Šta je novo?

Uncharted 2

Steta je takve igre prodati a ne imati ih u kolekciji.

Poslednja izmena:
slazem se za to za menjanje, prodavanje,ali posto sam do sad odigrao jedno 20+ igara na ps3 (sto je ukupno oko 1000eura) a dao sam oko 100eura ukupno za "doplate" za druge igre....mogu reci da sam ustedeo bar 900 evrica na to "menjanje" za koje vi kazete da je glupo

nema potrebe 2put prelaziti igru,kad nemas isti onaj tril kao prvi put kad igras...znas gde ces pasti, gde ces poginuti....jedino da osvajas neke trofeje i skupis sve poene i sakrivene stvari.

mislim, prelazio sam i ja 2-3 puta neke igre (pogotovo starcraft i redalert) ali to kad nije bilo sta novo da se igra
sad pored infamous, uncharted2 i jos par, garant cu da igram uncharted1, i ostale stvari....stalno dolaze novosti, bolje prodati i sto pre zameniti za neki novitet, nego cuvati u kolekciji pa posle mesecno 1/3 ili vise od prosecne plate davati na igre....

Poslednja izmena:
ja recimo chuvam ps3 exkluzive a multyplatform menjam ili prodajem..
dobro,ne ushtedim bash 900e ali neshto manje :)

nema potrebe 2put prelaziti igru,kad nemas isti onaj tril kao prvi put kad igras...znas gde ces pasti, gde ces poginuti....jedino da osvajas neke trofeje i skupis sve poene i sakrivene stvari.

To je tacno ako igras samo linearne igre i MP te ne zanima.

Kompletirah sva blaga malopre, trebalo je tu nerava i strpljenja. Kad se samo setim kako je u prvoj igri bilo "samo" 60 blaga, sad mi to deluje laganica u odnosu na ovo.

od cega se sve sastoji taj Fortune Hunter Edition ?

Pa pise lepo na ebay strani.

Fortune Hunter Edition includes:
- a replica of the Phurba dagger with stand
- an art book
- a collector's case autographed by Naughty Dog
- exclusive download-able content
- a copy of Uncharted 2: Among Thieves

I gde bas sad da se desi da sugavi SBB ima problema sa jednim od medjunarodnih linkova, nema jos igranja U2 MP-a za mene.

Poslednja izmena:
Pa da dolazi jedna plavusa uz paket pa i da uzmes :D
Dal je ovaj normalan sto prodaje? Mogao je da stavi i 6000.

Nije normalan onaj koji kupi to, plus sto je taj to mozda dobio za dzabe, jer bili su po usa gradovima promocije igre gde su neki dobijali ovu ediciju i za dzabe.

Ladno Uncharted 1 ima neke mutante. :d
Isti su kao iz filma Descent. Sad mi se vec vise svidja igra. :) Jedva cekam driverom comment. :d

al znate sto je najjace pocetna cijena je bila 60 dolara,ovo su se bideri poklali za ovo :),kako se ovaj smjeska doma i ceka da zavrsi aukcija :)

Evo predjoh i ja konacno Uncharted 1 i da iznesem neka svoja misljenja o igri.
Prvo cu pozitivne stvari:
1. Fantasticni pezjazi u nekim levelima, pogotovo na onim liticama. Grafika je stvarno lepa, samo da nije onog cepanja slike.
2. Dobar cover sistem (mada ne volim to u igrama jer je to za debile)
3. Ponekad zanimljiva prica
4. Sjajan voice acting, Drake je extra odradjen.
5. Muzika je mnogo lepa, mogao bi da slusam ovaj ST kad sam nervozan.
6. Igra imam sjajan humor ,)
7. ZOMBIJI, najveci plus :zgran:
8. Finish igre je najbolji deo, bez sumnje, ono na brodu je extra uradjeno, plus pre toga fajt sa zombijima :d
9. Bonus content

Sad lose strane:
1. Jeftine smrti, u izobilju, skoro da stize GoW igre. :crash:
2. Ocajan osecaj pri pucanju (al dobro starija igra, moze da se oprosti) :wall:
3. Bzv prica, nema veze s mozgom, al ajde, nije primarna stvar :laugh:
4. Kamera ponekad uzasno nervira. :wall:
5. Jeftino pokradene fore iz Farcry-a, mislim na slicnost ovih cuda sa krigerima, plus nivo se zove Buker (ko ne zna to je drugi level u FC1)
6. Najveci minus, previse kratka igra :smackbum:

Eto 9 na 6, moja ocena igre je 80%.

Poslednja izmena:
Grujo, prosto ne bi znali kako da idemo na spavanje dok nismo procitali tvoju pricu o zombijima (sori, ali ljudi koji gotive zombije i ljudi koji gotive uncharted prosto ne zive u istim dimenzijama), losem pucanju i slaboj prici (za jednu igru) :)...

Nego recite vi meni, kad smo vec kod te lose price, evo sad igram keca i na pocetku 13 poglavlja koje se zove "Sanctuary?".

U cut sceni na pocetku Nejt i riba gledaju onog lika nabodenog na siljke koji su napravljeni, izmedju ostalog, od ostataka njihovog aviona. U tom trenutku drejk vidi neke cudne otiske stopala, koji nisu ljudski i valjda kaze something je bio ovde... a riba pita something ili someone? Moje pitanje je :)... o cemu se tu radi, posto treci put igram U1 i ne secam se da je bilo sta posle cudno napadalo njih... osim onih undeadova na kraju, ali oni nisu toliki da bi imali takve otiske stopala. Ciji su to otisci?

Poslednja izmena:
^Koji Gruja ?

Pa nisam nista pljuvao igru, samo svoje misljenje izneo.
Vidis da sam joj dao jaku ocenu. :)
Od U2 ocekujem dosta bolje, svideo mi se mnogo MP.

Pa jel ti u beti bio los osecaj pucanja ako ti je u prvoj igri takav osecaj?

Ma ok, ja se samo nisam slozio sa tobom za zombije i pucanje :)... A prica, pa znas kako, nije bas almodovar, ali od jedne video igre, sta ces vise (ako o kecu pricamo :))...

Ma ok, ja se samo nisam slozio sa tobom za zombije i pucanje :)... A prica, pa znas kako, nije bas almodovar, ali od jedne video igre, sta ces vise (ako o kecu pricamo :))...

Pa za pricu i za kec i za dvojku moze da se kaze da su kao letnji blockbuster popcorn film, sto i nije mana jer gomila igrara je jako daleko i od toga.

Pa jel ti u beti bio los osecaj pucanja ako ti je u prvoj igri takav osecaj?

Pa sad ne mogu da se setim najbolje, ali mislim da je bolje. Svidja mi se onaj horde mod, extra je to sa poznanicima.
Sta da se radi Baneru, ko sto ti volis trke tako je volim zombije. :)

Bash me chudi shto su ti chudovishta i horde mod omiljeni u igri :d

Sinoć sam posle godinu dana poterao Uncharted Drake's Fortune. Ne izgleda više tako woow kao pre godinu dana. Pomerena je granica oduševljenja u međuvremenu. Sad čekam drugi deo da se (nadam se) prijatno iznenadim.

^Nisi bio na odgovarajucoj lokaciji, meni je bas bilo WOW i posle grafike iz Crysis-a.

Uncharted 1 ima lepu grafiku, meni je ok i sad. Samo sam se smorio u to vreme kada sam video Crysis u 1080p a nisam imao na cemu da ga igram (sad imam :D). Uncharted 2 ne moze da razocara po onom sto sam video ;)

Nazad
Vrh Dno