Šta je novo?

TWS slušalice

Ih, ti si našao najpre na iph da ih probaš. Pa oni ograničavaje sve što nije apple
Moje Hayloy nisu nešto tiše, ali se mnogo lepše čuju na Soniju, pa čak i na Huaweiju

Nemoj bas tako, ne ogranicavaju :) Puno toga ima iza njihovih slusalica, a od ove godine nisu samo obicne slusalice. Dobili su zvanicna odobrenja od zdravstva da se mogu koristiti kao slusni aparati i da su pouzdani. No da ne idemo u off.

Cudno mi je da P20i budu glasnije nego Space Travel (oba su preko apple music pusteno) a onda vidim da su glasnije (preko YT Music) blizu P20i, ali opet tise.

Potpao sam pod hype priznajem, trebao sam da uzmem Soundpeats Air 3 Pro za 1000 dinara vise, ali ja se pravim pametan :)

Pokušavam da nađem neku temu primerenu mom pitanju, ali ne uspevam pa se izvinjavam na off-topicu.
Anker Soundcore boom, nisam ga koristio neki duži vremenski period i uzmem da ga uključim, čulo se kao da je nešto puklo unutra i počelo da zvecka.
Uzmem otvorim ga i vidim da se izgleda jedan kondenzator rascvetao.
Smem li da koristim zvučnik i dalje ili ne? On radi i dalje, probao sam ga.

Prilozi

• IMG20241217122436.jpg
    IMG20241217122436.jpg
    210.6 KB · Pregleda: 229
  • IMG20241217122449.jpg
    IMG20241217122449.jpg
    140.4 KB · Pregleda: 196
Pa zameni kondenzator, šta je problem. Ako ne umeš ti bar ima servisa :)
Radiće, ne bi trebalo da crkne, ali zavisno od toga kojoj sekciji pripada može biti posledica na duži period

Ovo je špansko selo za mene, otvorio sam zvučnik po uputstvu sa youtube-a. 😂
A mučno mi je da nastavljam dalje, treba da rasklopim sve da skinem ovu ploču. Daću nekom ko se razume.

Sad vidim ima i model bez + ,a duplo jeftinije. Nije valjda dupla razlika u ceni zbog jednog + ??? 🤔
Ne znam da li si slušao P20i i P30i,jer me interesuje kakva je razlika u odnosu na njih,bass itd.???

Potpuno su različit segment verzija bez plus i sa.

Anker sam čuo da hvale, ali ni on nije taj segment, iako je sigurno odličan.

Potpuno su različit segment verzija bez plus i sa.

Anker sam čuo da hvale, ali ni on nije taj segment, iako je sigurno odličan.
Ako ti nije mrsko proveri koliko traje baterija u normal modu, trenutno imam 3 pro i razmisljam da idem na + al vidim u nekim recenzijama da baterija krace traje a to mi je nekako bitnije od zvuka.

Uzeo prošle nedelje Air Pods 4 ANC. Prešao sa AP 3. Prvo, znam da su AP Pro 2 bolje u svim pogledima, ali uopšte mi ne odgovoraju slušalice sa silikonima koji ulaze u kanal uha. Jednostavno uvek osećam nešto u kanalu, a i znaju da iritiraju (nezavisno od veličine silikona). Prvi utisci (makar u odnosu na AP 3 (na koje sam prešao pre 2 godine sa originalnim air pods):
  • Udobnije su za nijansu i ako ne izgledaju mnogo drugačije. Mogu da ih nosim satima i zaboravim (naravno svačije uši su drugačijeg oblike - npr. supruga ne može da se odvoji od običnih originalnih air podsa).
  • Zvuk je za nijansu bolji (bas dosta izraženiji)
  • ANC stvarno radi. Ne može da se poredi naravno sa slušalicama koje fizički izoluju kanal, ali kao što sam spomenuo meni takve ne piju vodu. U svakom slučaju, u avionu ima razlike, a ne osećam pritisak).
  • Povezivanje je brže (dovoljno da sam primetio u poredjenju na AP 3)
  • Mogli su da dodaju da se zvuk smanjuje ili povećava dodirom, ali nisu.... Može kroz siri (bezveze), ili na satu.
  • Funkcioniše ono klimanje glavom da se odgovori na poziv, ali nekako se plašim da će drugi da misle da njima klimam :)
  • Conversation awareness dobro radi, čim krenem da pričam sam stišava muziku, posle isto vraća sam.
  • Iznenadjenje (neprijatno) mogu da se pune na Qi, ali nisu mag safe kao stariji model (WTF apple?). Mada se kači na punjač za apple watch magnetno.
U svakom slučaju, veoma sam zadovoljan, pogotovu u okviru Apple eco sistema.

Ako ti nije mrsko proveri koliko traje baterija u normal modu, trenutno imam 3 pro i razmisljam da idem na + al vidim u nekim recenzijama da baterija krace traje a to mi je nekako bitnije od zvuka.
Ako se aktivira multipoint, ne povezuje se više na LDAC. Ako ti odgovara AAC bez ANC, sigurno je baterija odlična.

Što se mene lično tiče, bolje da su AptX Adaptive, nego LDAC. Ja tu razliku ne mogu da primetim na Tidalu, dok sam imao pretplatu. Sad mi svejedno, trebala mi je ANC za avion, sve preko nice-to-have.

Може ли предлог за добре слушалице до 100 евра, али обавезно да буду "чепићи" и да нема оне "штапове" што вире из увета 😁
Повремено ми се дешава да током ноћи пустим умирујућу музику, па ме жуљају слушалице овог типа, док ми овако нешто више одговара.

Galaxy Buds FE su takvog tipa.

Anker space a40 ili Buds FE sto rece Gulftown , obe odličan izbor

Може ли предлог за добре слушалице до 100 евра, али обавезно да буду "чепићи" и да нема оне "штапове" што вире из увета 😁
Повремено ми се дешава да током ноћи пустим умирујућу музику, па ме жуљају слушалице овог типа, док ми овако нешто више одговара.
Polovne sennheiser momentum true wireless 2

Pa nije dete, uzme vidi proba. Ako je prodavac normalan i zna šta prodaje, sve se može dogovoriti. Evo ja razmišljam da prosam tw3 pošto ih ne koristim gotovo uopšte. Tu su na dve godine a baterija gotovo kao prvog dana.

Društvo sta preporučuje od ova 3 modela?

Prilozi

• 1000036423.jpg
    1000036423.jpg
    91.1 KB · Pregleda: 136
Za ove pare imaš na AliE Capusle 3 Pro+ koje su ligu (bar) iznad sve ove tri.

Meni su prošle Soundcore Liberty 4 NC koje sam platio tada 60 i koji $ bez ikakve naplate.
Kinezi stavili 8$ vrednost.
NS

Našao kod jednog prodavca na Ali 73e sa postarinom..e sad posto prelazi 50e verovatno će biti i carina..
Ja sam ih 64usd platio, i carinu. Napiši prodavcu da stavi vrednost od capsule 3 koje su oko 30 40 USD na fakturu, pa će verovatno da prođe. Nisam mu pisao jer sam navikao da stavljaju manju vrednost, pošto znaju za jadac, ali eto.

Neviđena je sluška za ove pare, nisam siguran da postoji trenutno išta slično. Pročitaj scarbir review i vidi spec na sajtu, biće ti jasno zašto.

Ja kad sam uzeo liberty 4 nc bile su oko 65usd , kinezi stavili 10$ , proslo takodje bez carine.

Btw preporučujem kome je bitan baš baš zvuk nothing ear 2024 ( b171 kod nas na kp). Takodje ko voli da se igra sa eq do besvesti i itd . Vidim da su sad 95 evra na kp. Slušalice su zaista biser tehnologije u smislu zvuka i podešavanja tj. audiofilske. Ne znam sta su radili i dal je do keramickih drajvera, ali ovo je vec nivo solidno dobrih žičanih slušalica. I call quality je extra. Anc solidan sredina i transparent mode samo ok.
U top su 5 definitvno svih tws slušalica koje postoje na tržištu po zvuku ovog trenutka, po rečima mnogih. Koristim ih nekih 2 meseca vec i stalno ostanem u šoku kako sviraju.

Kakav im je kvalitet razgovora?
Na svim pitsima je razgovor fenomenalan. Jak vetar napolju problem, ali u dobrim uslovima ih svi hvale. Rado ih koristim za video pozive.

Testirao sad u avionu ANC na kapsuli 3+, ništa bolje nikom ne treba. Film sam gledao na manje od pola jačine, kao da sam kod kuće maltene.

Jak vetar znači nazovite kasnije. 😄 Bitno je da su u nekim uobičajenim uslovima okej, za kancelariju, kuću i to, da mogu da sabiju televizor, glasove po kući... Ipak izgleda odustajem od over ear opcije, isprobah neke modele ovih dana i ne vidim sebe kako idem po kući sa oreolom na glavi, bez žice. Sve više vidim da se pominju kao best buy pa možda ozbiljnije bacim oko na njih, trenutno su nešto ispod 80 na Aliju.

Vrh Dno