Šta je novo?

TWS slušalice

Koja tuga.. pisao sam skoro da su mi ukrali kutijicu punjac za Samsung Buds2 Pro slusalice. Zvao Begram, kazu nemaju ali moze da se poruci i da ce mozda da se ceka malo duze.. ja reko ok, sacekacu. Proslo vise od mesec dana, zovem ih danas, kazu ne mogu da poruce.. a pritom se niko od njih nije udostojio da me obavesti, nego cekam ko ******.
Cimao sam i Samsung Srbiju ali odbijaju da pomognu.. Stvarno nemam reci, bas sam razocaran u Samsung. Ode 20k ko nista :(
 
Питај у ПроМобију, можда могу да нађу.
 
Videcu sutra da ih zovnem, bas sam se ubedacio..
 
Ima na eBay ali to se nakupi troškova. Ove zamjenske sve imaju užasne recenzije.
 
Ne vidim zasto ne bi, u pitanju su 2 pina samo da daju struju. Mozda nece ocitavati bateriju u appu i tako to, ali da puni, trebalo bi bez problema, nije nuklearna fizika u pitanju nego obican prenos struje.
 
Meni su 4NC ispadale, vratih se na Buds Pro za teretanu. Što se poziva tiče u kućnim uslovima su bolje 4NC, napolju su podjednako loše posebno kada si u gužvi ili je vetar. Po meni zvuk i dalje na strani Buds Pro, možda navika ne znam... ali ne opravdava razliku u ceni svakako. A40 mi je sledeći pik, zbog oblika, za smešne pare.
 
A40 su odlicne za taj novac, ali za pozive mikrofon daleko gori od 4NC, o Sony i da ne pricam, pa sam ih prosledio dalje.
 
Onda ništa ne fali ni Buds-u, da ne bacam pare, hvala. 🙂
 
Nazad
Vrh Dno