Šta je novo?

TWS slušalice

Earfun Air Pro 4 su novije i najbolje do 100 dolara, kako kaže na scarbir sajtu. Mislim da još uvek nema na KP, ima na Ali.

Kod mene na Anker Space A40 se takođe dešava. Ne toliko često i drugačiji je scenario (desna slušalica se raspari i nedostupna je dok se ne obavi reset, a i reset je bagovit, nekad uspeva iz prve a nekad iz petog puta).
Što se ostalog tiče vrlo sam zadovoljan ali ovo mi baš ruši sneška, verovatno ću ih bataliti (do sad su imale dva updatea firmvera bez napretka).
Otkako sam se požalio nijedan problem. Nemam pojma šta im je (isti firmware, isto korišćenje na istom telefonu) ali samo neka nastave :)

Ja uzeo Redmi Buds 6 Active, nisu lose, pogotovo za te pare. Sto se tice malih bubica, meni odgovaraju samo semi in-ear, nikako in-ear.

Za sad oduševljen, sound cancelation odličan. Konačno Jabra koja ima lep bas.
Jabra Evolve2 85.

1000017954.jpg

Verovatno oko 150e. Po specifikacijama lepo izgleda.
Pokloni nekom te slusalice ili prodaj i sacekaj da stignu kod nas ove i uzmi.

Onda svakako i ne znači što dolaze kod nas, bar meni
Jedino eventualno zbog servisa ali ovako živeo AE

Samo da po kursu naših zvaničnih prodavaca tih 150€ ne bude 28999 rsd 😄
Naše prodavnice imaju realan kurs evra, ovaj koji je za javnost je nerealan. 🫢

OT: ima li negde ispisane razlike između ovih novih Pro i 4NC? Meni NC nisu odgovarale, zadržah svoj Buds pro koje čini mi se umiru zDesna. 😄

Ako budu do 5k skuplje kod nas nego na ae onda mogu da se uzmu kod nas, plus stizu za dan- dva.
Sacekaj dva dana, 3. je prezentacija njih i mozda jos nekih slusalica.

bukvalno sam ovo i ja hteo da pitam, isto mi treba za treninge :D

gledao sam sledece modele:
JLab epic air sport
Anker Soundcore Sport X20 ili X10
ili nesto trece?

obavezne su mi ove kukice i ANC.
do skoro sam koristio jlab go air sport, sasvim pristojne za 30e koliko sam ih platio ali mi smeta sto nemaju anc.
Ne očekuj čudo za te pare od anc.
Drugaru smo uzeli prošle godine, on ozbiljno trči i bas je jako zadovoljan.
Pre toga smo se zezali sa nekim jbl neke spojene i neke bone conducting jeftinijim, nista ne valjaju...

Za jabru elite active sam se ja davno javio da su odlične za svoje cene, šteta što je jabra odustala od audio modela.

129$ na zvaničnom sajtu,
15k rsd kod Alija ali ih nema još u Anker zvaničnom šopu. Možda 11.11. mogu biti na nekom sniženju. 🤓

Uzeo sam Bose Quietcomfort earbuds 2024 model. Zaista su me prijatno odusevile. ANC je baš top. Zbog toga sam ga i uzeo , ali je zvuk odličan kao i comfort. Jako udobne i može se ici u gym i trenirati, fit čvrst ko stena , a jako lagane. Uz ovaj model ide nova aplikacija samo za ovaj model, koja je dosta dobro odrađena , može se podesiti od kontrola sve živo , čak ima i mute unmute mic podesive komande za vreme poziva samo, jako korisno za sve pozive, što mi nije jasno što ne ubace u ove kineze do 100 evra , a verujem da mnogima treba.
Ima zanimljive glasovne komande gde se može prebaciti pesma pojačati i sve drugo na brzinu preko glasa i bez pipanja sto je dosta zanimljivo i prilično ok radi, posebno dok setas napolju i viknes hey headphones, pa komandu 😁, a ruke su ti zauzete.
U odnosu na prethodne bose modele imaju konačno wireless case i multipoint koji radi odlično.
Svakako preporuka za 200 evra ko zeli top tier anc i odlican zvuk i komfor.

Jel može preporuka za bubice za kežual slušanje muzike do nekih 25-30e? Šta je best buy u tom cenovnom rangu?

Soundpeats neki, Anker ako postoji za tu kintu. AliE naruči gde je jeftin šiping, imaju svoje prodavnice tamo.

Meni neki dan dosle sa TEMU-a one Soundpeats Air 3 Deluxe HS, semi in ear, bile oko 30ak eura. Vrijede svaku paru, bas sam odusevljen od zvuka do udobnosti. Ranije kupio Redmi Buds 6 Active, ma ne mogu prici ovima, a cijena slicna bila.

Negde sam pročitao u ovoj temi da Anker ne šalje u Srbiju. Jel to tačno ili sam ja istripovao?

Nazad
Vrh Dno