju svega sto me nervira u danasnjoj industriji. Moracu malo da promenim navike i da pocnem sve to malo drugacije da pratim. Doveo sam sebe do nekog groznog prezasicenja cak i ne igrajuci previse igara, naprotiv. Vrlo malo igram. A i dalje kupujem igre, sto je najbolje :).

Videcemo sta ce biti...

Konzolni deo foruma je umro, zato nema. Nema ni novih tema, ni komentarisanja bilo cega, pa ni Uncharted-a :)

Pa kad dvoje troje ljudi pisu nesto a ostali samo citaju, iako su na forumu dnevno isto kao i ovi sto napisu nesto.. :)

I kod mene je slicno. Samo sto mi je to "poslednje vreme" malo potrajalo. Kao da sam udario u zid po pitanju svega sto me nervira u danasnjoj industriji. Moracu malo da promenim navike i da pocnem sve to malo drugacije da pratim. Doveo sam sebe do nekog groznog prezasicenja cak i ne igrajuci previse igara, naprotiv. Vrlo malo igram. A i dalje kupujem igre, sto je najbolje :).

Videcemo sta ce biti...

Probaj Dark Souls, ustanovićeš da nije problem u tebi, već u današnjim igrama :)

Pa kad dvoje troje ljudi pisu nesto a ostali samo citaju, iako su na forumu dnevno isto kao i ovi sto napisu nesto.. :)

Pa ocigledno postoji neki razlog za to...da im se pise, valjda bi pisali? :)

@rAMA

Probacu, hvala, mada RPG bas i nije moj zanr. A ja i ne mislim da je probelm u meni. Doduse, ne znam ni da li postoji sa danasnjim igrama, ko zna kako sve to danasnjim klincima izgleda. Ili bilo kome ko ne igra igre sto godina.

Nemam pojma vise...

Malo citam sta pisete i pratim vec duze vreme sto se dogadja i dosao sam do zakljucka da se da malo tko vise kupuje orginale.To je osnovni problem a tko bi kupio orginal kad ima uncharted 3 za dzabaka,tako da se sony opet ukakao sa piraterijom sto mu u ovom momentu nije bas trebalo.Za sonija je uncharted isto sto i za xbox gov3.

Za sonija :D :) Jok, nije to, pirate igraju oni koji su to uvek zeleli, meni su na PSN listi ostali skoro svi oni koji su i bili pre piraterije..

Meni je glupo da piraterizujem PS3, i onako godišnje izađe svega par igara koje želim da odigram, tako da nije strašno. Veći bi mi gubitak bio da nemam online.

a meni je glupo(govorim čisto o mom utisku) da legalizujem PS, hteo sam da se nije pojavio fix za U3. kad se za njega fix pojavio i kad su BF3 takođe sredili ali po PSN principu ne vidim zašto nas opet ne bi tako obradovali sa nekim budućim igrama.

Pa kad ti je gotivno da se igras sam u pesku ;) Kakvo bre prelazenje igara, dve godisnje to zasluzuju..

Da, u pravu ste da je konzolni deo foruma pritajio. Ja sam ovde ocekivao festu povodom izlaska novog uncharted-a, ono apsolutno nista. Poredim npr. sa PC delom gde ce za dva dana tema o GTA V imati vise poruka nego ovde tema o Uncharted-u stara godinu dana. Mene zanimaju utisci iz prve ruke,... Mislim, kao i sto Boris kaze, samo troje ljudi ovde nesto komentarise, ne znam sta je sa drugima, ali pogledajte samo stare teme o uncharted-u ili bilo kojoj drugoj ps3 ekskluzivi. Izgleda da je vreme za ps4.

Ja većinu naslova igram znatno pošto izađu, pa i ako imam nešto posebno da kažem o nekoj igri nekako mi je besmisleno da vaskrsavam već zaboravljenu temu:p.
Znamo kakav kvalitet gejmpleja možemo očekivati u sp-u U3, pitanje je hoće li i mp-u uspjeti da se uguraju među ''tešku kategoriju''....
Kod mene dilema pirati ili PSN nije ni postojala.Zbog vremena u mrežnom mp-u sada u ''rezervi'' imam dosta sp igara kojima se mogu natenane posvetiti kad mi odgovara:).

Da, u pravu ste da je konzolni deo foruma pritajio. Ja sam ovde ocekivao festu povodom izlaska novog uncharted-a, ono apsolutno nista. Poredim npr. sa PC delom gde ce za dva dana tema o GTA V imati vise poruka nego ovde tema o Uncharted-u stara godinu dana. Mene zanimaju utisci iz prve ruke,... Mislim, kao i sto Boris kaze, samo troje ljudi ovde nesto komentarise, ne znam sta je sa drugima, ali pogledajte samo stare teme o uncharted-u ili bilo kojoj drugoj ps3 ekskluzivi. Izgleda da je vreme za ps4.

Sto se mene tice ps3 moze jos da potraje , ali ideje kojima stancuju nove nastavke vise ne mogu. A i uncharted sve vise i vise lici na interaktivni film. Da sam hteo da gledam cutscene , uzeo bih da gledam film.

Kakvi su filmovi koji se snimaju u poslednjih par godina ... bolje da gledas igru ;).

Presao U3 za 3 dana, 11h gameplay-a, 64 od 100 blaga nasao ;(. U odnosu na prethodne delove, posle zavrsetka se dobiju samo 4 making of videa. Kraj su mi nekako zbrzali i izgubio sam wauu osecaj nakon zavrsetka price, premalo mozgalica, previse cutscene-a i tek 3 deonice koje su zaista impresivne ( zamak u Francuskoj, prekookeanski brod i avion :) ). Inace, krenuo sam odmah ponovo da igram U1, neverovatno koliko su uznapredovali na istom hardware-u sa U3.

Ja sam resio da ovog puta vise uzivam u igri i laganica,po 1h dnevno.Inace takav nivo detalja je nevidjen,pozelim da imam bar 60incha ekrana za ovo.

Zasto ljudi igraju igre? Da bi se zabavili, jer igre prvenstveno treba da nam pruze zabavu! Neko voli da odgleda neki film, procita knjigu a neko da nesto odigra na PCu/konzoli!
To je primarni cilj igara, barem po mom misljenju... Ja sam uzivao igrajuci prva dva dela Uncharted-a, i ne sumnjam da cu uzivati u trecem delu!
Sad nekima smeta sto je vise kao interaktivni film, ali meni ne smeta jer mi pruza odlicnu zabavu. Po meni i dan danas najbolja igra je Metal Gear Solid tj uopsteno ceo serijal!
A kad samo pogledam koliko je MGS4 imao cutscene-a, mogao sam 'ladno da odgledam neki deo Gospodara! :D Ali meni nije smetalo jer sam se uzivao uz pricu, i prosto nisam ni osetio koliko traju ti filmski delovi igre. :)

Tako da, mnogi ce igrati, mnogima ce se svideti ali moramo uvek traziti dlaku u jajetu! Na kraju krajeva, uzmite pa igrajte Demons Souls/Dark Souls! :p

Igra je standardno fenomenalna. Jedini problem je sto kome se nije svideo u1 i 2 nece ni ovaj jer je gotovo identican samo sa promenjenom scenografijom.
A sto se tice komentarisanja - bem li ga, sve slabije dolazim na domace forume tako da ni bench nije izuzetak :( Ovde ima stalna postavka od par ljudi koji pisu i tona koji citaju sto posle nekog vremena postane malko zamorno. Ocigledno da nisam usamljen u tome, a na netu stvarno ima dobrih foruma za ps3 gde je daleko zivlja atmosfera.

Nazad
Vrh Dno