Da li si proverio Firmware update?Stigle Soundcore by Anker P20i. Međutim, od prvog momenta problemi...
U startu leva slušalica nije bila uparena sa desnom... Ok, procedura uparivanja, i upare se. Za mene sjajan zvuk, ima i dosta basa, svidelo mi se što u app mogu da mapiram komande na slušalicama. I sve bilo ok u toj prvoj sesiji slušanja. Sutradan, sve krenulo ok, posle 4-5 minuta krčanje u levoj slušalici, i rasparila se posle par sekundi.
Neće da se upari, nema šta nisam probao.
Na netu nađem YT video, čovek sve lepo objasnio, dosta opširnije nego objašnjenje na sajtu Soundcore.
I u toj sesiji obe slušalice rade, bez problema...
Novi dan, sve se ponavlja... Rade, leva zakrči, raspare se. Ponovno uparivanje, ponovo rade taj dan.
I tako svaki dan.
Pisao sam Soundcore, stvarno ljudi brzo odgovaraju, prosledili su moj problem dalje, videćemo šta će biti.
S obzirom da je problem oko rasparivanja očigledno zastupljen među korisnicima, kako je moguće da Soundcore nije pustio update koji bi to rešio?
U svakom slučaju, ako neko planira kupovinu Soundcore by Anker P20i, čisto da zna šta ga može zadesiti.
I da: Garanciju u Srbiji nemam, zato nisam mogao da ih vratim. Videćemo da li će zvanični Soundcore imati neko rešenje.
Upravo tako... Nekada se nakon reseta upare iz prve, nekada neće ni posle 5x... To me je najviše iznerviralo, jer da je uparivanje uvek "garantovano", moglo bi da prođe tipa 1x dnevno da ih uparim, pa da sam miran. Ovako, ne ide dalje...Kod mene na Anker Space A40 se takođe dešava. Ne toliko često i drugačiji je scenario (desna slušalica se raspari i nedostupna je dok se ne obavi reset, a i reset je bagovit, nekad uspeva iz prve a nekad iz petog puta).
Što se ostalog tiče vrlo sam zadovoljan ali ovo mi baš ruši sneška, verovatno ću ih bataliti (do sad su imale dva updatea firmvera bez napretka).
Dosta sam čitao na netu, i baš me je (neprijatno) iznenadio moj problem. Stvarno mi ih je žao, baš su mi dobro zvučale.Da, i meni je bilo čudno, Anker je ipak kršten brend i ne bi smeli da sebi dozvole tako lošu kontrolu.
Juče sam, iznerviran posle problema sa Soundcore by Anker P20i uzeo Soundpeats Life Lite. Meni zvuče ok, od mana trenutno mogu reći da je app beskorisna, jer Lite model nije podržan. Sa zvukom sam zadovoljan, u odnosu na Soundcore by Anker P20i zvuče identično, ali je kod Soundcore by Anker P20i app podržana, i sviđa mi se što mogu da podesim komande na slušalicama. Ukratko, Soundpeats Life Lite su koliko para, toliko muzike. Zvuče ok, ali nema podrške u app, tako da nema ekvivalejzera, nema programiranja komandi...Dobar Kinez kao i SOUNDPEATS. Taman je toliko jeftiniji od svega, da prežališ neke koje zezaju. Problem je samo ako su ti to prve i jedine sluške njihove, onda sve gledaš kroz taj jedan problem, a uzgred svi volimo i jare i pare.
Dok rade, deluju ove mnogo skuplje slušalice ka porez na budale. Kad ne rade, ti si na kraju taj na kome se slomio nizak QC, zbog koga je cena višestruko niža.
Namerno ne dajem velike pare za ove male bubice, jer su podložne gubljenju, lomljenju i kupanju, na šta ni najskuplje nisu imune.
Bio je jedan fw update čim sam ih raspakovao. Još uvek sam u prepisci sa Soundcore supportom, pitao sam ih da li je problem rasparivanja moguće rešiti sa sw ažuriranjem, i da li planiraju u nekoj bližoj budućnosti sw update. Nisam još dobio odgovor.Da li si proverio Firmware update?
Možda bi to rešilo
Koristim SoundPeats app. Nisam ni znao da postoji druga app PeatsAudio... Probaću u toku dana ovu drugu.@NCC-74656: koju aplikaciju za Soundpeats koristiš: Soundpeats ili PeatsAudio? Ja sam sa PeatsAudio uradio upgrade FW-a na Air3; u Soundpeats app se novija verzija nije ni videla.
Pozdrav
Ako želiš savet o nekim slušalicama koje imaju sličan, bolji ili približan zvuk, onda si na pravom mestu...ako želiš da ti ovde neko kaže da je kopija ista kao original, onda si postavio pitanje na pogrešnom mestu...Pozdrav ljudi. Imam Iphone i Macbook i jako zelim da kupim AirPods pro 2. Drugar me ubedjuje da nisu vredne 250e i da je bolje da uzmem 1/1 repliku za 50e. On je imao repliku i stvarno deluju jako dobro ali sam dosta skeptican i jednostavno ne mogu da poverujem da replika moze da parira. Je l ima neko iskustva i sa replikom i originalom? Konkretno su u pitanju ove replike: https://hicitypods.com/
hahaha bukvalno!Normalno da treba da uzmeš OEM, ili sluške od neke druge firme koja se samo time i bavi (pravljenjem slušalica). Čemu replike, da vide da imaš 250€, a u stvari nemaš?
Sto je odlika jeftinih i losih slusalicaa se leva i desna "upoznaju"![]()
Ja sam uspeo CP100+ da navučem na nozle međutim jednom kada sam vadio slušalicu iz uveta izvrnuo se nastavak i spao sa slušalica, sve ostalo je istorijaNe mogu da verujem da anker uradi ovu glupost sa liberty 4 nc, kacenje za gumice uopste nije klasicno nego neka plitka kockasta glupost i sad ne mogu da nakacim svoje cp100+ gumice na koje sam navikao. Da sam znao za ovo ne bi ih narucio nikad. Sto se tice kvaliteta zvuka jako dobar, kapiram da bi bio jos bolji da mi gumice lepse legnu u uvo, ali anc nije nista specijalno, prilicno zvuka prolazi u odnosu na capsule 3 pro, mada i ovo je opet mozda subjektivno zbog gumica. Razocarenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari