Šta je novo?

TWS slušalice

@alter kakve su sto se tice razgovora?
Koristio sam redmi 5 pro i cesto su se sagovornici zalili da me ne cuju dobro. Kako sam sinoc bez jedne ostao, razmisljao sam o airpods pro 2 da ih konacno uzmem. Citam da samo hvalis ove svoje pa sam bacio oko, cca 130€ kosta a to je upola manje nego Apple-ove tako da nije los deal.

Resio sam u sledecih para dana dok jos traju popusti na aliexpresu da porucim neke tws sluske.
Treba mi preporuka izmedju dva anker modela.
Najblizi sam da porucim anker space a40 za nekih 41 eura.
Druge koje sam gledao su anker p40i i njih mogu nabaviti za nekih 35 eura.
Sestra koristi anker liberty 4nc i njih sam probao i sluske su dobre ali nemaju sada bas neku dobru cenu.Izlaze me nekih 59 eura.
Ako njih izbacim iz izbora sta je bolje kupiti anker space a40 ili anker p40i?
Mislim sta je bolje zvucno,za razgovore znam da ni jedne ni druge nisu bas nesto posebno ali to mi nije bitno.
Po obliku su mi bolje space a40.Bitno mi je da imaju dobro utisavanje spoljne buke i da ne zuljaju kada se stave u uvo.
Pa eto ako je neko imao prilike da koristi oba modela zamolio bih za neke utiske.

Moj ti je najiskreniji savet ništa od toga već pričekaj malo i prištedi i kupi Capsule 3 Pro Plus.
Ja prvi ne volim kad neko da ovakav savet tipa "dodaj još malo" ali ja bih to uradio na tvom mestu.

Pozdrav svima. Procitao sam poslednji 10ak strana i vidim da se hvale Liberty 4 NC i Liberty 4 Pro pa me zanima koja je razlika?

Takodje sam se nacitao i o Capsule 3pro + modelu, takodje nahvaljen. Sta izabrati od ta 3?

Nisam neki strucnjak, niti sam do sada imao iskustva sa tws. Takodje razlika u ceni izmedju tih modela mi ne igra neku ulogu ako je i ima.
Hvala unapred.

Pozdrav svima. Procitao sam poslednji 10ak strana i vidim da se hvale Liberty 4 NC i Liberty 4 Pro pa me zanima koja je razlika?

Takodje sam se nacitao i o Capsule 3pro + modelu, takodje nahvaljen. Sta izabrati od ta 3?

Nisam neki strucnjak, niti sam do sada imao iskustva sa tws. Takodje razlika u ceni izmedju tih modela mi ne igra neku ulogu ako je i ima.
Hvala unapred.
Evo ja sam sinoc razbijao glavu 3 sata, scarbir, reddit, forumi i iskustva, definitivno Capsule3 pro +.

Иста ситуација и код мене, гледао, читао бирао и на крају поручио са Алија Capsule3 pro+ за 57е са пар попуста.
Видећемо како ће да прође царина, надам се да ће брат кинез да стави мању цену на пакет.

Hvala unapred.
Mislim da neces ,pogresiti ni sa Capsule 3 pro ni sa Liberty 4 Nc sta god izabrao. Ljudi se slazu uglavnom na netu da su te Capsule Najbalansiraniji model od Soundpetsa. I da generalno, su vise Smooth i Opustenije zvukom nego Liberty. Koie sam ja normalno i opisao Kao poprilicno Intezivne sluske, i jako in your Face kad je u pitanju cela prezentacija i detaljnost.

Sto meni odgovara zato sam ih i kupio, jer ionako sam imao Dovoljno unazad godina se naslusao Balansiranijih, modela pa mi prija promena. Al dobro drugo sam ja ...

Ti posto biras jedan primarni Par odluci se ,za onaj koji ti zvuci najpribliznije opisu onakvom zvuku kakav inace preferiras.

Tjuning mozes ionako da doteras malo, sto je uvek pozeljno. Ali sam kvalitet zvuka mislim da nema greske sa ta 2 modela sto si uzeo u izbor.

Poslednja izmena:
Ja sam na kraju porucio anker space a40 za 41 euro.Sestra koristi anker liberty 4nc i znam sta mogu ocekivati od njih.
Ove space a40 su za nijansu slabije od liberty 4nc ali ce meni zavrsavati posao.Do sada sam koristio tronsmart onyx apex ali im je baterija toliko oslabila da mogu da izdrze plafon 45-50 minuta.
Space a40 imaju dobar anc i odlicnu aplikaciju preko koje se moze dosta podesavati sve vezano za zvuk.

Da li neko ima iskustva sa Xaomi redmi buds 6 play slušalicama, mnogi pišu da su za tu cenu odlične?

Kupio galaxy buds 3 pro danas, planiram opet da se vraćam lagano trčanju i treninzima, a momentum tw 3 me sve više nerviraju stabilnošću u ušima odnosno seal-om. Jesu zvučno bolje ali džaba sve, i dalje stojim pri tome da je dvojka bolja u mnogo čemu (mislim na senn).

Meni stigle juce Capsule 3 Pro+ placene 57e sa Alija (bez dodatnih troskova) vrlo sam zadovoljan kako zvuce, pored njih imam i Anker P20i koje su super za svoju cenu ali Capsule bolje po zvuku za klasu. Jos nisam probao razgovore i ANC kako rade, dobar zvuk mi je najbitniji.

Prilozi

• 20250407_112017.jpg
    20250407_112017.jpg
    274.5 KB · Pregleda: 116
  • 20250407_112037.jpg
    20250407_112037.jpg
    185.8 KB · Pregleda: 95
javi kakve su za razogovor napolju ili na biciklu kad si,da li čisto zvuče.

Samsung Buds2 Pro.. Prosle nedelje primetim kad sam ih vadio iz kutijice, kvalitet tuga..

1745765167951.png

Meni stigle juce Capsule 3 Pro+ placene 57e sa Alija (bez dodatnih troskova) vrlo sam zadovoljan kako zvuce, pored njih imam i Anker P20i koje su super za svoju cenu ali Capsule bolje po zvuku za klasu. Jos nisam probao razgovore i ANC kako rade, dobar zvuk mi je najbitniji.
Ja sam isključio LDAC, tj. aktivirao multipoint. Imam treninge od 3 sata i tu mi je LDAC pravio problem jer baterija ne izdrži.

Na AAC su nepotrošive, tako da ih je moguće koristiti i sa produženom autonomijom. Kad zatreba kvalitet uvek može da se uključi LDAC, ali meni realno ne pravi nikakvu razliku na Spotify.

Moja idealna slušalica bi bila ista ova, ali sa AptX adaptive. Ne treba mi ništa bolje.

sve sam ja vas procitala, kao i reddit i mnoge recenzije..
i za svoje potrebe (audio books, yt brainwash, razgovor..) odabrala Soundpeats Engine 4 na Aliju, kad ih sutradan nasla duplo jeftinije ne ebay.
javljam utiske soon.

Evo i ja da podelim utiske. Nakok citanja ove teme odlucio sam se za Soundpeats capsule 3 pro plus i nisam se prevario. Stigle su pre neki dan sa alija, u srb ih nije bilo nigde cak ni kp. 80$+2700din carina. Nisam imao srece kao neki ovde ali nije strasno.
Slusalicama sam stvarno prezadovoljan, pa ako neko zeli slusalice u tom cenovnom rangu, sve preporuke

Prilozi

• PXL_20250506_074933058.jpg
    PXL_20250506_074933058.jpg
    79.3 KB · Pregleda: 59
  • PXL_20250506_075422470.jpg
    PXL_20250506_075422470.jpg
    78.8 KB · Pregleda: 54
  • PXL_20250506_075426751.jpg
    PXL_20250506_075426751.jpg
    87.3 KB · Pregleda: 73
Imam trenutno Soundpeats T2 pa bih se možda upgrade-ovao. Često koristim slušalice na putu do posla ili uveče pre spavanja. Vidim da svi hvale ove Capsule pa da li je ovo dobra ponuda trenutno?

Prilozi

• Screenshot_20250508_122514_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250508_122514_AliExpress.jpg
    90.6 KB · Pregleda: 77
capsule3 pro+ trenutno mogu za 60e da se kupe, coin popust, store kupon i ali kupon od 8$ ispod 69$

T2 su me svojevremeno izasle 43 $ pre 3 godine, videćemo koliko će ove ispasti

Evo i ja da podelim utiske. Nakok citanja ove teme odlucio sam se za Soundpeats capsule 3 pro plus i nisam se prevario. Stigle su pre neki dan sa alija, u srb ih nije bilo nigde cak ni kp. 80$+2700din carina. Nisam imao srece kao neki ovde ali nije strasno.
Slusalicama sam stvarno prezadovoljan, pa ako neko zeli slusalice u tom cenovnom rangu, sve preporuke
Da li mozda dzogiras, trcis? Zanima me da li ispadaju prilikom tih aktivnosti?

Pozdrav.
Da li neko ima iskustva sa CMF Nothing Buds Pro 2?
Имам их од прошлог лета.
IMG_20250508_170614.jpg Screenshot_20250508_170653_com_nothing_smartcenter_MainActivity.jpg

Сем њих, коростим још и FiiO FW5.
По квалитету звука, FiiO FW5 су за мој укус далеко боље. Недостатак је што FiiO FW5 немају ANC, и лошији су микрофони. Слушалице су чисто за слушање музике.
CMF Buds Pro 2 су по питању микрофона боље и имају доста добар, можда чак и одличан ANC. Што се тиче звука, имају више изражене басове и без укључивања функција Супер бас.
Еквилајзером се да то средити. Лагане су и добро се држе у ушима. Свиђа ми се контролни точкић на кућишту којим се може контролисати јачина звука као и пребацивање песама. По питању батерија, па неких 4 сата без проблема. По јачини звука, доста гласне али не као FiiO FW5, које су најгласније, од свих које сам имао прилику да користим. Може се рећи да спадају међу најгласније?
Ја сам CMF Buds Pro 2 прошле године на некој акцији у иностранству купио за неких тридесетак евра и све укупно, оно, цена и квалитет, задовољан сам.

Da li mozda dzogiras, trcis? Zanima me da li ispadaju prilikom tih aktivnosti?
Ово и мене занима, и могу ли задржати везу са телефоном, рецимо 50м ваздушном линијом?

50m? Stvarno pitaš? :D

Па ове што сада имам издрже неких 30 - ак, али ако не испадају из ушију, средићемо проблем са дистанцом на други начин 🙂.

Nazad
Vrh Dno