Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

Al ja imam 5 rigova na TRI razlicite lokacije i na svima u isto vreme pocinje da izbacije stale-ove juce popodne, tj posto sam dodao u tv rig koji sam instalirao. Dakle nemoze na 5 rigova i tri razlicite lokacije da pobrljavi nesto samo od sebe. Jedino, sad mi pade na pamet, ja sam bio tad na nitro pool-u sve kartice, jedino da odatle nisam nesto pokupio, eto to je jos jedina mogucnost
I da dodam jos jednom, dakle probani su svi moguci utc pool-ovi i juce i danas i samo stale-ove izbacuje i duplo manje haseva a nista nije dirano/menjano

Pool i nista drugo... voli te brat.

@cacanin
TO je paranormalna pojava sto se njemu desilo. Da okupis sve developere, virus mejkere, nece znati sta je.

Neverovatno, evo ga radi. Ko ima ovaj problem kao ja neka proveri u extra flags sta mu pise. Nisam ni gledao sta stoji samo sam prekopirao ovo ponovo preko postojeceg --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600, obrisao bin fajlove (mozda ovo nema veze) i radi.
E sad pitanje kako se to sjebalo..............
Sad cu da vidim i na drugim masinama
Stay tuned:d
Edit; bilo je ovo --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1387769316
Nemogu da se setim odakle sam skinuo ova podesavanja al to je ono sto hebe nasu koku a nije pjevac:D

Poslednja izmena:
Sad ces i diff da nabijes.

@cacanin
TO je paranormalna pojava sto se njemu desilo. Da okupis sve developere, virus mejkere, nece znati sta je.

Nije prvi put da kazem CRNA MAGIJA ili sto bi ti rekao "prozor" nije to IOS ;)

Neverovatno, evo ga radi. Ko ima ovaj problem kao ja neka proveri u extra flags sta mu pise. Nisam ni gledao sta stoji samo sam prekopirao ovo ponovo preko postojeceg --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600, obrisao bin fajlove (mozda ovo nema veze) i radi.
Nemogu da se setim odakle sam skinuo ova podesavanja al to je ono sto hebe nasu koku a nije pjevac:D

AJD' pa javi sta je sa ostalim zaposlenima.

BRAVO! Evo sad je i meni proradilo, i meni je bio ovde stari sj-time, a nigde nisu objavili da su promenili!
Hvala puno, ostavi ovde svoju UTC adresu, saljem ti 15 UTC!

meni grafike rade sa ovim starim?
--scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600

sad dal dobijate vise sa ovim novim da znam da li da menjam

BRAVO! Evo sad je i meni proradilo, i meni je bio ovde stari sj-time, a nigde nisu objavili da su promenili!
Hvala puno, ostavi ovde svoju UTC adresu, saljem ti 15 UTC!
A secam se gledao sam ovde u tredu kad si otvarao sam blok sa par serova, rekoh kakav sreckovic :D Hvala, prihvatam
UY2jZuQSi6LR9vNMtrbZSyG7gDAPHqGqR8

Nesicu mi smo imali pogresan sj time, taj tvoj je dobar, sad ga i mi koristimo

A secam se gledao sam ovde u tredu kad si otvarao sam blok sa par serova, rekoh kakav sreckovic :D Hvala, prihvatam

Hvala na adresi, upravo poslato 15 UTC :)

Pivo, pivo... sutra, sutra ;)

bese za ovaj novcic rekosmo da se obara memorija?

ne to je za max, ovde isto kao za scrypt ide

ja sam skinuo na svim karticama memoriju na 500 i rade normalno, isto daju na 1050/1500 i na 1050/500?
565kh dobijam

u cpuz ga ocitava na 500, jedino sa nekim drugim programom da probam, mrzelo me da instaliram gpuz,

jedino da je neki bug

Poslednja izmena:
malo ti je to, 350 mi daje 270x na klokovima na kojima daje 470 na skriptu.
jedino ako nisi pobrkao sa maxcoinom, onda je to odlično :)

malo ti je to, 350 mi daje 270x na klokovima na kojima daje 470 na skriptu.
jedino ako nisi pobrkao sa maxcoinom, onda je to odlično :)

ultracoinminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://utc.greekpool.eu:3337 -u ........... --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 --no-submit-stale --intensity 12 --thread-concurrency 16000 --gpu-engine 1130 --gpu-memclock 1450 --gpu-powertune 20 -g 1 -w 512 --lookup-gap 2 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0

Na i 13 vec mi puca win
4 giga rama
I ni makac ?

I 13 ?

ultracoinminer -o stratum+tcp://ultra.coinsnipers.com:3339 -u vojkan22.1 -p x -o stratum+tcp://utc.greekpool.eu:3337 -u vojkan22.1 -p x --failover-only --scrypt-jane --sj-nfmin 4 --sj-nfmax 30 --sj-time 1388361600 -d 1,2 --thread-concurrency 8192,15508,15508 -g 1 -I 13,19,13 -w 256 --gpu-fan 45,60,35 --gpu-engine 1050,1100,1000 --gpu-memclock 1500,1500,1450 --gpu-powertune 0,20,20 --lookup-gap 2 --no-submit-stale

270x je u sredini, tj d 1

335 has na I 18 i meni spucao komp tako da je samo restor pomogao. Mislio sam prvo da ga Mozila koci pa sam iskljucio ali i onda zakuca posle 15 minuta. Ostavi sam ga za jutros da vidim stacu sa njim. Isto mi zakucavao i sa VTC odma kada ga nategnem na jaci I. Nesto mu se nije po volji. Kolku memoriju i procesor imas. Meni je sve na minimumu za ltc-doge 4G memorije i slabasan procesor. win7 32 bit.

Poslednja izmena:
^Kod mene na 270x je razlika 2 KH/s izmedju intensity 17 i 18.

ja sam na idcry i radi nnormalno i online je?

pa dobro, bio je ok jedno vreme, moglo se zaraditi i do 4x više nego na ltc tako da je bio ok :) videćemo šta će vreme uraditi od njega

Nazad
Vrh Dno