vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
28gb je bez 3d-a ali ovo je za hack temu
Ne znam za vas, ali meni se u poslednje vreme nista ne igra(iako gomila dobrih igara izlazi).
Dok za nedelju dana ne stigne MGS Collection.
Konzolni deo foruma je umro, zato nema. Nema ni novih tema, ni komentarisanja bilo cega, pa ni Uncharted-a![]()
I kod mene je slicno. Samo sto mi je to "poslednje vreme" malo potrajalo. Kao da sam udario u zid po pitanju svega sto me nervira u danasnjoj industriji. Moracu malo da promenim navike i da pocnem sve to malo drugacije da pratim. Doveo sam sebe do nekog groznog prezasicenja cak i ne igrajuci previse igara, naprotiv. Vrlo malo igram. A i dalje kupujem igre, sto je najbolje.
Videcemo sta ce biti...
Pa kad dvoje troje ljudi pisu nesto a ostali samo citaju, iako su na forumu dnevno isto kao i ovi sto napisu nesto..![]()
Meni je glupo da piraterizujem PS3, i onako godišnje izađe svega par igara koje želim da odigram, tako da nije strašno. Veći bi mi gubitak bio da nemam online.
Da, u pravu ste da je konzolni deo foruma pritajio. Ja sam ovde ocekivao festu povodom izlaska novog uncharted-a, ono apsolutno nista. Poredim npr. sa PC delom gde ce za dva dana tema o GTA V imati vise poruka nego ovde tema o Uncharted-u stara godinu dana. Mene zanimaju utisci iz prve ruke,... Mislim, kao i sto Boris kaze, samo troje ljudi ovde nesto komentarise, ne znam sta je sa drugima, ali pogledajte samo stare teme o uncharted-u ili bilo kojoj drugoj ps3 ekskluzivi. Izgleda da je vreme za ps4.
Kakvi su filmovi koji se snimaju u poslednjih par godina ... bolje da gledas igru.
neverovatno koliko su uznapredovali na istom hardware-u sa U3.
Pa ako ti ovo smeta, definitivno nisi za uncharted. Valjalo bi jos vise cutscenes-a da ima.A i uncharted sve vise i vise lici na interaktivni film. Da sam hteo da gledam cutscene , uzeo bih da gledam film.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari