Šta je novo?

Ubrzanje ADSL-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
:laugh:

Kada pokušam da otvorim njihov (tvoj) sajt, Avira signalizira da ima virusa. Brzina koju pominješ košta samo 2000 din.

PS. Loš vam je marketing. Reci pretpostavljenima da je bolje da plate reklamu, nego da se igrate sa ovim besplatnim.

:wave:

Kakav lik:wall:. Pa da malo pažljivije čitaš postove i profile video bi prijatelju da sam ja iz Kruševca a provajder je iz Niša. Mada možda i radim kod njih, ali oni to neznaju.
Po tvome ispade da svako ko pohvali nekog provajdera u temi gde se pominju provajderi radi kod istog.
A ako te je pogodilo to što koristim jeftiniji net od tebe šta da radim, to je tvoj problem.

Poslednji info od drugara iz Telekoma je da ce da ubrzaju sa 512 na 768 od 1. septembra 2008.
uz istu cenu ali i isti upload, znaci ostaje 64k makar na paketu 768.

Poslednji info od drugara iz Telekoma je da ce da ubrzaju sa 512 na 768 od 1. septembra 2008.

Dobro je, nije ortak od ortaka pa njegov kum :D
Ophode se prema nama ko prema bebama, sve na kasicicu :wall:

Hmm...a hoće biti povećanja i nama 1Mbit-ašima ? :)

Kakav lik:wall:. Pa da malo pažljivije čitaš postove i profile video bi prijatelju da sam ja iz Kruševca a provajder je iz Niša. Mada možda i radim kod njih, ali oni to neznaju.
Po tvome ispade da svako ko pohvali nekog provajdera u temi gde se pominju provajderi radi kod istog.
A ako te je pogodilo to što koristim jeftiniji net od tebe šta da radim, to je tvoj problem.

Izvinjavam se ako sam pogrešio.

da malo pažljivije čitaš postove i profile video bi prijatelju da sam ja iz Kruševca a provajder je iz Niša

I na tarabi piše...

U slučaju da se hvali u temi gde niko ne hvali svog, odgovor je DA. Uzmemo li u obzira da taj provajder ima ... čudan sajt ...

ako te je pogodilo to što koristim jeftiniji net od tebe šta da radim, to je tvoj problem

Pogodilo, jeftinije, problem :wall: .

daj boze da ipak dupliraju, jer je ovo povecanje smesno. videcemo uskoro.

Svi paketi ce biti povecani za 512/64, to je vec neko rekao u ovoj ili u jednoj od tema. To je jedna inside/out informacija. E sada da li ce to biti od 1.09. ostaje da se vidi.

5 hiljada evra za 20mb/s, svaka im cast, e gde mi zivimo.

5 hiljada evra za 20mb/s, svaka im cast, e gde mi zivimo.

Bolje i u Srbiji nego Juznoj Osetiji...

Ma smesno. Ako misle nesto da rade sa ovom zemljom, minimalan paket bi morao da bude 1024/256 MBit, i to po ceni od reda 10 evra mesecno. Naravno flat.

Poslednja izmena:

Evo i mene, posle duze pauze. Nemam ADSL od 01.03.2008. sad cekam ponovo da se prikljucim. Razlog - morao sam da ucim. Od komsije, direktora lokalnog Telekoma sam cuo juce da je gen. direktor Telekoma Srbije vec potpisao da se ADSL ubrza za 50%, naravno za DL, UL ostaje isti. Trebalo bi da krene od prvog septembra. Videcemo, znaci do sledeceg ubrzanja cekamo naredni prvi septembar 2009. god.

Evo i mene, posle duze pauze. Nemam ADSL od 01.03.2008. sad cekam ponovo da se prikljucim. Razlog - morao sam da ucim. Od komsije, direktora lokalnog Telekoma sam cuo juce da je gen. direktor Telekoma Srbije vec potpisao da se ADSL ubrza za 50%, naravno za DL, UL ostaje isti. Trebalo bi da krene od prvog septembra. Videcemo, znaci do sledeceg ubrzanja cekamo naredni prvi septembar 2009. god.

1. 512/64 > 768/64
2. 1024/128 > 1536/128
3. 1536/192 > 2048/192

.....i to je to........

Nije bas...

Prilozi

• huawei.jpg
    huawei.jpg
    31.5 KB · Pregleda: 376
Pa ne moze u Srbiji bas odmah da se skoci na ADSL 2.Moramo da prvo da probamo ADSL 1.5 Kad vec to nije niko u svetu probao.Srpski patent.
Da, kod nas će ADSL da bude kao naslovi filma Naked Gun, ADSL 1 3/4. :d

Napred poštari... juriš štrumfovi...

Ma sve je to 'bem li ih politika...
Odma' će se utrkuju ko će pre na TV da kaže kako pod nogama nove vlade cveta srpski IT ćilim.

Ja bih da se glasa za ostanak postojećeg stanja... i ako je moguće da se ukine internet... i da kloniramo Gutenberga i vratimo se slaganju olovnih slova u prese... da uvedemo poštanske kočije i lepo osavremenimo napaćene i grbave poštare jednim lepim i pouzdanim biciklom bez kočnica... Tako bi podigli stopu mortaliteta kod poštara pa bi to zanimanje dobilo beneficiran radni staž i kao jedna od uzbudljivijih profesija postalo stvar prestiža kao i sve slično u Srbiji.

Onda bi se poštaru obraćali sa gospodine poštaru i znali bi da je imao jaku vezu kada se tu zaposlio i da sa njim nema *****avanja. To bi naročito odvratilo redovne lokalne pljačkaše penzija čiji bi se budžet za dop znatno smanjio pa bi počeli da upisuju fakulete i postali uzorni građani preko noći.
Treba uzeti u obzir da bi to sa poštarima znatno isfrustriralo gospodu štrumfove čije bi prestižno zanimanje "skupljanje bonova za doručak, ručak a bogami i večeru" bilo u senci sjaja poštarske uniforme. Ipak promiskuitetne bake bi rado dale čika poštaru koji lovu donosi, nego štrumfovima koji krajem svakog meseca organizovano skupljaju bonove za VELIKOG ŠTRUMFA. Time bi se štrumfovima motivacija za radom a samim tim i promet uvećao kao reakcija na novonastalo činjenično stanje a to je da im se profesija degradira!

E..... nije to sve... svima nam drag gospodin VELIKI POŠTAR tada bi sa visine prcao takođe nam milog VELIKOG ŠTRUMFA i verovatno ga zezao tako što bi mu rekao da ode i konačno skuva svoje praseće kotlete i da se ne zanosi povremenim dijetama.
Bilo bi tu rata novim kravatama, prepucavanja u TV nastupima, pokoji članak iz privatnog života koji VELIKOG POŠTARA i VELIKOG ŠTRUMFA prikazuje kao mirne "porodične sakupljače izgubljenih kovčega sa bonovima" ....u časopisima imena tipa "Moja tajna", "Porodično blago"...

Naravno preko noći bi postali istaknuti literarni gurui i kao doajeni koji znaju svete tajne biznisa skupljanja bonova izdavali knjige sa naslovima tipa "Štrumfovanje for Dummies", "Vaš porodični poštar"... itd

Sve ovo svakako puni novinske članke čime direktno dolazi do procvata štamparskog zanata od 1000% i nastanak "nove" industrijske grane u dragoj nam zemlji a što bi kao krajnja konsekvenca u potpunosti OPRAVDALO UKIDANJE INTERNETA na teritoriji zvanoj Srbija!

Napred poštari... juriš štrumfovi... :smoke:

Poslednja izmena:
Hahaha genijalno , realno i orvelovski ........

Jao divno, upload ostaje opet isti...

Evo šta je na Sezamovim konfama javio čovek iz YUPAK-a:

Dakle, za dva najniža paketa brzina će se uvećati za 50%, upload ostaje isti.

Pošto je reč o čoveku koji je direktno angažovan upravo na ovome, mislim da se ovaj info može smatrati veoma pouzdanim.
A kad će to?
Ono, okvirno:)

povecanje paketa 1536 za 50% nije 2048 vec 2304...
Ako se paket od 1536 poveca na 2048 onda cena ne moze ostati ista.
Čitaj malo pažljivije, pa nećeš bezrazložno kritikovati:)

Pošto je reč o čoveku koji je direktno angažovan upravo na ovome, mislim da se ovaj info može smatrati veoma pouzdanim.

Beda, dodje mi da predjem na kablovski, zaista sam ovaj put ocekivao i povecanje UPLOADA! :(

A čemu zluži taj UPLOAD? :)

sluzi da kacis slike na facebook i ni za sta vise :)
eventualno cyber sex, ali to je zahtevna stvarcica po pitanju bandwidth-a :)

Pa ima ljudi koji nešto i rade... :type:

...a gde je racio na torrentima...?
...gde je telefoniranje preko neta...???
...mislim da kada je sam surf ipak malo brži ako otvarate nekoliko sajtova istovremeno

Bez zezanja, sada sam ozbiljan... ko radi i zavisi od neta... tipa FTP... to mnogo znači!!! ;)

Poslednja izmena:
:
Čitaj malo pažljivije, pa nećeš bezrazložno kritikovati:)

E pa da proste modovi i admini nabijem ja tog iz tog Tupaka na onu stvar:mad:
Mislim i ovako je bedno povecanje neta,50% sto je strasno,a MRTVI upload ne dizu ni malo???:wall::wall:
NEVEROVATNO,samo fali da nam jos i cene dignu:wall:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno