Šta je novo?

Uncharted 2

Meni jeste,(zasad se snalazim:)) a zamisli tek na crushing kako je, ala !

Poslednja izmena:
to samo ako nisi igrao pre.
ako ti je tesko probaj na normal.

Iskreno, nikada do sada nisam igrao Uncharted 2 :d

Ne kažem da je nemoguće, samo konstatujem da ovde mora da se pazi dosta, i da se maksimalno koriste zakloni :)

znas da sam mislio na keca,a iimao si betu...
meni je kec bio ina easy tezak,ali uvezbao sam se..
a oni koji su preshli uncharted na crushing znaju sta je prava stvar

S obzirom da lik vise nema Uncharted II morao sam da se pomirim sa tim i da kupim RE5,dok ne nabavi novu turu U2! :D

Bolje da si kupio Fifu, ima vishe dodirnih tachaka sa U2 :d

ajde, prelazite igre, hocu da nabavim jednu :*

Ok , vec smo ukapirali da hoces da kupis U2 . Imas Games / ShopTo i ostale sajtove pa naruci .

On-topic . . . Ne secam se igre koja me je toliko drzala prikovana za TV-om . Igre u poslednjih godinu - dve mi nisu mogle drzati paznju pola sata - sat , pre nego sto me smore , medjutim ... od U2 ne mogu da se odvojim vec dobrih nekoliko sati ...

Ovo igra je stvarno remek delo . Sigurno zasluzuje GOTY titulu , a i vise od toga .

Gameplay , prica , grafika , soundtrack . . . sve je podignuto na jedan novi nivo , koji ne verujem da ce neka igra uskoro prestici .

Morao sam da prekinem na cas jer mi je igra zakovala slicno kao i na jednom mestu u U1. Prosto je neverovatno kako su napravili da igra uvek baca nesto novo na tebe, ko kaze da je ova igra obicna pucacina taj nema pojma. Toliko je raznovrsna u svemu dosad vidjenom.

U skoro svakom intervjuu koji sam video, kazu "ovo je sve vidjeno samo je uradjeno kako treba" :) Pa svaka igra je vidjena pre 20 godina, razlika je u tome shto su neke krsh a neke vrhunske kao ova :)

Poslednja izmena:
Morao sam da prekinem na cas jer mi je igra zakovala slicno kao i na jednom mestu u U1. Prosto je neverovatno kako su napravili da igra uvek baca nesto novo na tebe, ko kaze da je ova igra obicna pucacina taj nema pojma. Toliko je raznovrsna u svemu dosad vidjenom.

+1

@serbian91,

dete, nemoj dirati ciku, ako si ukapirao,blago tebi, nisi glup, to je lepo, pusti me da trazim musteriju :)) i ja bih tebe pustio :D

edit:

ura!jupi! rezervisao igru od jednog clana... od utorka najkasnija je moja! >: )

ohhhyeeeah!
pridruzujem vam se polako i sigurno :)

Poslednja izmena:
SPOILER

SPOILER

Nije u vezi price ali nemojte citati ako ne zelite da saznate neke stvari pre nego sto predjete.

Ne znam koliko ce se ovo nekima svideti...

ovog puta nema zombija ali ima snezni jeti koji ima ovnovske rogove i juri vas slicno kao oni zombiji u U1

Jos jedna interesantna stvar nevezano za pricu :D

Ovaj Nejt veliki svaler bre ahahah. Iz njegovog dnevnika
nq6bz7.jpg

Poslednja izmena:
A jel ima onih crvenih ljudi (sa jednim okom) koji ti odseku ruke ako pipnes zlatno zvono!?

kao u prvom delu sto ima

Poslednja izmena:
Kako mi ide na zivce sav ovaj hype vezan za ovu igru, strasno.
Ne bi je sad kupio da je 5 funti.
Vi se verovatno takmicite ko ce prvi da okaci post da je presao igru. :)

Kako mi ide na zivce sav ovaj hype vezan za ovu igru, strasno.
Ne bi je sad kupio da je 5 funti.
Vi se verovatno takmicite ko ce prvi da okaci post da je presao igru. :)

Kakav crni hype, ja ga barem nisam primetio osim ovde na forumu...
A i nemam nista protiv hype kod igre kao sto je ova!

Mene hype totalno odvlaci od igre u to vreme, sto ne znaci da je necu igrati.
Jedino KZ2 sam uzeo u sezoni hype-a.
Meni licno je Dead Space 5 puta bolja igra od Uncharteda. Nistu bas potpuni isti zanr, al ajde.

Nisu uopste isti zanr, a zajednicko imaju samo ono shto ne valja u unchartedu, karakondzule:)

to je jedina stvar koja se i meni nije svidela u kecu. Valjda toga nema u U2 tj nisam dosad naleteo na tako nesto, sem ako neko helikopter smatra opakom zivuljkom :D

Poslednja izmena:
Nisu uopste isti zanr, a zajednicko imaju samo ono shto ne valja u unchartedu, karakondzule:)

Jel si igrao Dead Space ili nagadjas ? Posto DS ima 3 puta bolju atmosferu od Uncharteda 1. Meni nikako nije jasno sta je ljude toliko odusevilo sa Unchartedom 1, sem grafike ? Znaci nista posebno nije igra.
Ili ja opasno volim zombije ? :d

U DS-u ni nema atmosfere jer se igra desava u svemiru :d
Igru sam batalio na pocetku iz istog razloga kao i Bioshock...
Jednostavno ne volim mracne prostore u kojima uvek mora da se nadje neka svetiljka koja treperi zbog kojih me posle dva minuta gledanja u monitor oci zabole...

/\ priznaj lepo da se bojis mraka, nece te niko tuci :D :d

Ranko ne pricaj svasta, Dead Space je genijalna igra po mnogim stvarima, a najvise zbog fantasticne atmosfere i savrsenog zvuka. "Twinkle, twinkle little star" kad peva ona devojcica, sav se najezis. Puna soba leseva, sveca, znakova, a u pozadini decja uspavanka. :d
Verovatno ne volis TPS survival horor igre, to je to, sve su one u skucenim prostorima, jer to pojacava teziju.
Znam da nisu zombiji, nego nekromororoni. :)
Ne bojim se mraka, nego mi je najbolji osecaj kad igram nesto da me igra preplasi, to je za mene vrhunski osecaj i te igra pamtim celog zivota.

sorry za off

Uncharte ocigledno vole igraci koji su igrali pre Tomb Raider i Indianu Jones.

/\ priznaj lepo da se bojis mraka, nece te niko tuci :D :d
Hehe, veruj mi i to malo sto sam igrao DS vise sam se smejao nego bilo sta, onaj pokret kada gazis nogom je bio urnebesan, stos je u tome sto mi posle prvih delova RE, Alone in the darka, Shadowman-a sve deluje nekako manje strasno, cak me i Doom III nije isprepadao bog zna sta....
Anyway U2 cu najverovatnije nabaviti pocetkom sledeceg meseca ako do tada zavrsim Demon's Slouls...

Sad odigrah co-op i to nepal mapu i iako na easy postaje sve teze i teze kad se prodje onaj deo koji je bio u beti.

Gde bre svi nabaviste ovu igru?! Bre nema ni u tragovima kod nas...

Vrh Dno