Šta je novo?

TWS slušalice

Dobar Kinez kao i SOUNDPEATS. Taman je toliko jeftiniji od svega, da prežališ neke koje zezaju. Problem je samo ako su ti to prve i jedine sluške njihove, onda sve gledaš kroz taj jedan problem, a uzgred svi volimo i jare i pare. :D

Dok rade, deluju ove mnogo skuplje slušalice ka porez na budale. Kad ne rade, ti si na kraju taj na kome se slomio nizak QC, zbog koga je cena višestruko niža.

Namerno ne dajem velike pare za ove male bubice, jer su podložne gubljenju, lomljenju i kupanju, na šta ni najskuplje nisu imune.

Stigle Soundcore by Anker P20i. Međutim, od prvog momenta problemi...
U startu leva slušalica nije bila uparena sa desnom... Ok, procedura uparivanja, i upare se. Za mene sjajan zvuk, ima i dosta basa, svidelo mi se što u app mogu da mapiram komande na slušalicama. I sve bilo ok u toj prvoj sesiji slušanja. Sutradan, sve krenulo ok, posle 4-5 minuta krčanje u levoj slušalici, i rasparila se posle par sekundi.
Neće da se upari, nema šta nisam probao.
Na netu nađem YT video, čovek sve lepo objasnio, dosta opširnije nego objašnjenje na sajtu Soundcore.
I u toj sesiji obe slušalice rade, bez problema...
Novi dan, sve se ponavlja... Rade, leva zakrči, raspare se. Ponovno uparivanje, ponovo rade taj dan.
I tako svaki dan.
Pisao sam Soundcore, stvarno ljudi brzo odgovaraju, prosledili su moj problem dalje, videćemo šta će biti.
S obzirom da je problem oko rasparivanja očigledno zastupljen među korisnicima, kako je moguće da Soundcore nije pustio update koji bi to rešio?
U svakom slučaju, ako neko planira kupovinu Soundcore by Anker P20i, čisto da zna šta ga može zadesiti.
I da: Garanciju u Srbiji nemam, zato nisam mogao da ih vratim. Videćemo da li će zvanični Soundcore imati neko rešenje.
Da li si proverio Firmware update?
Možda bi to rešilo

Ja sam posle skoro 2 godine svakodnevnog korišćenja nekih deeFunck slušalica kada su crkle kupio JBL,dao 100 evra i mislio da sam dajući solidnu cifru za poznat brend dobiti potreban kvalitet. Kad ono ćorak. Teško razočarenje. Nemaju bass,ispadaju iz uha. Užas. Onda sam po netu malo istraživao i po savetu uzeo sam ove Anker i ostao zatečen kvalitetom samih slušalica,zvuka,udobnosti,...sve to za nekih 20-ak evra. Tako da nikad više neću davati za slušalice velike pare.

Kod mene na Anker Space A40 se takođe dešava. Ne toliko često i drugačiji je scenario (desna slušalica se raspari i nedostupna je dok se ne obavi reset, a i reset je bagovit, nekad uspeva iz prve a nekad iz petog puta).
Što se ostalog tiče vrlo sam zadovoljan ali ovo mi baš ruši sneška, verovatno ću ih bataliti (do sad su imale dva updatea firmvera bez napretka).
Upravo tako... Nekada se nakon reseta upare iz prve, nekada neće ni posle 5x... To me je najviše iznerviralo, jer da je uparivanje uvek "garantovano", moglo bi da prođe tipa 1x dnevno da ih uparim, pa da sam miran. Ovako, ne ide dalje...
Da, i meni je bilo čudno, Anker je ipak kršten brend i ne bi smeli da sebi dozvole tako lošu kontrolu.
Dosta sam čitao na netu, i baš me je (neprijatno) iznenadio moj problem. Stvarno mi ih je žao, baš su mi dobro zvučale.
Dobar Kinez kao i SOUNDPEATS. Taman je toliko jeftiniji od svega, da prežališ neke koje zezaju. Problem je samo ako su ti to prve i jedine sluške njihove, onda sve gledaš kroz taj jedan problem, a uzgred svi volimo i jare i pare. :D

Dok rade, deluju ove mnogo skuplje slušalice ka porez na budale. Kad ne rade, ti si na kraju taj na kome se slomio nizak QC, zbog koga je cena višestruko niža.

Namerno ne dajem velike pare za ove male bubice, jer su podložne gubljenju, lomljenju i kupanju, na šta ni najskuplje nisu imune.
Juče sam, iznerviran posle problema sa Soundcore by Anker P20i uzeo Soundpeats Life Lite. Meni zvuče ok, od mana trenutno mogu reći da je app beskorisna, jer Lite model nije podržan. Sa zvukom sam zadovoljan, u odnosu na Soundcore by Anker P20i zvuče identično, ali je kod Soundcore by Anker P20i app podržana, i sviđa mi se što mogu da podesim komande na slušalicama. Ukratko, Soundpeats Life Lite su koliko para, toliko muzike. Zvuče ok, ali nema podrške u app, tako da nema ekvivalejzera, nema programiranja komandi...
Da li si proverio Firmware update?
Možda bi to rešilo
Bio je jedan fw update čim sam ih raspakovao. Još uvek sam u prepisci sa Soundcore supportom, pitao sam ih da li je problem rasparivanja moguće rešiti sa sw ažuriranjem, i da li planiraju u nekoj bližoj budućnosti sw update. Nisam još dobio odgovor.

Na Anker P3i su stavili fizicke dugmice i jedna od lepota dugmica je da se na dugme upali ta koja nije upaljena i povezu se odmah.

Ne secam se mogu li i ove na dodir da se upale tako.

To znači da im konekcija nije "individualno kodirana" za svaki par što je čudno, ili imaju neku proceduru da se leva i desna "upoznaju" :)

@NCC-74656: koju aplikaciju za Soundpeats koristiš: Soundpeats ili PeatsAudio? Ja sam sa PeatsAudio uradio upgrade FW-a na Air3; u Soundpeats app se novija verzija nije ni videla.
Pozdrav

Uzeo na popustu neke "Lenovo" XT88 za 550 dinara.
Koliko para, toliko muzike :)
Glasne su, ali bez visokih tonova...

Pozdrav ljudi. Imam Iphone i Macbook i jako zelim da kupim AirPods pro 2. Drugar me ubedjuje da nisu vredne 250e i da je bolje da uzmem 1/1 repliku za 50e. On je imao repliku i stvarno deluju jako dobro ali sam dosta skeptican i jednostavno ne mogu da poverujem da replika moze da parira. Je l ima neko iskustva i sa replikom i originalom? Konkretno su u pitanju ove replike: https://hicitypods.com/

veruj mi vredne su :)

skupe jesu, ali ja ne bih bacao 50eur na repliku. imas mnogo drugih TWS za 50eur, naravno nemas sve sto APP pruzaju

Pozdrav ljudi. Imam Iphone i Macbook i jako zelim da kupim AirPods pro 2. Drugar me ubedjuje da nisu vredne 250e i da je bolje da uzmem 1/1 repliku za 50e. On je imao repliku i stvarno deluju jako dobro ali sam dosta skeptican i jednostavno ne mogu da poverujem da replika moze da parira. Je l ima neko iskustva i sa replikom i originalom? Konkretno su u pitanju ove replike: https://hicitypods.com/
Ako želiš savet o nekim slušalicama koje imaju sličan, bolji ili približan zvuk, onda si na pravom mestu...ako želiš da ti ovde neko kaže da je kopija ista kao original, onda si postavio pitanje na pogrešnom mestu...

@Topuzaa ako patis za brendom, onda kupi original, ne mlati se s kopijama.
@Nesbat meni deluje da je zacrtao airpods, a to kad se zacrta, nema preporuke druge nikakve

Normalno da treba da uzmeš OEM, ili sluške od neke druge firme koja se samo time i bavi (pravljenjem slušalica). Čemu replike, da vide da imaš 250€, a u stvari nemaš?

Normalno da treba da uzmeš OEM, ili sluške od neke druge firme koja se samo time i bavi (pravljenjem slušalica). Čemu replike, da vide da imaš 250€, a u stvari nemaš?
hahaha bukvalno!

Ne mogu da verujem da anker uradi ovu glupost sa liberty 4 nc, kacenje za gumice uopste nije klasicno nego neka plitka kockasta glupost i sad ne mogu da nakacim svoje cp100+ gumice na koje sam navikao. Da sam znao za ovo ne bi ih narucio nikad. Sto se tice kvaliteta zvuka jako dobar, kapiram da bi bio jos bolji da mi gumice lepse legnu u uvo, ali anc nije nista specijalno, prilicno zvuka prolazi u odnosu na capsule 3 pro, mada i ovo je opet mozda subjektivno zbog gumica. Razocarenje.
Ja sam uspeo CP100+ da navučem na nozle međutim jednom kada sam vadio slušalicu iz uveta izvrnuo se nastavak i spao sa slušalica, sve ostalo je istorija
Takođe, Airpods Pro 2 nastavci bez problema se kače.

Pozdrav svima, da li neko ima iskustva sa Anker soundcore sport x10 slušalicama i da li su vredne 7000 (koliko koštaju na kp), pre svega bi ih koristio za trening i trcanje? Naravno ako neko ima slicnu preporuku u tom cenovnom rangu koja je bolja opcija bio bih zahvalan 😀

bukvalno sam ovo i ja hteo da pitam, isto mi treba za treninge :D

gledao sam sledece modele:
JLab epic air sport
Anker Soundcore Sport X20 ili X10
ili nesto trece?

obavezne su mi ove kukice i ANC.
do skoro sam koristio jlab go air sport, sasvim pristojne za 30e koliko sam ih platio ali mi smeta sto nemaju anc.

Stigle Samsung Buds 3 Pro upravo kolegi iz kancelarije, evo testiramo malo. Najveca instant zamerka je na kutiju i kompleksnost vadjenja/pakovanja slusalica, kao i to sto nema sanse ista uspravno da stoji dok je poklopac otvoren. Sto se samih sluski tice, zvuk je skroz dobar (nisam audiofil ni najmanje), u uho se stavljaju/montiraju daleko lakse nego senn momentum 3 (ili 4), seal je odlican, skakao sam po kancelariji i mrdao glavu koliko sam god jako mogao, nema sanse da ispadnu. "Stipanje" slusalica radi super, ima cak blagi zadovoljavajuci klik koji se cuje, jedina zamerka je na gestu za pojacavanje/smanjivanje, tesko je pristupacno posto se swipe radi nekako od pozadi. Audio transparency i noice cancellation takodje odlicni. Sve u svemu, nisam imao neka posebna ocekivanja, ali posle ove krace probe, vrlo moguce da zamenim moje Sennheiser za nove 3 pro.

Ja evo danas kupio Jabra 4 Elite Active za oko 100 evra. Prezadovoljan sam. Ja sam audiofil i volim dobar zvuk, mislim da su ove sluske odlicne. Mozda je bass malo izrazeniji, srednji i visoki solidni. Generalno zvucna slika za nijansu slabija u odnosu na Samsung Buds 2, ali zato zvuk dok pricam sa nekim preko njih je odlican, tako mi barem kazu, sto je meni veoooma vazno.
Preko Buds2 je odlazni zvuk bio katastrofa, rekli su mi kao da pola harmonika nedostaje u zvuku.

Udobnost je na strani Buds2, ali nisu ni Jabra lose, ali ih nisam duze koristio, a mozda je to i zato jer nisu razradjene, silikon je jos uvek malo kruci.

Aplikacija je dosta spora, ali to mi nije vazno, jednom podesim i to je to.

Anc me ne interesuje pa tako ne mogu da govorim o tome.

Sve u svemu, odlicno zaokruzene sluske za te pare (skoro su duplo jeftinije od Buds2). Barem za mene su dobre.

Veliko hvala clanu koji ih je ovde pomenuo i opisao, veoma mi je pomogao!

Imam jedan interesantan problem sa Philips TAT3508 slušalicama.
Dok ja tako nasumično skrolujem na telefonu, samo mi iskoči ovaj dialog kao na slici dole!
To nisu moje sluške, predpostavljam da je neko od komšija kupio i kad ih izvadi
iz kutije one probaju da se konektuju!
Kod mene u tom momentu nije uključen BT (ali radi wifi) a sluške zahtevaju isti.
Postoji li neki način da im se zabrani konekcija ? U podešavanjima za BT nema ništa, gledao sam.
Sluške zahtevaju posebnu aplikaciju da bi mogao da se igram sa podešavanjima ali
ista nije podržana na samsungu A13 (službeni telefon) a na S20fe (privatni) nisam
hteo da instaliram jer vidim da je app đubre ali bi baš bilo interesantno "oteti" sluške
komšiji 🤣

Philips TWS.jpg

Citao sam da se dosta pisalo o Anker Soundcore Liberty 4 NC ali nesto nisam uspeo da izvucen zakljucak o kvalitetu,pa ce pitanje biti prosto.Trenutna cena za

ANKER Soundcore Liberty 4 NC je na kp 75 evrica,pa me zanima da li u tom cenovnom rangu ima nesto bolje ili kvalitetnije?Dakle cenovni rang samo novih slusalica,dakle nove ANKER Soundcore Liberty 4 NC ili neke druge u toj ceni ali samo nove,da su bolje.​

Vrh Dno