Šta je novo?

Uncharted 3

Bio je problem sa 1.02 patchom za evropljane, uskoro ce biti pusten 1.03 koji ispravlja bas taj problem, potvrdili glavni ljudi ND-a. I ja takodje nisam nista danas mogao da odigram.

Edit: evo aktivan je 1.03 i radi opet matchmaking.

Poslednja izmena:
Odlicno je to sto su ubacili mogucnost co-opa u multyiju na jednoj konzoli sa dva naloga. Danas sa drugom je bilo bas zabavno.

Ja sam se bas zabavio sa ovom betom. Mislim da ce igra dosta dobro ispasti na kraju. Sadržaja ima stvarno preterano mnogo, počev od medalja, preko boostera koji imaju 3 nivoa efikasnosti (slično Pro perkovima u CoD-u), preko stotine raznih blaga koje treba skupiti i otključati razne embleme (poput tagova iz CS-a koji se pojavljuju na mapi kada ste prvi na Leaderboardu) i customization opcije za svog lika.

Koliko sam razumeo, u full verziji će osim standardno većeg broja mapa i dostupnih likova, biti i još više boostera i oružja, što će realno multplayeru dati dugovečnost ravnu CoD-ovoj.

Ne znam sta da mislim za ovaj uncharted, sad sam malo odigrao UC2 multi cisto da vidim razliku i prosto je neverovatno da je recimo ak47 toliko razlicit. U dvojci je pucanje skoro bez recoil-a a u ovoj beti je bas kao u nekom ozbiljnijem shooteru sa cimanjem levo desno i sa vibracijom gamepada. Sto se tice health-a koji je u dvojci posle cuvenog patch-a 1.05 umanjen mislim da bi idealno bilo da je negde izmedju, UC2 je sada drugacija igra tj. dosta lakse je ubiti nekog, u trojci je glupo da veoma cesto neko moze da me izmanevrise i dodguje i ubije me pesnicom iako je popio desetak metaka. To je najveci problem za mene u obe igre. Kad sam recimo ja host bukvalno je drugacije iskustvo i vidi se razlika. Bilo bi genijalno kad bi i oni presli na servere umesto p2p konekcije kao sto je najavljeno za Gears 3.

Sto se mene tice najvise mi se u trojci svidja taj sistem sakupljanja medalja i blaga koje ponekad ispadne nakon kill-a. To mi je pravo osvezenje u igri jer dodaje totalno novi element u sred borbe. Ima dosta dobrih stvari i ja mislim da ce biti uspesan multi ali da ga ipak necu igrati bas previse.

Poslednja izmena:
Koliko se secam, pre neki dan je istekao rok igranja bete.

Kraj bete je bio najavljen za 14-ti ali su bili produzili do 15-og... Ali danas je vec 18-ti! :D

EDIT: Ja sam posle 2 dana i mozda 2-3 sata igranja izbrisao. Nije mi bilo preterano zanimljivo.

Poslednja izmena:
Uzivajte. ;)

[YOUTUBE]4nBohGuUJtM[/YOUTUBE]

Inace, ovo crta Natalya Netselya cija je specijalnost crtanje na pesku. Evo i jedne njene slike, cisto da ugodjaj bude potpun. :eyebrows:

10_natalya15.jpg

Naughty Dog Explains Why Uncharted 3 Has An Online Pass
Kev Adsett: A hot topic at the moment is that of online passes and single-use codes unlocking segments of the game for players who buy the game brand new. What are your views on this, and do you guys have any similar plans?

Justin Richmond: Yeah, we’re supporting the, what’s it called?

Arne Meyer: Online pass.

Justin Richmond: Online pass system for Uncharted 3, and so what it means is that if you buy the game new, you get a code that you can enter and play the multiplayer online, and so for us, I think we’re offering a huge package, we’re offering a ton of content.

It’s not just some throw away death-match mode, we spent a ton of time developing this stuff. I think we’re offering something that’s completely different from anything else that’s in the industry; our gameplay is really different and really deep and it takes a long time to master.

We give literally thousands of hours of content in our online stuff and on top of that we give you not just competitive, but an entire co-op experience as well. There’s basically a whole alternate history, alternate version story in our co-op, and in this game they’re actually all tied together. All the co-op missions, of which there are even more, are all actually one continuous story, if you play them in the right order.

It’s all that stuff, and so in general, we’re giving out a huge amount of content, and part of the reason for the online pass is that when that stuff goes online, it isn’t free. We have to pay for servers and all this different stuff to maintain it, and so at some point, you know, games have to make money. It is a business, and we just wanna be able to continue to provide that kind of content. If Sony ever comes to us and says “You’re not making enough money on this, you need to cut it” or whatever, that’s not something that we want. We want to be able to maintain the level of quality of the product that we’re giving out.

Arne Meyer: We don’t want to sink the company with bandwidth costs!

Justin Richmond: Yeah exactly, and the other thing is that even if you do buy it used, it’s worth the price of that online pass just to get all that content, because there’s so much stuff. It’s either that or we offer online completely in its entirety also, so we have a complete offline package as well, so if you want to play the co-op with a friend, you can do that offline.

http://www.thesixthaxis.com/2011/10/17/interview-naughty-dog-on-uncharted-3/

Haha, moram reći da me je nasmijalo što lik nije mogao da se sjeti izraza (ili se jednostavno zezao:d).
Nemam ideju hoće li mp U3 biti toliko dobar, betu nisam ni igrao, a igru ću nabavljati sbog sp-a, mp možda probam usput.Uostalom OP će od sada izgleda imati sve Sonijeve igre bez obzira da li je mp u njima stvarno nešto novo ili već viđeno.
Online Pass mi ne smeta ionako kupujem nove igre kad postanu dostupne mom budžetu.

Launch trailer, ima spoilera

:p

[YOUTUBE]dJuyv_ckh98[/YOUTUBE]

Najjaci serijal i najbolji developer team u odnosu na bilo koju platformu. Jesam hc pc igrac i mislim da je velika steta sto su se ogranicili ps3 ekskluzivom, ali sve ostalo je cinjenica...

Kako mi je drago sto do sada nisam pogledao nijedan trejler.

Najjaci serijal i najbolji developer team u odnosu na bilo koju platformu. Jesam hc pc igrac i mislim da je velika steta sto su se ogranicili ps3 ekskluzivom, ali sve ostalo je cinjenica...

Uh, baš, baš si ga preterao. :)

Jes pa da rovarite po cfg fajlovima dok ne ubodete idealan fps :d :d :d

pa sad,ja bas i ne bi morao da ubadam;)

ramo ok ok subjektivan sam, priznajem da je cisto iz mog ugla gledano.... mogu i da obrazlozim, ali mi se nece - sto bi rekao starac u retko pametnim trenucima.:D

Poslednja izmena:
Odličan je Naughty Dog i uživao sam igrajući oba Uncharted-a, mada sam uvijek imao osjećaj da su platformisanje trebali napraviti zahtjevnijim i ubaciti koju ozbiljniju zagonetku (mada ne nešto na što bi se trošilo pola sata lutajući okolo)....

Upravo to, zagonetke nisu ništa posebno, pentranje je previše jednostavno, a ni napucavanje ni protivnički AI nije ništa brilijantno. Izdvajaju se dobra grafika, i cut scene (za oni koje vole da gledaju snimke u pauzama između igranja, ja baš i nisam njihov pobornik).

Pa da, grafika i filmska pop-corn prica, sve ostalo je skoro pa na Izi-preteska mizija za Izija nivou..

Upravo to, zagonetke nisu ništa posebno, pentranje je previše jednostavno, a ni napucavanje ni protivnički AI nije ništa brilijantno. Izdvajaju se dobra grafika, i cut scene (za oni koje vole da gledaju snimke u pauzama između igranja, ja baš i nisam njihov pobornik).

Kad tako pricas neko bi rekao da je najgora igra ikada :d, tipa to je tako, ovo je ovako kao da opisujes nesto poput tetrisa a kad vidis koliko igra ima finih detalja i kako je ispolirana i napravljena i kako te vodi kroz avanturu budes zahvalan sto postoji u moru drugih gluposti i bas zato sto je filmska.

Uostalom sve to kaze i Indijana Jones licno :)

[YOUTUBE]tI3tsWus2KQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
A Indiana je kao okoreli gejmer kompetentan da komentarise igru :lupko: samo drzanje dzojstika dovoljno govori :laugh: inace U3 ce biti kao i njegovi prethodnici (state of the art igra) i kao takvu cu je sa uzivanjem igrati..ko zna mozda mi se zasvidi i mp iako je ova beta bila ocajna.Zbog takvih ekskluziva mi je drago sto imam ps3.

Pa ima valjda oci, ne komentarise mehaniku igre nego dozivljaj koji gleda.

Procitao sam negde da je Sony izdvojio oko 5 miliona funti samo za marketing u UK za Uncharted 3!

Mislim da je to rekordna suma za marketing, koju je Sony ulozio za reklamnu kampanju jedne igre u UK...

Procitao sam negde da je Sony izdvojio oko 5 miliona funti samo za marketing u UK za Uncharted 3!

Mislim da je to rekordna suma za marketing, koju je Sony ulozio za reklamnu kampanju jedne igre u UK...

Znaci U3 je ove godine definitivno GOTY :D

Sad kad budu krenuli da dele 10-ke...

Da ne bude zabune ja volim Uncharted serijal i uzivao sam igrajuci ih jer je nesto najpribliznije Indy-jevim filmovima sa odlicnom avanturom i pricom ali je previse skriptovan za moj ukus + sa veoma prostim gameplay-om.

Sad bas citam da su smanjili pucnjave a dodali zagonetke sto je pozitivna stvar ali glavni platfomski deo i dalje nisu menjali.

Vidim da je embargo za rivjue skinut i da pljuste 9 i 10 sto je sjajno ali ipak mislim da bi bilo dobro da sa ovim zavrse serijal ma koliko ja voleo ove igre. Ne bih voleo da budem svedok kako od sad pa nadalje stagniraju sa ovim serijalom i pocinju da ga muzu. Bolje da ga zavrse dok su na svom vrhuncu i pocnu da spremaju novi IP za PS4 ili da urade Uncharted kart racer kao sto su za Crash i Jak igre He he he :)

he he naravno da neće završiti serijal, već čekaju novu generaciju konzola. PS3 su maksimalno izmuzli. a meni se uncharted serijal toliko sviđa da ću gledati i onaj sa Vite da obrnem nekako

Nazad
Vrh Dno