Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

koliko se sad iskopa utc-a na dan? jel ono sto pokazuje priblizno na poolu vredi kao pokazatelj?

Crypto-trade jeste spor, ali meni utc legne za 10 minuta, e sad sto ucitava stranicu po 10 minuta to je druga stvar... :)

Ljudi, gde trenutno kopate UTC? Ovde http://utc.idcray.com od pre nekoliko sati samo daje stale-ove.

ovo pomaže:
-o stratum+tcp://ultra.leetpools.com:3333 -u weblogin.worker -p workerpassword -o stratum+tcp://utc.greekpool.eu:3337 -u weblogin.worker -p workerpassword -o stratum+tcp://utc.idcray.com:10001 -u weblogin.worker -p workerpassword -o stratum+tcp://ultra.coinsnipers.com:3339 -u Weblogin.Worker -p Workerpassword -o stratum+tcp://ultra.minepools.us:5301 -u Weblogin.Worker -p Workerpassword --failover-only
automatski prebacuje

Brate zaboravices dje sve imas coina kad budes poceo da skupljas u wallet... :D

Meni svuda samo stale izbacuje, mnogo kilavo rade sad.

Juče od ukupno 24h radio samo 12-13 sati (1x 6 sati dok nadje blok 1x 4 1/2 sata a ono da ne nadje blok po pola sata i malo više da i ne spominjem)

Ja ne znam da li mi o istom poolu pričamo, meni je juče radilo sve ok, nije pucao, lepo isplaćivao, i sa hw koji bi napravio 0.24 ltc po sadasnjem diffu, napravavio sam utca dovoljno za 1.1 ltc...

Ja ne znam da li mi o istom poolu pričamo, meni je juče radilo sve ok, nije pucao, lepo isplaćivao, i sa hw koji bi napravio 0.24 ltc po sadasnjem diffu, napravavio sam utca dovoljno za 1.1 ltc...
Pa pričam o "našem" pool-u...:d..Juče od 11:30-17:30 mu je trebalo 4 sata da otvori jedan blok...imam ulsikano samo jedan primer..
2014-02-10_105234.png

Meni svuda samo stale izbacuje, mnogo kilavo rade sad.
Jel imas vise masina i na svima stale? Meni se desila zanimljiva stvar, nece da mi radi ultracoin tj scrypt jane (scrypt normalno radi), samo stale izbacije na 5 razlicitih masina na tri lokacije i svi pool-ovi probani. Razmisljao sam sta kako i nije mi jasno. Nikad mi se nije desilo nesto ovako. Znaci nesto sam nahvatao a najzanimljivija stvar je da svi rigovi u isto vreme poceli da zezaju. Jedino sto im je zajednicko je teamviewer?
Ima neko ideju?

Isti slucaj :) Odjednom svi rigovi izbacuju samo stale-ove, probao sam 2 ultracoin poola. Nista mi nije jasno, pa sam se prebacio na kerove.

Cek pobratime:d jesi instalirao sta pre toga, koristis li tw? Ja sam pre neki dan se akao sa maxcoinom al to ima 3 dana, nije to, juce reinstaliram jedan rig, j*bo sam se pola dana i najzad sve podesim, pustim da sljaka ultracoin instaliram tw, sve radi i ja dodjem kuci after hard days work:d i vidim nesto nije u redu. Prvo mi jedna kartica na ovom kucnom racunaru nije bacala na poolu, onda pogledam za zadnja dva tri bloka na pulu u transakicjam credit NULA. Ja ono vec wtf kad vidim sve kartice samo stale bacaju. Neverovatno, evo jos mi nije jasno, moracu sve masine da reistaliram i otvorim novi tw nalog nije mi jasno sve sam probao sto mi je palo na pamet od av i antimalvera..........................

Ma jok, rudario sam UTC oko nedelju dana, sve je funkcionisalo besprekorno, i odjednom - stale, i nista. Kao da je sve rigove neko 'regulisao' i iskljucio mogucnost da rudari UTC... bas mi nista nije jasno.
Edit - sad nesto razmisljam... dodao sam i ja jedan rig sa jednom grafom... otprilike u to vreme kada je bilo ovo njesra.. instalirao win 64, tv, guiminer sa jane skriptom... ali kako? Suvise je velika slucajnost :)
I sistem je skeniran i malwarebytes antimalware-om, windows defenderom i kasperskim. I sve ok.

Poslednja izmena:
To je to, teamviuwer je nesto sjebao. Sta moze da s**** tv sto je specificno za scrypt jane zna li neko?

Da vam "čiko" nešto objasni :d...3-4 najača poola kad ode dif na preko 32+ obavezno pucaju, verovatno da bi odje*ali multipoolove i tada se diff vrati na 5-8...trenutno skoro ni jedan jači pool ( nitro, greek, idcry...itd) ne radi kako treba osim http://ultra.coinsnipers.com/ koji je izgleda imun na OVE zavrzlame ;)...Što se stalea tiče 4-6% je normalno.. bar je kod mene toliko na UTC dok na LTC imam 0,5%--1%

edit:
izgleda da se sve vraća u normalu jer je diff za 10 minuta sa 8 otišao na 16

Poslednja izmena:
Ali cekaj, i na mojoj glavnoj masini imam Asus 7870 (iz potpisa, koja ne rudari, sem ovako za test). I kada iskljucim Team Viewer, opet se javlja stale!? Opet, kako je sve radilo nedelju dana bez ikakvih problema?

da niste stavili slucajno ati drajvere v 14 koma nesto? ako jeste vratite se na 13.12, pise na pojedinim utc pulovima da ne radi sa ver 14...

@ karanovicz - i coinsnipers daje iskljucivo stale.

@ dzojstik - drajvere nisam menjao, svuda su 13.1

Da vam "čiko" nešto objasni :d...3-4 najača poola kad ode dif na preko 32+ obavezno pucaju, verovatno da bi odje*ali multipoolove i tada se diff vrati na 5-8...trenutno skoro ni jedan jači pool ( nitro, greek, idcry...itd) ne radi kako treba osim http://ultra.coinsnipers.com/ koji je izgleda imun na OVE zavrzlame ;)...Što se stalea tiče 4-6% je normalno.. bar je kod mene toliko na UTC dok na LTC imam 0,5%--1%

edit:
izgleda da se sve vraća u normalu jer je diff za 10 minuta sa 8 otišao na 16
Ma nismo nas dvojica bas toliki pajseri:) Evo deinstalirao sam tv i obrisao ceo folder za scrypt jane i ponovo sve raspakovao iz zip-a i opet isto. Znaci 100% je tv jer nam je to zajednicko obojci

da niste stavili slucajno ati drajvere v 14 koma nesto? ako jeste vratite se na 13.12, pise na pojedinim utc pulovima da ne radi sa ver 14...
13.12 su drajveri, znamo za taj jadac;)

Poslednja izmena:
Ma kod mene stale na svim poolovima, preko noci pocelo, to jest pre dva dana recimo. Imam i ja TV, ali kakve to moze veze da ima?

Ma kod mene stale na svim poolovima, preko noci pocelo, to jest pre dva dana recimo. Imam i ja TV, ali kakve to moze veze da ima?
Welcome to the club. Neznam kakve moze veze da ima al sam ja ubedjen da je do njega jer se to meni i Stormbringer-u desilo kada smo dodali novi rig sa sve instaliranim tv na kraju. Slucajnost?

i kod mene od sinoc poceo greekpool da izbacuje samo stale-ove. nemam TV i nista nisam ni dirao ni instalirao, samo odjednom pocelo...
evo sad sam probao i na coinsnipers poolu i isti problem!

Poslednja izmena:
Al ja imam 5 rigova na TRI razlicite lokacije i na svima u isto vreme pocinje da izbacije stale-ove juce popodne, tj posto sam dodao u tv rig koji sam instalirao. Dakle nemoze na 5 rigova i tri razlicite lokacije da pobrljavi nesto samo od sebe. Jedino, sad mi pade na pamet, ja sam bio tad na nitro pool-u sve kartice, jedino da odatle nisam nesto pokupio, eto to je jos jedina mogucnost
I da dodam jos jednom, dakle probani su svi moguci utc pool-ovi i juce i danas i samo stale-ove izbacuje i duplo manje haseva a nista nije dirano/menjano

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno