Srga je napisao(la):Silver, nemoj ti sad tu da prosipash bimove i teeftejeve
Okachi slike pa cu da ti poverujem...
Sto se mene tice ovde prica na netu kao Nemacka, programiranje ovo ono - a u stvari Martijev komsija u Maloj Moshtanici:d
Salji slike ...![]()
ahahhaha koji si ti carSrga je napisao(la):Silver, nemoj ti sad tu da prosipash bimove i teeftejeve
Okachi slike pa cu da ti poverujem...
Sto se mene tice ovde prica na netu kao Nemacka, programiranje ovo ono - a u stvari Martijev komsija u Maloj Moshtanici:d
Salji slike ...![]()
Word. Toga (i slicnog) sam se nagledao po gomili firmi sa kojima radim.Srga je napisao(la):Uobičajeno je da se posle nekog dobro naplaćenog posla radnici stimulišu tako što će imati čast da gledaju kako je direktor "za firmu" uzeo besna kola koja samo on vozi![]()
Srga je napisao(la):Nažalost kod nas je uglavnom situacija da ako radiš za dobre pare - onda si u firmi goniča robova, ako ti plata nije sjajna onda imaš slobode da odeš i fudbal da pikaš ispred firme kad ti je dosadno. Čast izuzecima - ali oni su zaista retki.
jedan Offtopic moramHajime je napisao(la):a ne kao kod nas Mek donalds luksuz, to je tamo samo za bedu.
Off:silverglider je napisao(la):Ako je ista na zapadu skupo u odnosu na Srbiju, onda je to hrana, pogotovo stvari tipa povrca, hleba i slicnih osnovnih stvari. Uzmes jednu (ne kilo, jednu) najobicniju papriku, izvazes je i to ti je 1€.
siki je napisao(la):A on kaze : ma kad je vec toliko kostao ( Server ) sigurno moze da radi i na 30 stepeni ....
silverglider je napisao(la):Ako je ista na zapadu skupo u odnosu na Srbiju, onda je to hrana, pogotovo stvari tipa povrca, hleba i slicnih osnovnih stvari. Uzmes jednu (ne kilo, jednu) najobicniju papriku, izvazes je i to ti je 1€.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari