Šta je novo?

TWS slušalice

Ja recimo za Ambernic konzolu nisam platio carinu, a preko 50 dolara je bila. E sada do čega je to, ne znam.

Ja sam kontaktirao prodavca bas za te slusalice da smanji cenu ispod 50e rekao mi je da nesme zbog zakona i nekih propisa u vezi carine....ja se jos uvek razmisljam da li da rizikujem sa nasom carinom,,,,,
kako mislis da rizikujes?

znas da je ta cena na AE cena bez PDV i carine?
znas da na tu cenu ako je ispod 50eur treba da dodas jos 20% poreza ili ako je preko 50eur 32% ukupnih dazbina?

u cemu je onda rizik? da ti ne naplate vise? meni su svaki put naplatili onoliko koliko pise na paketu, a u poslednje vreme kinezi pisu prave iznose na paket, tj onoliko koliko si platio. i uvek mi je u carinskoj deklaraciji bilo naplaceno koliko treba

nekad mi stigne skuplji paket bez ikakvih troskova, tada sam u plusu :)

Piše se o njima mesecima, ne što su odlične nego su i povoljne (40-50€) zahvaljujući ljudima koji ih dobijaju kao poklon uz neke telefone :)
Uz to ide i garancija od 2 godine...
Gledam ih na kp za 7000din
Brine me sto na redittu stranci kažu da su loše,da je kvalitet zvuka los,da ih ne preporučuju itd.Kod nas nema ni jedna recenzija o njima...
Meni deluju ok,beli model najlepsi

Brine me sto na redittu stranci kažu da su loše,da je kvalitet zvuka los,da ih ne preporučuju itd.Kod nas nema ni jedna recenzija o njima...
Pogledaj malo bolje, ima recenzija koliko hoćeš, a i na KP ih trenutno ima i za 50€ / 6000 dinara.
Budu i jeftinije, ali se brzo prodaju pogotovo neotpakivana kutija sa garancijom operatera :)

Jedino ih je Scarbir stavio pri vrhu sluški do 100$. Osim toga nema ih nigde ni medju top 5 sluški što se tiče ergonomije i zvuka za audiofile

Da, soundpeats se bukvalno uzimaju za 8-9 dolara. Za te pare mislim da nema nista ni priblizno dobro.

Pitanje za ljude koje imaju AirPods 2 Pro i iPhone... Sigurno ste imali očekivanja velika kada ste ih uzeli pa me zanima jesu li AirPods 2 Pro opravdala vaša očekivanja?
Hvala vam.

sto se tice kvaliteta zvuka naspram pravih slusalica ni blizu, sto se tice features odlicne, anc, transparency, veza sa siri, gestures, battery life i sve sto nude stvarno mislim da nema bolje, pogotovo u tako malom pakovanju

Ima li neko da je koristio i probao lično redmi buds 6 pro,da podeli svoja iskustva?Nije mi bas svejedno da dam 7k din a da ne budu dobre😁

Narucis online i imas 14 dana da vratis, tudje iskustvo ti ama bas nista ne znaci kad imas ovu opciju. U najgoru ruku postarinu ces platiti za vracanje nazad i to je to.

Bas nesto piskaram u Ali temi za njih i izleti mi danasnji clanak sa Scarbir, uzeo sam bas Realfit F4 Mini pre neki mesec za 3.5$ i stvarno su dobre (za te pare).

Ko hoce da prodje jos jeftinije od SoundPeats T3 Pro, ima F4.

Ima li neko da je koristio i probao lično redmi buds 6 pro,da podeli svoja iskustva?Nije mi bas svejedno da dam 7k din a da ne budu dobre😁
Zašto bi platio 7000 na kp, za slušalice koje su mogu naći u regularnim prodavnicama za 6000, a ponekad i manje? Ja sam svoje platio 3000 kad su bile na akciji na sajtu ekupi.

Latex aftermarket nastavci za slušalice umesto fabričkih? Ovi bolji nisu jeftini uopšte, od 5-6 do 20€.

Zašto bi platio 7000 na kp, za slušalice koje su mogu naći u regularnim prodavnicama za 6000, a ponekad i manje? Ja sam svoje platio 3000 kad su bile na akciji na sajtu ekupi.
Vidim da su najpovoljnije na bazzaru,oko 5200din,a na tom sajtu ekupi 10.000din.
Da li možeš podeliti svoja iskustva sa njima,kako su se pokazale,kvalitet zvuka itd?

Vidim da su najpovoljnije na bazzaru,oko 5200din,a na tom sajtu ekupi 10.000din.
Da li možeš podeliti svoja iskustva sa njima,kako su se pokazale,kvalitet zvuka itd?
Uzeo sebi i devojci, mi smo prezadovoljni. ANC dosta dobar, oboje ih koristimo u gradskom prevozu i potpuno si isključen od buke motora i razgovora ljudi okolo. Par puta sam morao da se javim i na telefon u punom busu i niko mi se nije žalio da me ne čuje. Kvalitet zvuka isto jako dobar, muzika zvuči jako dobro.

Uzeo sebi i devojci, mi smo prezadovoljni. ANC dosta dobar, oboje ih koristimo u gradskom prevozu i potpuno si isključen od buke motora i razgovora ljudi okolo. Par puta sam morao da se javim i na telefon u punom busu i niko mi se nije žalio da me ne čuje. Kvalitet zvuka isto jako dobar, muzika zvuči jako dobro.
Hvala.Cena od 3000 je bukvalno poklon...Kako stoje u uhu pošto mi na slikama deluju da su malo veće od standardnih slušalica,i da će da "vire"malo?

Bas nesto piskaram u Ali temi za njih i izleti mi danasnji clanak sa Scarbir, uzeo sam bas Realfit F4 Mini pre neki mesec za 3.5$ i stvarno su dobre (za te pare).

Ko hoce da prodje jos jeftinije od SoundPeats T3 Pro, ima F4.

Kod mene je na Realfit F4 Mini leva sluška u startu bila tiša i lošijeg zvuka a sada je prestala da radi, kontrola kvaliteta u fabrici izvanredna. Završile su u kanti za djubre. Inače desna je ubijala što se tiče dobrog zvuka. Nikad više neke no name sluške, toocki za 30 dinara koje super zvuče a nikad ne znaš kad će da crknu. Toocki i realfit nisu ni za poklon. Posle da me bude sramota kad mi jave da ne rade

Kod mene je na Realfit F4 Mini leva sluška u startu bila tiša i lošijeg zvuka a sada je prestala da radi, kontrola kvaliteta u fabrici izvanredna. Završile su u kanti za djubre. Inače desna je ubijala što se tiče dobrog zvuka. Nikad više neke no name sluške, toocki za 30 dinara koje super zvuče a nikad ne znaš kad će da crknu. Toocki i realfit nisu ni za poklon. Posle da me bude sramota kad mi jave da ne rade
Ne znam kakvu kontrolu kvaliteta ocekujes za 30 dinara ili 3.5$, s razlogom neke slusalice kostaju 20-30-40$ - kontrola kosta.

Moj Realfit F4 radi bez problema ali znam da su dobre sanse da rikne u bilo kom momentu ili da dodju neispravne, sa tim sam se pomirio kad sam ih platio 3.5$.

A i slusalice od 30 dinara jednostavno ne dajes na poklon, uzmes, izgustiras i eventualno prosledis familiji ili drugarima i kazes im kako jeste da ne bude posle problema.

A i slusalice od 30 dinara jednostavno ne dajes na poklon, uzmes, izgustiras i eventualno prosledis familiji ili drugarima i kazes im kako jeste da ne bude posle problema.
Upravo tako se i poklanjaju, baš pre neki dan sam poklonio jedne bežične i jedne žične drugaru i napomenuo da mogu držati vodu dugo vremena, ali i ne moraju.

Ne znam kakvu kontrolu kvaliteta ocekujes za 30 dinara ili 3.5$, s razlogom neke slusalice kostaju 20-30-40$ - kontrola kosta.

Moj Realfit F4 radi bez problema ali znam da su dobre sanse da rikne u bilo kom momentu ili da dodju neispravne, sa tim sam se pomirio kad sam ih platio 3.5$.

Te slušalice nisu realno 30din, nisam se precizno izrazio, 30din su sa popustom i koinima. Realno su oko 10$ i očekuješ da nisu takva lutrija kao one generičke no name slušalice bez imena firme, samo sa oznakom modela koje nikad ne bih uzeo. Skonto sam da je isto dal stavio realfit, toocki ili ništa na kutiji. Ni sa jednim brendom koji nešto znači u svetu tws slušalica nikad nisam imao problema i na poklon ne dajem jeftine i neproverene stvari, ostavim ih sebi na testiranje

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno