Šta je novo?

TWS slušalice

Vredi li razlika od 4k za buds 4 pro u odnosu na 3 pro?

Meni se zvuk ne dopada na buds 3 pro, porpilično prosečno. Dosta su tihe na max glasnoći. ANC im je super za svoju klasu, ergonomija isto tako, ne ispadaju iz uha. Za 3,4k din su dobra kupovina, za sve preko ne verujem
Na Ananasu su često oko 4k, ja sam ukačio letos akciju za 4400din

Meni se zvuk ne dopada na buds 3 pro, porpilično prosečno. Dosta su tihe na max glasnoći. ANC im je super za svoju klasu, ergonomija isto tako, ne ispadaju iz uha. Za 3,4k din su dobra kupovina, za sve preko ne verujem
Na Ananasu su često oko 4k, ja sam ukačio letos akciju za 4400din
Ja sam bio zadovoljan i sa haylou gt1 plus, treba mi samo za teretanu i posao.

Ajde ovde da napisem, uzeo bih neke bubice ili one na uvo sto idu, do 5000 dinara. Treba mi za gledanje filmova serija preko tableta i za muziku. Vazno mi je da ako mi predlazete blutut da ste testirali da nisu nesinhronizovane zvuk slika, imao sam par jeftinih ali bas jefitinih kineza blutut uzas nesinhronizovane.

Pozdrav ljudi. Želim ovih dana kupiti neke BT slušalice pa mi treba vaša pomoć oko izbora (ako je neko imao iskustva sa dole navedenim). Prevashodno mi trebaju za slušanje muzike dok sam napolju (na ulici,autobusu...) . Bitan mi je kvalitet i jačina zvuka,izolacija od spoljne buke. Ako je bitno da napomenem da slušam pank i pomalo bluz. Budžet do 60e.
Ovo su neki od mojih favorita:

SoundPEATS Truengine 3 SE Dual Dynamic Drivers Bluetooth 5.2​

SoundPEATS Air3 Pro Hybrid ANC/Bluetooth V5.2​

Soundcore by Anker Life P2 Mini​

Soundpeats Mini Pro​

Earfun Free Pro 2 Black​

Edifier Tws330 Nb​

EDIFIER TWS1 Pro​

Ako imate neki drugi predlog uzeću u razmatranje. Hvala unapred

Upravo sam probao ovaj test sa mojim Buds2 sluškama, sad sam i z anilno gluv :)

Uzeo sam na aliju redmi buds 3 za manje od 2000din cekam da stignu da ih istestiram skoro 2 godine koristim airdots 2 koje sam platio oko 12e isto na aliju i rade ali hoce da zabaguju nekad pa mora se ugase i drzi 5sec prekidac dok se vracaju u kutijicu dok se resetuju
Pozdrav

Uzeo sam na aliju redmi buds 3 za manje od 2000din cekam da stignu da ih istestiram skoro 2 godine koristim airdots 2 koje sam platio oko 12e isto na aliju i rade ali hoce da zabaguju nekad pa mora se ugase i drzi 5sec prekidac dok se vracaju u kutijicu dok se resetuju
Pozdrav
Gledam cene u Mi Srbija radnji i kod njih su 4990. Kako je moguće da je tolika razlika u ceni ovde i na Aliju? :unsure:

Gledam cene u Mi Srbija radnji i kod njih su 4990. Kako je moguće da je tolika razlika u ceni ovde i na Aliju? :unsure:
Ne znam ali original su sigurno uzimao sam airdots2 moguce i od istog prodavca te sam oko 12e platio sa postarinom pisao sam gore vec.Ali kineski model je u pitanju ali sve radi bez problema nemaju garanciju samo.

Hm, jesam, ali u potpuno tihom okruženju. Sorry al' na znam kako bi radile u slučaju okolne buke, što zapravo i jeste problem kod "u uvetu" tipa slušalica.

Možda probam i to ovih dana.

Da li je moguće da nisi čuo za pojam dropshipping? Sa Aliexpressa, slušalice odmah iz magacina proizvođača se pakuju u kovertu i poštom subvencionisanom od strane Kine šalju prema tebi.

MiSrbija to mora da uveze uz sve papire i administraciju, uradi ateste za seriju, plati carinu, mora da ima knjigovodstvo, magacin, kancelariju, finansira nekoliko (mesečno jako skupih) lokala po šoping molovima u Srbiji, sve sa zaposlenima, plati pdv...

Jedno je cena na izlaznom pragu proizvodnog pogona (Aliexpress), drugo je cena u maloprodajnoj radnji par hiljada km od Kine.

Ne znam ali original su sigurno uzimao sam airdots2 moguce i od istog prodavca te sam oko 12e platio sa postarinom pisao sam gore vec.Ali kineski model je u pitanju ali sve radi bez problema nemaju garanciju samo.

Da li su imale hologram na kutiji sa serijskim brojem da se proveri da li su original na sajtu proizvođača, pošto ima gomila tih Xiaomi slušalica na KP za dvadesetak evra ali bez holograma.

Da li su imale hologram na kutiji sa serijskim brojem da se proveri da li su original na sajtu proizvođača, pošto ima gomila tih Xiaomi slušalica na KP za dvadesetak evra ali bez holograma.
Mislim da jesu kazem ti bacio sam kutiju to je pre skoro 2 godine naruceno bilo recicu ti za ove takodje kad mi stignu.

Verovatno bez holograma, kontaktirao sam sve prodavce na KP-u i kod ni jednog koji prodaje slušalice za ~20e nema holograma. Ali svakako proveri, a ako može i link do prodavnice da bacim pogled pošto bih uzeo za sebe čak i ako nisu original pošto čitam da su ljudi generalno zadovoljni ovim slušalicama kupljenim na aliexpress-u.

Pozdrav ljudi. Želim ovih dana kupiti neke BT slušalice pa mi treba vaša pomoć oko izbora (ako je neko imao iskustva sa dole navedenim). Prevashodno mi trebaju za slušanje muzike dok sam napolju (na ulici,autobusu...) . Bitan mi je kvalitet i jačina zvuka,izolacija od spoljne buke. Ako je bitno da napomenem da slušam pank i pomalo bluz. Budžet do 60e.
Ovo su neki od mojih favorita:

SoundPEATS Truengine 3 SE Dual Dynamic Drivers Bluetooth 5.2​

SoundPEATS Air3 Pro Hybrid ANC/Bluetooth V5.2​

Soundpeats Mini Pro​

Earfun Free Pro 2 Black​

Edifier Tws330 Nb​

EDIFIER TWS1 Pro​

Ako imate neki drugi predlog uzeću u razmatranje. Hvala unapred
Ja sam naručio Peats Air 3 Pro. Imam Air2 i Air3, zatečen svakom od njih šta se dobije za te novce. Apsolutno ti ih preporučujem kao izuzetan novi brend.

Pazi se samo na ulici sa takvim slušalicama, iako imaju pass thorough.

Ja sam naručio Peats Air 3 Pro. Imam Air2 i Air3, zatečen svakom od njih šta se dobije za te novce. Apsolutno ti ih preporučujem kao izuzetan novi brend.

Pazi se samo na ulici sa takvim slušalicama, iako imaju pass thorough.
Poručio bih i ja sa alija ali vidim da su stavili kao rok za slanje 58 dana. To mi je mnogo da čekam. Za koliko su vama stizale?

Ne sećam se, ali u proseku ostalih artikala, ne sećam se da sam posebno dugo čekao. Skoro ništa nisam čekao 58 dana, 21-30 najčešće.

55€ na amazonu. Koliko su na aliju?

Samo da javim da sam se opredelio i uzeo SoundPEATS Truengine 3 SE. Danas palo i prvo slušanje na njima. Zadovoljan makar u kućnim uslovima. Žena priča ja je ništa ne čujem
;) . Videću kako će se pokazati napolju.

Poslednja izmena:
Jel može preporuka za slušalice za sport sa krilcima kao što imaju Anker Soundcore Life A1 i da su bolje od njih?

Pomenute slušalice su mi bile dobre (hvala @hsv.stoned na tadašnjoj preporuci :)), ali sam nedavno izgubio kutiju, bez koje su beskorisne, pa razmišljam da li ima nekih boljih (sa tim krilcima) ili da opet uzmem iste (trenutno na popustu za 35€).

Nazad
Vrh Dno