Šta je novo?

TWS slušalice

Protegni se još 5€ i uzmi Moondrop Space Trave ili Anker P20i

Koja je razlika između A20i i P20i? Negde pročitao da A20i imaju otvoreniji zvuk?

Ja ću uzeti još jedan par Anker P20i (na poslu ih nosim) jer kad sam kod kuće i stavim neke slušalice sve mi je bedno u odnosu na Anker. 😁
Dugo sam razmišljao da kupim neke AirPods ali znam da bih se kajao da dam 200€ na slušalice.

Pozdrav ljudi, gde ima da se kupe te Anker P20i slusalice? Moze i na pp ako ovde nije dozvoljeno i hvala unapred.

Pogledaj i Capsule 3 Pro, jako su hvaljene na recenzijama, a imaju i ANC.

Ne mogu da ih nađem po normalnoj ceni još uvek, ima običan pro:

ANC na njihovim Air3 Pro radi odlično, a ove bi trebalo da su još bolje. Meni klinac uzeo kad ih je prvi put probao u busu, pa sad moram da tražim nešto sebi ponovo za avion.

To možda nije loše sačekati do poslednjeg trenutka za dispute ako se desi, jer da se šalje nazad teško. Većina tih slušalica nema konkurenciju ovde da se kupi u radnji, ni blizu, pa je ok ići sa tim rizikom. Svakako te sluške na baterije, koje su jako malecke, imaju relativno kratak rok upotrebe ako se dosta koriste.

Našao sam plus, izgleda da je potpuno drugi segment slušalica, jer ima hibridni drajver:

Sačekati 11.11 pa naručiti, ko ima jako visoke ambicije, a ne baš visok budžet.

Pozdrav ljudi, gde ima da se kupe te Anker P20i slusalice? Moze i na pp ako ovde nije dozvoljeno i hvala unapred.

Ja sam preko KP-a uzeo za 2700-2800din.

Uzeo sam i Soundpeats Life Lite preko Alija za ispod 2000din.
Mogu reci da su p20i dosta bolje.

Nije im slab bass? Pošto je to česta primedba na netu.

Sve je odlično a mikrofon prilikom razgovora je BESPREKORNO SAVRŠEN.
Nisam mogao da verujem kako čujem sagovornika.
Zaboravio sam pogodnosti žičanih slušalica...
A ona najbolja je da me je podsetila na studentske dane. 😊

ja uzeo moondrop space travel na neciju preporuku ovde. sjajne su za kucnu upotrebu, tipa nocu, kad je tiho, ali im volume nije jaca strana.
koristim ih na 60-80% i ne treba mi vise, ali bi mi trebalo kada bi ih koristio po ulici, prevozu ili tako nesto.

P20i 11.11 porucene za 19.5e, danas stigle u sanduce, zaista tooop slusalice, deluju kao premium predmet, spolja max zasticene vazdusnom folijom, paket kao daleko skuplji modeli, zvuk perfektan, bolesno dobar bas....na sve ovo izuzetno lagane i ne beze iz uha. Koliko ce trajati nemam pojma ali za sada deluju jako jako dobro.

Ja ih imam već mesecima. Oduševljen sam istima,šta se dobije za taj novac. Nedavno sam naručio i P30i za koje kažu da ima još bolji bass,tako da jesu duplo skuplje od P20i,ali nije neka strašna cena,tako da sam rizikovao za taj eksperiment,pa ću videti kad mi stignu. Ako nije bass duplo bolji od ovih P20i onda se fokusiram samo na P20i,jer za tu cenu teško da ima nešto bolje. Lagane,lepo leže,da se skoro ni ne osete,udobne,dobar zvuk,dobra glasnoća,fin bass,cena povoljna,....sve top pogotovo u tom cenovnom rangu.

Isti utisak imam, stim što ipak moram da primetim da je fokus na basu. Nisam neki audiofil ali recimo da su srednji i visoki tonovi dosta jasniji na nekim starim žičanim modelima koje posedujem, takođe iz Kine (KZ). Međutim, ukupan utisak je izuzetno povoljan, kao što je gore naglašeno, za 20-ak eura taj kvalitet teško da može da se nađe. Videćemo kako će se baterije pokazati kroz eksploataciju.

Tehnicko pitanje:
Da li je odsutnost noice canceling na mikrofonu na TWS sluskama hw nedostatak?

Требало би да је софтверски, јер софтвер треба некако да шаље околну буку у слушалице инвертовану (са обрнутом фазом). Тако се тај инвертовани звук и оригинални звук буке поништавају, један другог искључују.

Upravo mi stigle Anker P30i. Brutalne su. U odnosu na P20i imaju ispeglaniji zvuk,bolji bass,srednje,čiste visoke,čvršće prijanjaju u uhu,lakše se otvara poklopac kutije,manje klize,...stvarno je sve bolje,tako da iskreno vrede svaki dinar .

Upravo mi stigle Anker P30i. Brutalne su. U odnosu na P20i imaju ispeglaniji zvuk,bolji bass,srednje,čiste visoke,čvršće prijanjaju u uhu,lakše se otvara poklopac kutije,manje klize,...stvarno je sve bolje,tako da iskreno vrede svaki dinar .
Koliko traje baterija slusalica?
Ima li ANC?

A da li iamju ANC mogao je da proveri prostim guglanjem, manje bi mu oduzelo vreme nego što je posatvio pitanje ovde :)

Требало би да је софтверски, јер софтвер треба некако да шаље околну буку у слушалице инвертовану (са обрнутом фазом). Тако се тај инвертовани звук и оригинални звук буке поништавају, један другог искључују.
Imamo Beyerdinamic, Sennheiser, JBL u familiji i sve pojacavaju osim glasa i okolne zvukove. U bucniiem okruzenju moram da vicem da bi me razumeli.

Setas se ulicom i prodju kola - iz momenta ce da ti kaze taj sa kim razgovaras da te nista ne cuje.

Pretpostavljam da na to misli posto sam imao isti problem na Anker P2 Mini i sad na Anker P3i iako i jedne i druge imaju neki "AI noise canceling technology" koji anulira buku i naravno ne radi.

Nazad
Vrh Dno