Šta je novo?

TWS slušalice

Srigle danas buds pro i soundpeats free 2 classic. Sutra ih poredim sa pi7 i javljam utiske

Samo cu reci ko ne zeli da baca a da ima dobar zvuk slobodno nek pazari soundpeats ,vauuuuuuuu za 20 dolara ali vauuuuuuuuu. Ovako nesto da izlazi iz sluski za 20 dolara je neverovatno.

Reci a? Ja baš uporedio sa buds pro i jabra 75t. Za 20$ nude baš dosta a i tast je zadovoljan.

Neverovatno mi je da za 20 dolara izlazi onakav zvuk,naravno nije na nivou pi7 i bilo bi glupo ali za te pare nema ni priblizno nista bolje. Inace su glasnije i od buds pro i od pi7,kome je to bitno naravno

Gde ih nađoste za 20$?

Na zvaničnom sajtu sada nema više na stanju.
Screenshot_20220513-152834_Chrome.jpg

Наши кхм, на КП 50 и кусур евра.

"Naši" baš deru.

Neverovatno mi je da za 20 dolara izlazi onakav zvuk,naravno nije na nivou pi7 i bilo bi glupo ali za te pare nema ni priblizno nista bolje. Inace su glasnije i od buds pro i od pi7,kome je to bitno naravno
Pisao sam ja o peatsima.

Imam True Air 2 i Air3. Trojka izuva za te pare, ko juri taj tip slušalica. AAC plus AptX Adaptive, tako da će izvući maksimum i iz nekog novijeg Androida ili IOS. Imaju i low latency gaming mode, zatim perfektan mikrofon, bolji od velike Jabre sa mikrofonom ispred usta od 200e koju sam dobio od firme za video conf.

Nema ništa slično ni za dosta veće pare.

jel postoji neki poseban bt adapter za pc da mogu da koristim svoje bt bubice??

Bilo koji BT adapter ili integrisani BT radi posao.

Ne baš bilo koji, valjalo bi da podržava bar bt5.0...

To je tacno ali bilo dobro I da podrzava Aptx HD ili Aptx Low Latency s obzirom da Windows ne podrzava Ldac. Nesto kao ovo. Link
Ili ovo.
Link

Poslednja izmena:
Adapter sa aliepresa od 3 evra sam kupio, pise da je 5.0 ali ima problem. Kada povezem uredjaj sa racunarom ok je, ali kad se povezem onda na neki drugi izvor pa se vratim na racunar tada ne radi. Pa pripazite na to, mada za 3 evra nije iznenadjenje. :)

Uzeo sam Lypertek z3.. Promašio sam ih na akciji za 80e I nalete mi skroz nove sa reklamacije za 60.

Odlicne su, zvuk je takav da prosto ne verujem da nema žice :))) i odlično mi leže u ušima, samo što jako vire pa izgledam kao Uhura :)

I moje edifier nb vire, ali me baš briga jer imaju 13mm drajvere, a i imam skoro 60 godina pa me izgled ne zanima :). Doduše manje ih nosim od kako sam uzeo soundpeats koje ubijaju koliko su dobre.

Da li neko zna da li Realme q2 imaju Nose control, u aplikaciji nema. A na sajtu stoji da imaju NC.

Pro su drugačije konstrukcije jer se posle kratke cevi telo odmah proširuje, pa ovakvi nastavci ne mogu da se nataknu, ali zato ima dva zareza na cevkama koji drže nastavke da ne ispadnu, kao npr. ovi: https://www.aliexpress.com/item/1005002788929933.html
Napominjem da nemam Pro i da ih nisam probao, ali to je taj mehanizam. Obični nastavci od pene ne mogu da se "zaključaju" jer nemaju ta dva zareza.

Stigli ovi nastavci iz gornjeg posta za Pro, za ovu cenu stvarno odlični! Uzela sam M, prilično "napune" uvo ali ono što je najbitnije - ne ispadaju više! Možda ću poručiti i S mislim da će i one biti okej. 2 para u kutijici stvarno za ove pare i više nego odlični, preporuka za sve koji imaju problem sa ispadanjem 😁

Prilozi

• 20220516_215048.jpg
    20220516_215048.jpg
    301.7 KB · Pregleda: 27
Danas sam testirao malo vise BW PI7 i samsung buds pro. Za 100e za koliko ima da se nadju buds je i vise nego odlicna kupovina,zvuk je sjajan ,dobro izbalansiran mada po mom ukusubima za niansu malo vise srednjih . Pune su dodatnih funkcija koje stvarno mnogo znace ali sto se zvuka tice i dalje su PI7 neprikosnovene tako da ce buds pro nakon dva sata testiranja na prodaju. Samsung definitivno vredi te novce a pi7 samo zbog zvuka vredi ,aplikacija je blagi ocaj

Razmišljam da kupim Realme Buds Q2, ali zanima me koliko je dobar njihov NC? Pretežno bi kupio slušalice koje bi mogle da filtriraju zvuk traktora :D Nosio bi ih umesto antifona, naravno, sa normalnom jačinom zvuka.

Razmišljam da kupim Realme Buds Q2, ali zanima me koliko je dobar njihov NC? Pretežno bi kupio slušalice koje bi mogle da filtriraju zvuk traktora :D Nosio bi ih umesto antifona, naravno, sa normalnom jačinom zvuka.
Ja koristim Realme Buds Q2, u aplikaciji nema opciju da se uključi NC.

Koristiš na Androidu ili iOS?

Kod ovog batice se vide podešavanja za NC u aplikaciji.

Nazad
Vrh Dno