Šta je novo?

ULTRACOIN [UTC]

isplativo je, a postoji mogućnost da novčić propadne, kao i mogućnost da ojača. pitanje je samo ko ima mu d a da tovari a ko da istovara

Poslednja izmena:
Ako Vas zanima hashrate mreže, pogledajte ovde.

Da li vam radi LeetPools? Na sajtu pise da radi, pronalazi blokove, ali meni stoji kao "dead" vec par sati?

ultra.leetpools.net/ General Statistics
Pool Hash Rate 854.584 MH/s
Pool Efficiency 97.77%
Current Active Workers 614
Current Difficulty 26.42140805
Est. Next Difficulty 28.04114338 (Change in 364 Blocks)
Est. Avg. Time per Round (Network) 30 seconds
Est. Avg. Time per Round (Pool) 2 minutes 22 seconds
Est. Shares this Round 108222 (done: 80.35%)
Next Network Block 21957 (Current: 21956)
Last Block Found 21956
Time Since Last Block 1 minute 24 seconds

nisam od početka primetio ikakve probleme na poolu

^ Meni je odlicno radio 24 sata, ali je poceo da zeza, vidim da mi je cgminer prebacivao na Nitro. I diff je pao sa ~30 na ~20 u roku od sat vremena, tako da verovatno neki veci pool puca.

Izgleda da se sve raspada :D Svi workeri su mi offline vec neko vreme :)
Taman da padne diff ispod 10, pa da se ponovo lepo natovarimo :smoke:

crypto-trade.com
sta je bre ovo, jel moze ovde da se ubace coini ili ne? Ja vidim samo lova da se moze ubacivati.., jel trejduje neko ovde?

Moze. Tu gde ti pise da se kes ubacuje tu ti je i za novcice.

Coinmarket radi sasvim pristojno :)

crypto-trade.com
do ja_ja im je menjacnica.. jedno 2 sata cekam da mi legne utc, njemu ni traga ni glasa a na chetu samo botovi svadjaju se ko je kome bumfacu brat.. ko ce vise da mu udje u bu_ju. ne daj boze neko da se pojavi da vidi u cemu je problem..

sta i ti si tamo..
sad mi tek stiglo, samo 2 sata sam cekao.. bezim ja odatle da izvucem ovu crkavicu nazad u novcanik :)

jesam ali ne dopisujem se nego samo čitam dok čekam da napokon sleti lova, i evo taman sad!

crypto-trade.com
do ja_ja im je menjacnica.. jedno 2 sata cekam da mi legne utc, njemu ni traga ni glasa a na chetu samo botovi svadjaju se ko je kome bumfacu brat.. ko ce vise da mu udje u bu_ju. ne daj boze neko da se pojavi da vidi u cemu je problem..

pa kad ti je zinula bulja za jaču cenu utca...coinmarket je skroz ok, i ne treba ga menjati dok ovo traje sa utcom ;)

Nazad
Vrh Dno