- Učlanjen(a)
- 22.09.2009
- Poena
- 349
Gde bre svi nabaviste ovu igru?! Bre nema ni u tragovima kod nas...
Kod onog francuza sa supervideoigre, ali nema vise. Dok ne stigne nova tura kradene robe.
Ne ri-se da nosiš brojanicu, Milane?
To je najgej stvar koju si mogao sebi da uradiš.![]()
Kod onog francuza sa supervideoigre, ali nema vise. Dok ne stigne nova tura kradene robe.
Dead Space je genijalna igra po mnogim stvarima, a najvise zbog fantasticne atmosfere i savrsenog zvuka
psiho brate, hteo sam da iskuliram odgovor ali si tolko naporan da jednostavno nisam mogao.
prvo, pljujes najstrasnije na fps na konzolama, iako te vecina ovde ubedjuje da moze sasvim ok da se igra, da bi na kraju kad si uzeo kz2 iskopao oci (da ne kazem nesto drugo) svakom ko ga najmanje pljucne u bilo kom kontextu. onda kad su ljudi razocarani u re5 ga napljuvali, opet si svima kopao oci sto smeju da kazu nesto protiv re serijala, dok ga i sam nisi probao. isto si pricao kako ne znas sto se ljudi loze na gow i to kao ides koljes sve sto se mrda da bi se sad kad si ga probao kleo (se kleo) u njega.
a sad se kunes u taj dead space koji je zanimljiv prva 3 nivoa. posle pocne takav copy/paste, da pocne da bude toliko predvidljiv da je to strasno, bukvalno sam znao kad i sta ce da se desi. jedina igra uz fo3 u poslednje 2 godine koju nisam mogao da dovrsim kolko me smorila.
a to sto poredis u1/2 sa ds mi tek nije jasno??!!! osim toga sto su obe igre tps (gde je i tu ogromna razlika jer u unchartedu imas slobodnu kameru a ovde si striktno vezan iza njega gde je tolko velik da ti prekrije pola ekrana) igre NEMAJU dodirnih tacaka.
***, aj prihvati da ljudi imaju i drugaciji ukus od tvog.
Dead Space ocigledno nisi igrao do kraja, pa ne znas sta sve ima zanimljivo, a i nisi ga igrao u mraku sa 5.1 oko sebe. Kontas ? Za takve igre moras da imas odgovarajucu atmosferu.
Eto ti pljujes Dead Space, a nisi ni probao Zero G basketball u 7 nivou.![]()
Pa nejasno je da se ljudi loze na neku igru (U1, U2) kad ima boljih igara.
Ti imas moju biografiju sa bencha ?
Pa nejasno je da se ljudi loze na neku igru (U1, U2) kad ima boljih igara.
Ni jednog trenutka nisam rekao da Uncharted ne valja, samo da nije nista posebno./QUOTE]
Vidis to sto ti pricas da se tebi ne svidja, to je tvoj licni ukus...
Ali ne mozes reci da ova igra nije nista posebno kada je svi poznati sajtovi, magazini hvale kao jednu od najboljih igara na ovoj generaciji! A to nije mala stvar...
Jedno je imati svoje misljenje i drugaciji ukus od drugih, a drugo je ubedjivati druge da ta igra nije nista posebno samo zato sto nije po tvom ukusu!
A o poredjenju Dead Space-a i Uncharted-a ne zelim da trosim reci, jer je takvo poredjenje totalno apsurdno!
Ja bih pre poverovao desetorici ljudi sa ovog foruma koji su platili igru da je dobra
Ja bih pre poverovao desetorici ljudi sa ovog foruma koji su platili igru da je dobra, nego svim časopisima kojima je plaćeno da je odigraju i napišu nešto o tome.![]()
Ne kazem ja da tako donosim konacnu odluku da li cu kupiti igru, to je jedan od nacina da se informise. Na internetu mozes sve da nadjes, klipove, reviews kao i ovde na forumu da se raspitas!
Ali ako je na metacritic-u srednja ocena preko 95 onda igra sigurno ne moze biti toliko losa, ali na kraju sve zavisi od samog igraca dal njemu odgovara takva vrsta zanra itd...
E sad ovde na forumu ima par ljudi od kojih bi mozda trazio misljenje ali sigurno ih nema 10...:d
Ne radi vise beta verzija, cisto da znate...![]()
Jel si igrao Dead Space ili nagadjas ? Posto DS ima 3 puta bolju atmosferu od Uncharteda 1. Meni nikako nije jasno sta je ljude toliko odusevilo sa Unchartedom 1, sem grafike ? Znaci nista posebno nije igra.
Ili ja opasno volim zombije ? :d
Da li su u punoj verziji popravili netkod za MP? Betu/demo nisam ni mogao da igram, jer mi se igrac non-stop kocio, bez obzira koji mod igre odabrao.
Radi SP cu je sigurno uzeti, ali vredi li uopste MP? Ili je nesto sto ce biti ubrzo zaboravljeno?
Kao sto sam i rekao, do 12-og traje beta i cim se zavrsi krece zvanicno online igranje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari