ali ce biti cene kao sa sajta.. a ja sam nasla tzv "refurbished", poput outlet izdanja, no sve imaju godinu ili 2 godine garanciju, a prosle su rigorozne testove konkretno od Ankera- sigurnije uzeti njih maltene nego obicne nove.Anker bi trebalo da ima legalno da se uzme kod nas. Nisam gledao da li ima u prodavnici, rekli su da roba treba uskoro da stigne.
Imao sam te JBL,totalno sam se razočarao i odmah ih prodao i kupio Anker P20i i oduševio se . Ogromna razlika.
Da li znaš nekog pouzdanog prodavca Earfuna na Aliju? Ili kako da prepoznam istog..Earfun Air Pro 4 su novije i najbolje do 100 dolara, kako kaže na scarbir sajtu. Mislim da još uvek nema na KP, ima na Ali.
Sačekaj na Aliju akcije povodom crnog petka, sigurno će biti i manje.Pozdrav, da li je bolje uzeti Liberty 4 NC za 75e na kupujem prodajem ili ih naći negde za manje para?
Takođe da li vredi sačekati potencijalno Liberty 4 pro?
Nisam uzimao, ne znam.Da li znaš nekog pouzdanog prodavca Earfuna na Aliju? Ili kako da prepoznam istog..
Kako si zadovoljan sa njima? Ja se dvoumim izmedju njih i P20i, naravno znam da nisu ni isti cenovni rang ni ista “klasa” i da nema svrhe porediti ih, samo me zanima da li je toliko primetna razlika u zvuku izmedju tih slusalica?Sačekaj na Aliju akcije povodom crnog petka, sigurno će biti i manje.
Ja sam recimo u maju ih uzeo za 61€ na AE
![]()
Najbolje slusalice za malo novca
Da li je neko imao prilike da uporedi Senn PX100 I (ne II) i Porta Pro? Znam da tih Senn nema odavno niti planiram da ih jurim negde nego me čisto informativno zanima poređenje. Negde sam pročitao da PX100 I imaju malo izraženije visoke u odnosu na Porta Pro, a po meni je to baš ono što im malo...forum.benchmark.rs
Aurvana Ace 2 mozda.Може ли неко да препоручи слушалице које би задовољавале следеће услове:
- да имају пристојан ANC
- да подржавају LDAC и/или aptX Lossless кодеке
- да могу да се купе у Београду
- да, заправо, звуче добро
Идеално да цена не прелази 150-200 еура.
Jako nezahvalno davati odgovor na ovo pitanje. Izbor je jako veliki , al je problem sto u radnjama u Bgu i Srbiji izbor je nikakav za tvoje uslove pogotovo za hd kodek i taj cenovni rang i dobar Anc , pa bi morao da jos odresis kesu. Ili da uzmes preko kp ili sam porucis neki od pominjanih vec modela ranije. Realno sto gore neko rece tws od 150 + 200e + bih uzimao isto u radnji zbog garancije kao sto i uzimam vec. Ovako porucis sa Alija liberty 4 nc za 60, 70 evra i miran si, manje brige.Може ли неко да препоручи слушалице које би задовољавале следеће услове:
- да имају пристојан ANC
- да подржавају LDAC и/или aptX Lossless кодеке
- да могу да се купе у Београду
- да, заправо, звуче добро
Идеално да цена не прелази 150-200 еура.
Može zaključak u jednoj rečenici za nas koje mrzi čak i da kliknemo na play? 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari