Juče od ukupno 24h radio samo 12-13 sati (1x 6 sati dok nadje blok 1x 4 1/2 sata a ono da ne nadje blok po pola sata i malo više da i ne spominjem)
Juče od ukupno 24h radio samo 12-13 sati (1x 6 sati dok nadje blok 1x 4 1/2 sata a ono da ne nadje blok po pola sata i malo više da i ne spominjem)
Pa pričam o "našem" pool-u...:d..Juče od 11:30-17:30 mu je trebalo 4 sata da otvori jedan blok...imam ulsikano samo jedan primer..Ja ne znam da li mi o istom poolu pričamo, meni je juče radilo sve ok, nije pucao, lepo isplaćivao, i sa hw koji bi napravio 0.24 ltc po sadasnjem diffu, napravavio sam utca dovoljno za 1.1 ltc...

Pa pričam o "našem" pool-u...:d..Juče od 11:30-17:30 mu je trebalo 4 sata da otvori jedan blok...imam ulsikano samo jedan primer..
Pogledajte prilog 135234
Kao i mnogo puta do sada...nitro boluje, diff 6 😀 btc dole, puče balon zauvek?
Jel imas vise masina i na svima stale? Meni se desila zanimljiva stvar, nece da mi radi ultracoin tj scrypt jane (scrypt normalno radi), samo stale izbacije na 5 razlicitih masina na tri lokacije i svi pool-ovi probani. Razmisljao sam sta kako i nije mi jasno. Nikad mi se nije desilo nesto ovako. Znaci nesto sam nahvatao a najzanimljivija stvar je da svi rigovi u isto vreme poceli da zezaju. Jedino sto im je zajednicko je teamviewer?Meni svuda samo stale izbacuje, mnogo kilavo rade sad.
Ma nismo nas dvojica bas toliki pajseri🙂 Evo deinstalirao sam tv i obrisao ceo folder za scrypt jane i ponovo sve raspakovao iz zip-a i opet isto. Znaci 100% je tv jer nam je to zajednicko obojciDa vam "čiko" nešto objasni :d...3-4 najača poola kad ode dif na preko 32+ obavezno pucaju, verovatno da bi odje*ali multipoolove i tada se diff vrati na 5-8...trenutno skoro ni jedan jači pool ( nitro, greek, idcry...itd) ne radi kako treba osim http://ultra.coinsnipers.com/ koji je izgleda imun na OVE zavrzlame 😉...Što se stalea tiče 4-6% je normalno.. bar je kod mene toliko na UTC dok na LTC imam 0,5%--1%
edit:
izgleda da se sve vraća u normalu jer je diff za 10 minuta sa 8 otišao na 16
13.12 su drajveri, znamo za taj jadac😉da niste stavili slucajno ati drajvere v 14 koma nesto? ako jeste vratite se na 13.12, pise na pojedinim utc pulovima da ne radi sa ver 14...
@ karanovicz - i coinsnipers daje iskljucivo stale.
@ dzojstik - drajvere nisam menjao, svuda su 13.1
Welcome to the club. Neznam kakve moze veze da ima al sam ja ubedjen da je do njega jer se to meni i Stormbringer-u desilo kada smo dodali novi rig sa sve instaliranim tv na kraju. Slucajnost?Ma kod mene stale na svim poolovima, preko noci pocelo, to jest pre dva dana recimo. Imam i ja TV, ali kakve to moze veze da ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari