Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

На ком си пулу сад ?

Цена лепо иде горе.. 0,000997 у "бај" ордер...

sad sam ovde utc.pool.pm

dokle li ce da ide ovo da mi je znati, da se istovaramo, sad da bacim oko na berzu nisam je gledao skoro

Poslednja izmena:
dosta manje daje ovaj ultra coin na 270-kama i uspeo sam da namestim na samo 365kh/s

Poslednja izmena:
ovo su mi posesavanja i podjednako daju i sapphire i gigabyte sto se nigde do sada nije desilo jer svugde vise daje gigabyte tj 450 vs 480+
ultracoinminer -o stratum+tcp://utc.greekpool.eu:3337 -u user -p password --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 15232 -g 1 -I 19 -w 512 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale --gpu-fan 40,42,40 --gpu-engine 1130 --gpu-memclock 1500
ps ako neko zna bolji pool neka ga napise,hvala

Poslednja izmena:
ja prodah po 94, ja zadovoljan.. buy order na 71 stavljen ako (ikad) padne

Neverovatno isplativ novcic! 3 puta vise nego LTC! ;)

sta misle ovi iskusniji kad se istovarati, mozak mi je sprzen od gledanja svega i svacega, ne znam vise ni sta sam gledao
lepo ovo ide gore ali trenutno mislim da je ovo jedini novcic koji je toliko isplativ

Ja sam prodao oko 60 na 0.0003 dok je bio na freshmarketu i tad ej bio 3x isplativiji od ltc, a vidi ovo sad... :O
U isto vrijeme ugase i nitro i greek pool, mreza padne ispod 1gh/s, diff padne ispod 10 i sve tako u krug. :D

Poslednja izmena:
Pa i diff je otisao nebu pod oblake

Meni je zanimljivo kako net hash rate pada, trenutno je ispod 1 gh/s, izgleda da ljudi ne provale kad pukne pool. :d

Ne znam, ja ne mogu nista da iskopam, mozda je onda do poola

Ajde dajte neki iole pristojan pool za kopanje, do sada sam bio na onom greekpool

Poslednja izmena:
Diff 4 :D

Buy order od 23 BTC na 0.001 trenutno

Poslednja izmena:
Р9 280х око 620 хаша на 1150/1500/1.162... Отприлике као за скрипт се грејуа дају 50 хаша више... Ваља искористити и тих 50 хаша на овом дифу :)

Pa naravno da pada diff kad pucaju pulovi jedan za drugim. Rade na smenu.

*** kakava isplativost a i dalje je low profile, mada nama isplativost i ne igra ulogu kadako cuvamo a ne prodajemo

jel neko provalio da je cena juce isla do ''samo'' 148 ? a evo sad oped se spustila na 82

oscilacije diffa su sexy :D ne mogu više gledati, prodat ću par stotina komada čisto da prodam, tako da ako kasnije bude još jači da kukam da sam glup...

dificlty otisao u 3 lepe..ne znam koliko je sad isplativo da se kopa u odnosu na neke druge isplative

Nazad
Vrh Dno