:
NEVEROVATNO,samo fali da nam jos i cene dignu:wall:
Samo ti prizivaj.
:
NEVEROVATNO,samo fali da nam jos i cene dignu:wall:
za to je 512/64 sasvim dovoljno, lično veoma često koristim to... doduše, tada može da predstavlja problem download - zato tada obično privremeno isključim usd...gde je telefoniranje preko neta...???
za to je 512/64 sasvim dovoljno, lično veoma često koristim to... doduše, tada može da predstavlja problem download - zato tada obično privremeno isključim usd...
Ali kad koristis betamaxove programe, onda nije doviljno 512/64.
Samo cu reci: PAS LAJE VETAR NOSI,a nama isto,posto ce 99,99%utvrditi da su cene ok,i da imamo super brz net,pa me ne bi cudilo da nam povecaju cene a da nas vrate na modeme,ne bi li nam uzeli jos para preko telefonskog racuna"Ministarka za telekomunikacije Srbije Jasna Matić izjavila je da očekuje da će u 2009. godini pojeftiniti Internet i telefonski razgovori sa inostranstvom, ali da će se povećati cene za domaće telefonske pozive.
Ona je u intervjuu agenciji Beta kazala da očekuje da će do promene cena doći nakon usvajanja troškovnog modela utvrđivanja cena za firme koje imaju dominantan položaj na tržištu, a to su Telekom, SBB i Telenor. Taj način utvrđivanja cena pokazaće da li su njihove cene veće nego što bi to bilo opravdano troškovima proizvodnje, kazala je Matićeva."
IZVOR BLIC: http://www.blic.co.yu/ekonomija.php?id=53235
eto valjda ce utvrditi da je sve bezobrazno skupomada mislim da je to sve jedna velika "sarena laza"
Da li je ADSL 1.5 ovo sa UL/DL odnosom 12:1.
Hahaha,ova je dobraAko povecaju opet samo DL, treba da promene ime u VADSL - very asynchronous...![]()
5 hiljada evra za 20mb/s, svaka im cast, e gde mi zivimo.
A mi se borimo da nam povecaju za 0,5.. pa da imamo 2. :wall:Zivimo u qrtzu
Ako sam ja dobro skontao, u Bugarskoj 15 Mbit/s flat kosta 15€ - http://atlantis.botevgrad.com/offers.html - Kursna lista
ko zna sta smo uradili u proslom zivotu pa da se rodimo ovde![]()
Zivimo u qrtzu
Ako sam ja dobro skontao, u Bugarskoj 15 Mbit/s flat kosta 15€ - http://atlantis.botevgrad.com/offers.html - Kursna lista
mazohistau prošlom životu smo bili ameri :d
Sad se vise ne radujem ni eventualnom dupliranju. Potpuno mi je svejedno... a povecanje za 0.5 je ruganje...ovaj net sto mi placamo 25 evra(paket 1MB)braca bugari imaju 30Mb...30naspram 1 pa vi sami uporedite i zahvalimo se svi Telekomu na monopolu i na nasem brijanju![]()
Same here ...Sad se vise ne radujem ni eventualnom dupliranju. Potpuno mi je svejedno... a povecanje za 0.5 je ruganje...
0.5 jeste brze ali nije brzoNek povecaju bilo sta samo neka bude brzo![]()
Sad se vise ne radujem ni eventualnom dupliranju. Potpuno mi je svejedno... a povecanje za 0.5 je ruganje...
nada umire poslednja. mozda ipak i dupliraju![]()
Pa duplirace guzonje svoje, vec, natprosecne plate
Daklem, ima li neka Bugarka za udaju? :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari