Znaci to jos nisu sredili 😀Kad zoves iz CG, onda, provereno, prvo trosi mtel minute![]()
Potpuno se slazem. Meni u Kotoru malo malo pa nijje radio uopste. Zavisilo je jako od bazne stanice na koju se telefon nakaci i od opterecenosti iste, ali signal je uvek bio dobar7 dana u CG u Boki, signal 4g uglavnom pun ali je brzina uzas! Viber vacap u tim momentima ne mogu da se konektuju i podalju poruku
Mts kartica
Kao da imaju dzepove gde uopste ne radi internet i onda kako setam i dodjem na neku tacku sve proradi i briznu izmerim 60-70mbs
Ili nam namerno ogranicavaju brzinu drugo objasnjenje ne postoji
HvalaMislim da ti je za to bolja ova tema 😃
![]()
Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi
U kom tenutku se za esim.me bira uređaj na kome će se kartica koristiti? Ova najjeftinija je koliko vidim vezana za konkretan uređaj. Gledam da li da naruči za 1 uređaj ili za 1 brend.forum.benchmark.rs
Proveri koliko imas ovako kako ti napisah pa ako ti to nije dovoljno, svakako onda kupi karticu tamo.Значи ипак да узмем њихову картицу због интернета?
Tih 100GB je moglo pre, sad vise ne moze. Proveri na Mts sajtu koliko ti je dodeljeno za roming u ZB ili kucaj *797# pa opcija 1 pa opcija 4
Cenim da si pogresnu osobu reply-ovao😀 Ja sam pricao o nemogucnosti koriscenja onih 100GB vise…Meni su naplatili po utrosku 4GB dodeljene kvote za ZB iako sam imao tih 100GB koje sam pre mogao trositiZavisi gde se nalazis, koliko je ljudi povezano u tom trenutku, za sta koristis
U Podgorici za sve uobicajene stvari radi najnormalnije i nema nikakvih problema oko toga. Primorska mesta su druga prica, ali i to zavisi od guzve i lokacije, Ulcinj na Velikoj plazi posle podne je skoro neupotrebljiv, a pre podne radi normalno, Porto Novi sve funkcionise najnormalnije, kao i Porto Montenegro, Lustica Bay, deo iza Budve i plaze koje nisu natrpane, Rijeka Crnojevica i deo oko Skadarskog jezera korektno ,ali sigurno sporije od nekadasnjeg Telenora, tacnije One mreze![]()
A oprosti, moja greskaTo je citat kao odgovor na prethodni post u temi 😃 Namerno sam to citirao pošto si napisao da više ne može da se koristi 100 GB deljenog neta za roming, a upravo je to u više navrata napisano da je izmenjeno u odnosu na prošlu godinu, kad je taj deo mogao da se koristi u zemljama Zapadnog Balkana 😃
U mom slucaju nije moglo (a pre sam ga redovno koristio). Sad mi kad potrosim dodeljenih 4GB za ZB krene da nabija na racun, a onih 100GB ne mrda. Box 4 Plavi Lite imam i taj broj je u tom Boxu pa imam ceo pregled…Dakle box4 dodatak za net definitivno može da se koristi u BiH?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari