Šta je novo?

Uncharted 2

Al ima i resi 5 za 2500 din sto mi je neverovatno dobra cena.

Dzabe vam sto me izazivate da mi cure sline ali sutra i meni stize legendarna igra.
Koliko vidim vlada prava unchartedmanija 2.

Poslednja izmena:
Pa lozite se ko sibice. :)
Zato cu ja da je igram kad svi je vec predjete. Ovako ne bi mogao da uzivam od hype-a.

Dead Space je genijalna igra po mnogim stvarima, a najvise zbog fantasticne atmosfere i savrsenog zvuka

psiho brate, hteo sam da iskuliram odgovor ali si tolko naporan da jednostavno nisam mogao.

prvo, pljujes najstrasnije na fps na konzolama, iako te vecina ovde ubedjuje da moze sasvim ok da se igra, da bi na kraju kad si uzeo kz2 iskopao oci (da ne kazem nesto drugo) svakom ko ga najmanje pljucne u bilo kom kontextu. onda kad su ljudi razocarani u re5 ga napljuvali, opet si svima kopao oci sto smeju da kazu nesto protiv re serijala, dok ga i sam nisi probao. isto si pricao kako ne znas sto se ljudi loze na gow i to kao ides koljes sve sto se mrda da bi se sad kad si ga probao kleo (se kleo :D) u njega.

a sad se kunes u taj dead space koji je zanimljiv prva 3 nivoa. posle pocne takav copy/paste, da pocne da bude toliko predvidljiv da je to strasno, bukvalno sam znao kad i sta ce da se desi. jedina igra uz fo3 u poslednje 2 godine koju nisam mogao da dovrsim kolko me smorila.

a to sto poredis u1/2 sa ds mi tek nije jasno??!!! osim toga sto su obe igre tps (gde je i tu ogromna razlika jer u unchartedu imas slobodnu kameru a ovde si striktno vezan iza njega gde je tolko velik da ti prekrije pola ekrana) igre NEMAJU dodirnih tacaka.

***, aj prihvati da ljudi imaju i drugaciji ukus od tvog.

psiho brate, hteo sam da iskuliram odgovor ali si tolko naporan da jednostavno nisam mogao.

prvo, pljujes najstrasnije na fps na konzolama, iako te vecina ovde ubedjuje da moze sasvim ok da se igra, da bi na kraju kad si uzeo kz2 iskopao oci (da ne kazem nesto drugo) svakom ko ga najmanje pljucne u bilo kom kontextu. onda kad su ljudi razocarani u re5 ga napljuvali, opet si svima kopao oci sto smeju da kazu nesto protiv re serijala, dok ga i sam nisi probao. isto si pricao kako ne znas sto se ljudi loze na gow i to kao ides koljes sve sto se mrda da bi se sad kad si ga probao kleo (se kleo :D) u njega.

a sad se kunes u taj dead space koji je zanimljiv prva 3 nivoa. posle pocne takav copy/paste, da pocne da bude toliko predvidljiv da je to strasno, bukvalno sam znao kad i sta ce da se desi. jedina igra uz fo3 u poslednje 2 godine koju nisam mogao da dovrsim kolko me smorila.

a to sto poredis u1/2 sa ds mi tek nije jasno??!!! osim toga sto su obe igre tps (gde je i tu ogromna razlika jer u unchartedu imas slobodnu kameru a ovde si striktno vezan iza njega gde je tolko velik da ti prekrije pola ekrana) igre NEMAJU dodirnih tacaka.

***, aj prihvati da ljudi imaju i drugaciji ukus od tvog.

Ti imas moju biografiju sa bencha ? :D
Pa nejasno je da se ljudi loze na neku igru (U1, U2) kad ima boljih igara.
Ni jednog trenutka nisam rekao da Uncharted ne valja, samo da nije nista posebno.
Mislis da bi igrao igru da mi se ne svidja ?:wall:

Dead Space ocigledno nisi igrao do kraja, pa ne znas sta sve ima zanimljivo, a i nisi ga igrao u mraku sa 5.1 oko sebe. Kontas ? Za takve igre moras da imas odgovarajucu atmosferu.
Eto ti pljujes Dead Space, a nisi ni probao Zero G basketball u 7 nivou. :p

Dead Space ocigledno nisi igrao do kraja, pa ne znas sta sve ima zanimljivo, a i nisi ga igrao u mraku sa 5.1 oko sebe. Kontas ? Za takve igre moras da imas odgovarajucu atmosferu.
Eto ti pljujes Dead Space, a nisi ni probao Zero G basketball u 7 nivou. :p

ima razlike, i to velike. prvo, ja sam rekao jednom sta sam imao o DS i to sto neko posle pola godine, ili godinu dana od tad (vise se ni ne secam kolko je proslo) se odusevljava je njegova stvar. ja ne idem po DS temi i smaram kako je igra glupa/predvidiva/neznamsta i iscudjavam se sto ljudi odusevljavaju kad ima boljih igara.

a DS-ov horor bi uporedio sa doom3: ima ga do neke cetvrtine igre. kad jednom provalis patern pojavljivanja karakondzula tu vise horora nema. samo razlika je sto je napucavanje u d3 ipak bilo zanimljivo pa sam ga odigrao do kraja..

mozda zato sto su najbolje u svom zanru? ko sto je kz2 u svom. ko sto je gt5 u svom. ko sto je lbp u svom. ko sto je gow u svom. ko sto je my horse and me 2 u svom :D ...

E kimi pogledaj odgovor u Dead Space temi, da ne spamujem ovde.

Ti imas moju biografiju sa bencha ? :D
Ni jednog trenutka nisam rekao da Uncharted ne valja, samo da nije nista posebno./QUOTE]

Vidis to sto ti pricas da se tebi ne svidja, to je tvoj licni ukus...
Ali ne mozes reci da ova igra nije nista posebno kada je svi poznati sajtovi, magazini hvale kao jednu od najboljih igara na ovoj generaciji! A to nije mala stvar...

Jedno je imati svoje misljenje i drugaciji ukus od drugih, a drugo je ubedjivati druge da ta igra nije nista posebno samo zato sto nije po tvom ukusu!

A o poredjenju Dead Space-a i Uncharted-a ne zelim da trosim reci, jer je takvo poredjenje totalno apsurdno!

Ja bih pre poverovao desetorici ljudi sa ovog foruma koji su platili igru da je dobra, nego svim časopisima kojima je plaćeno da je odigraju i napišu nešto o tome. :)

Ja bih pre poverovao desetorici ljudi sa ovog foruma koji su platili igru da je dobra, nego svim časopisima kojima je plaćeno da je odigraju i napišu nešto o tome. :)

Ne kazem ja da tako donosim konacnu odluku da li cu kupiti igru, to je jedan od nacina da se informise. Na internetu mozes sve da nadjes, klipove, reviews kao i ovde na forumu da se raspitas!
Ali ako je na metacritic-u srednja ocena preko 95 onda igra sigurno ne moze biti toliko losa, ali na kraju sve zavisi od samog igraca dal njemu odgovara takva vrsta zanra itd...
E sad ovde na forumu ima par ljudi od kojih bi mozda trazio misljenje ali sigurno ih nema 10... :D :d

haha...
upalicu sutra ujutru Multy da vidim koliko su online :d
bash me zanima koliko su fanova kupili tako rano igru i odmah pocheli da cepaju mp

Poslednja izmena:
Ne kazem ja da tako donosim konacnu odluku da li cu kupiti igru, to je jedan od nacina da se informise. Na internetu mozes sve da nadjes, klipove, reviews kao i ovde na forumu da se raspitas!
Ali ako je na metacritic-u srednja ocena preko 95 onda igra sigurno ne moze biti toliko losa, ali na kraju sve zavisi od samog igraca dal njemu odgovara takva vrsta zanra itd...
E sad ovde na forumu ima par ljudi od kojih bi mozda trazio misljenje ali sigurno ih nema 10... :D :d

Ama nisam rekao da je igra trash, sta se lozite. Ok je igra, meni nista vise, to je moje misljenje, necete me ubediti u drugo, respet to i cao.
Svako ima pravo da iznese svoje misljenje o igri

Inace sve vise mi se svidja MP od U2, mislim da je to mozda i jaca strana igre, ali videcu kad predjem SP.

Blaga su stvarno dobro sakrili, kad sam presao prvi put igru imao sam tacno 30 od 100 nadjenih blaga iako sam zavirivao u svaku pukotinu. Nasao sam i skrivenu relikviju isto kao u prvoj igri. Izgleda da su ovoga puta mnoga blaga sakrili vertikalno pa ce te mnoge od njih morati da nadjete pentranjem.

Igru sam prvi put presao za tacno 11 sati i odusevljen sam kvalitetom i raznovrsnocu ALI ne mogu da se otmem utisku da pri samom kraju kvalitet scenarija blago opada za nijansu, po meni kao da su igru mogli da zavrse bar 2-3 chaptera ranije bez nekih delova. Cini se kao da tu nisu bili bas sigurni kako da igru privedu kraju, mozda se skroz varam u vezi toga ali takav je meni bio utisak bas za vreme igranja. Neki review-ovi su to i pominjali i nisam pridavao tome neki znacaj ali kad sam igrao bas sam o tome razmisljao.

U odnosu na prvu igru mislim da ima mnogo vise platformisanja i zagonetke koje iako lake su po meni mnogo bolje nego u prvom delu i bolje su integrisane sa ostatkom igre. Isto tako platformisanje je na nekim mestima prakticno spojeno sa pucachkim sekcijama pa istovremeno imate i jedno i drugo sto nisam siguran da je bilo u U DF, tamo je vise bilo po principu, red striktno pentranja, red pucanja i po koja zagontka. Ovde ima stvarno spektakularnih akcionih scena koje ce vas uvuci u igru vise nego obicno.

Poslednja izmena:
Ne radi vise beta verzija, cisto da znate... :(

Jel si igrao Dead Space ili nagadjas ? Posto DS ima 3 puta bolju atmosferu od Uncharteda 1. Meni nikako nije jasno sta je ljude toliko odusevilo sa Unchartedom 1, sem grafike ? Znaci nista posebno nije igra.
Ili ja opasno volim zombije ? :d

Ti uporedjujesh atmosferu avanturistichke pucachine sa horor igrom u svemiru ? :)

To isto kao da si rekao ja vishe volim Aliens nego Indiana Jones, i niko ti ne brani, ali te igre veze nemaju jedna sa drugom, a Dead Space sam naravno probao kao i sve ostalo shto je vredno probanja bar 15 minuta :)

Poslednja izmena:
Završio sam Uncharted na hard :) Igra kaže 13 sati, naravno, tu se ne računaju pogibije i sl. Zoran Lazarević je sada tri metra pod zemljom (i to ne zato što je sahranjen, već je izeden pa isk*njan :d ), i što se mene tiče, igra je fenomenalna. Ipak, imam dve sitne primedbe. Jednu je već izrekao Dodat4c, a to je da suštinski kvalitet scenarija nije baš ravnomeran i opada pri kraju - premda je to nadoknađeno težinom, atmosferom i scenama koje oduzimaju dah. Druga se tiče...hm...zombija :D Ovde šatro nema zombija, ali videćete čega ima :) Opet, po mom mišljenju, nepotrebno.

No, igra je perverzija što se tiče tehnikalija, zabavna, zarazna, ne da da se odvojite od ekrana. Sve u svemu, jedna od najboljih igara ove godine i najbolja u svom žanru. Malo sam isprobao multi i šta znam, kapiram da ovakva igra teško može imati mnogo bolji multi, ali jednostavno nije nešto što me tera da se prikujem za ekran.

Sta mislis o spojler tagovima??!! Koji qrac ulazim u ovu temu uopste, je*ote..

^ Cek ja sam skoro preshao pa cu ti ispricham do detalja :d

Da li su u punoj verziji popravili netkod za MP? Betu/demo nisam ni mogao da igram, jer mi se igrac non-stop kocio, bez obzira koji mod igre odabrao.

Radi SP cu je sigurno uzeti, ali vredi li uopste MP? Ili je nesto sto ce biti ubrzo zaboravljeno?

:O

danas je nabavio.......sta reci a da nije vec receno...

kratko sam igrao jer moram da strebam. jedva cekam da zavrsim i nastavim igranje...hellyeah!!!!

Da li su u punoj verziji popravili netkod za MP? Betu/demo nisam ni mogao da igram, jer mi se igrac non-stop kocio, bez obzira koji mod igre odabrao.

Radi SP cu je sigurno uzeti, ali vredi li uopste MP? Ili je nesto sto ce biti ubrzo zaboravljeno?

Proveri na ruteru uPnP pre nego sto igras, meni bez toga nije ni radilo. Znaci moras to da imas upaljeno.

Borise nemoj da ulazis u temu, vidis da je trka ko ce pre i brze preci igru. :)

BTW Driveru odrastao sam uz filmove Indiane Jones, nema bolje od toga. Ali kad sam porastao zavoleo sam horore. :)

Poslednja izmena:
Da iskoristim ovaj topik pošto zbog pravila ne mogu da pišem po oglasima, a dobio sam pregršt smsova, pmova, poziva i mailova da kolektivno obavestim zainteresovane da je Uncharted 2 otišao prvome koji mi je poslao SMS i PM, ppredragu :) Izvinjavam se što to pišem po topiku, ali lakše mi je nego da odgovaram na 20 smsova i sl.

Da ne bude da je skroz offtopic, da obavestim da nisam igrao betu, pa ne znam da li su i koliko su poboljšali netcode :d

Ekspresno prodavanje, imas li barem jednu igru sacuvanu posle prelaska?

Vrh Dno