Juče od ukupno 24h radio samo 12-13 sati (1x 6 sati dok nadje blok 1x 4 1/2 sata a ono da ne nadje blok po pola sata i malo više da i ne spominjem)
Juče od ukupno 24h radio samo 12-13 sati (1x 6 sati dok nadje blok 1x 4 1/2 sata a ono da ne nadje blok po pola sata i malo više da i ne spominjem)
Pa pričam o "našem" pool-u...:d..Juče od 11:30-17:30 mu je trebalo 4 sata da otvori jedan blok...imam ulsikano samo jedan primer..Ja ne znam da li mi o istom poolu pričamo, meni je juče radilo sve ok, nije pucao, lepo isplaćivao, i sa hw koji bi napravio 0.24 ltc po sadasnjem diffu, napravavio sam utca dovoljno za 1.1 ltc...
Pa pričam o "našem" pool-u...:d..Juče od 11:30-17:30 mu je trebalo 4 sata da otvori jedan blok...imam ulsikano samo jedan primer..
Pogledajte prilog 135234
Kao i mnogo puta do sada...nitro boluje, diff 6btc dole, puče balon zauvek?
Jel imas vise masina i na svima stale? Meni se desila zanimljiva stvar, nece da mi radi ultracoin tj scrypt jane (scrypt normalno radi), samo stale izbacije na 5 razlicitih masina na tri lokacije i svi pool-ovi probani. Razmisljao sam sta kako i nije mi jasno. Nikad mi se nije desilo nesto ovako. Znaci nesto sam nahvatao a najzanimljivija stvar je da svi rigovi u isto vreme poceli da zezaju. Jedino sto im je zajednicko je teamviewer?Meni svuda samo stale izbacuje, mnogo kilavo rade sad.
Ma nismo nas dvojica bas toliki pajseriDa vam "čiko" nešto objasni :d...3-4 najača poola kad ode dif na preko 32+ obavezno pucaju, verovatno da bi odje*ali multipoolove i tada se diff vrati na 5-8...trenutno skoro ni jedan jači pool ( nitro, greek, idcry...itd) ne radi kako treba osim http://ultra.coinsnipers.com/ koji je izgleda imun na OVE zavrzlame...Što se stalea tiče 4-6% je normalno.. bar je kod mene toliko na UTC dok na LTC imam 0,5%--1%
edit:
izgleda da se sve vraća u normalu jer je diff za 10 minuta sa 8 otišao na 16
13.12 su drajveri, znamo za taj jadacda niste stavili slucajno ati drajvere v 14 koma nesto? ako jeste vratite se na 13.12, pise na pojedinim utc pulovima da ne radi sa ver 14...
@ karanovicz - i coinsnipers daje iskljucivo stale.
@ dzojstik - drajvere nisam menjao, svuda su 13.1
Welcome to the club. Neznam kakve moze veze da ima al sam ja ubedjen da je do njega jer se to meni i Stormbringer-u desilo kada smo dodali novi rig sa sve instaliranim tv na kraju. Slucajnost?Ma kod mene stale na svim poolovima, preko noci pocelo, to jest pre dva dana recimo. Imam i ja TV, ali kakve to moze veze da ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari