Samsung S9+,cinimi se bolje radi na AAC, aptX nisam probao.Za iPhone AAC, a za Android zavisi od modela telefona, može da se desi da SBC/aptX bolje radi jer je manje zahtevan.
Meni stigle. Ne bih rekao da bolje izoluju zvuk, ali je moguće da bolje drže. Bar danas mi nisu ispadale tokom dva sata motanja po gradu.Double flange tipovi za Buds Pro, trebalo bi da spreče ispadanje iz ušiju. Imam slične za Buds/Buds 2, odlično zapečate i još su manje šanse da ispadnu, mada ne-Pro verzije i ne pate od toga.![]()
5.13US $ 20% OFF|12pcs Silicone Ear Tips For Samsung Galaxy Buds Pro Eartips Tws Wireless Noise Reduction Tips Anti-drop Double Flange Earplugs - Earphone Accessories - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Kako si zadovoljan slušalicama, ja sam razmišljao da ih uzmem, pa ako može kratki plusevi/minusi rezimeSOUNDPEATS True Air 3 Pro da li ima neka app za IOS sa kojom mogu da se poveyu ove slusalice da imam ekvilajzer.
Njihova zvanicna aplikacija ne radi, ne prepoznaje slusalice
Pa dobre su imaju sve sto pise, i sve radi nekako ok best buy u nekoj toj klasi....plusevi su ANC koji radi savrseno, cist zvuk, dugo traje baterija, sto se tice minusa nema programa ili aplikacije i bas nije nestoKako si zadovoljan slušalicama, ja sam razmišljao da ih uzmem, pa ako može kratki plusevi/minusi rezime
Kako si zadovoljan slušalicama, ja sam razmišljao da ih uzmem, pa ako može kratki plusevi/minusi rezime
Videcemo kakav je novi momentum kad stigne
I ja nedavno pazarih par ovih slušalica. Kupio sam ih na rasprodaji u Nemačkoj za 100e - pdv na granici. Rekao bih da sam dosta dobro prošao. Razlog kupovine je što sam u jednom naletu gluposti prešao sa Samsunga na iPhone i sada trpim posledice. Galaxy Buds Pro nemaju aplikaciju za iPhone i noise-canceling ne radi.Stigle su mi Sony WF-1000XM3.
Prvi utisci su pozitivni. Zvuk je odličan. Zvučna izolacija (u kućnim uslovima, žena i deca u istoj prostoriji, TV koji radi) - ništa se ne čuje
Testiranja radi, stigao sam da preslušam jedan album Iron Maiden-a. Zvuk na MAX - ukućani nisu čuli da mi muzika svira u ušima. Ipak, na MAX - nisu previše glasne (meni više od ovoga apsolutno ne treba, ali sam utiska da nekome neće biti dovoljno). Ono što me malo muči je bilo povremeno štucanje muzike. Slušao preko Spotify-a, ali internet kvalitet konekcije je besprekoran, tako da sumnjam na BT konekciju. Identično mi se događalo na udaljenosti od pola metra od telefona, kao i od nekoliko metara (odlazak u toalet i zatvaranje vrata). Sve ovo je još čudnije imajući u vidu da sam u setup-u prednost dao stabilnoj konekciji u odnosu na kvalitet zvuka (možda je baš u tome trik....ne probah alternativno rešenje)
Sve ovo čačkano sa Realme GT2 PRO telefonom. U narednim danima ću da čačkam kako radi kada se upari sa desktop i laptop računarom, a mogao bih probati i tablet.
Što se razgovora tiče, a tu mi je najveća bojazan bio mikrofon, ali nisam imao razlog za brigu. Sagovornik me je čuo savršeno, uz napomenu da je mogao da čuje i moju ženu kad se drala na klince 😁 E sad, možda je drugačije u slučaju otvorenog prostora, saobraćaja i bilo koje spoljne buke. No, ja kad ih i budem koristio napolju, to će biti tokom trčanja, a tada ne očekujem saobraćajnu buku...bar ne tamo gde ja trčim.
Lepo leže u ušima...ne žuljaju, a jedini način da mi ispadnu bi bile verovatno kada bi me neko nokautirao. No, za svaku pohvalu je što u paketu dolazi 6+1 par gumica u različitim veličinama.
Sve u svemu, bubice su eXtra. Ništa spektakularno ali su ispunile moja očekivanja (za plaćeni iznos), ali svakako ne vrede novce za koje se prodaju kod nas. Cena kod nas je van svake pameti.
PratimPozdrav društvo, pročitao sam 20 stranica prošle teme i sve stranice ove teme i sad sam iskreno neodlučniji za izbor, nego kad sam počeo sa čitanjem.
Potrebno je za:
- Muziku, slušanje YT videa, film, podcast,
Uslovi gde bih koristio:
Saobraćaj, teretana, lagani džoging,
Mikrofon:
- Valjalo bi da radi, da me razume sagovornik, bar da ima neku svrhu, tj da nije gimi. Mada nije da se koristi prečesto ( 5 posto vremena )
Telefon na koji će se koristi:
- 12 pro max
- Na telefonu trenutno koristim samsung s9 žičane slušalice koje su došle uz telefon ( i ok mi je, verovatno ne znam za bolje, pa mi je ovo dobro )
- Na kompu, Redragon Zues 2
Ono što sam ja mogao da vidim do sad, ovo je najbolje što se može uzeti sa kp ( ne bih čekao sa ali exp, osim ukoliko neko već nije naručio i očekuje dolazak )
1. Spunky beat TWS - 44 e kp
2. Realme air 3 - 46 e kp
3. Soundpeats - free 2 classic - 50 e kp
4. Soundpeats - trueEngine 3 se - 65 e na kp
5. Soundpeats air 3 pro - 79e na kp
6. Soundpeats H1 - 85 e na kp
7. Galaxi buds pro - 90 e kp
8. Anker liberty 2 pro true - 90 e kp
Ima li neke bitne razlike izmedju prvog i poslednjeg, odnosno opravdava li razliku u ceni, svaki model koji dolazi? Ne bih prelazio 100 e. I 90 je max, ukoliko zaista cena opravdava razliku u odnosu na one od 50 e npr.
Vaša preporuka na osnovu svega izrečenog, pokušao sam da budem koncizan i da biste lakše dali preporuku.
Hvala unapred !
Bravo.@ZeeGerman @Bogda
Fora Sony WF-1000XM3 oko tog stucanja je da se iskljuci "adaptive sound" jer prebacuje zvucni profil u zavisnosti od toga da li ste stacionirani, krecete se, da li postoji buka oko vas. Nema veze sa BT konekcijom jer dobacuju komotno do 5 metra od uredjaja. Inace dogodilo mi se jednom da "brljave" u spici u podzemnoj oko 17h, ali ubacivanje u case i resetovanje BT-a je resilo problom
Meni su ok, smatram da su TinAudio T2 i RHA T20i (iako sa kablom) zvucno bolje ali imaju i vece drajvere.
Uglavnom za muziku mi ne bi bile prva opcija, pored drugih modela koje imam, vise ih koristim za podcast u prevozu zbog odlicne zvucne izolacije i kao mic za telefon.
Koliko je realno opravdana cenovna razlika između cx i M3? Isključivo me interesuje kvalitet zvuka, ništa drugo.Idemo ovako za momentum 3.prvo sto sam primetio kada sam ih otpakovao je sto kvalitet izrade nije na prwmium nivou. Same sluske izgledaju kao cx koji je segment nize ,a o pi7 7 beoplay eq da ne govorim ,kome je to bitno naravno. Smatram da su tu trebali malo da se potrude. Odradio fw update posto mi je ponudio i krenulo je testiranje. Od momentuma 2 su definitivno bolje i jace. Kvalitet zvuka je premium i tu apsolitno nemam nikakve zamerke. Sve je lepo i sve se isto cuje lepo ozbalansirano. Inace uvek probam sluske u flac formatu na 3 pesme Toto-rosanna,africa i hold the line,to mi je reper. Ambient mode lepo radi kao i anc ali mislim da je na pi7 bio malo bolji koliko se secam ali to cu jos videti napolju. Softver je za razliku od BW 10000 puta bilji i komande mozete sami da podesite. Ono zbog cega ja kupujem sluske je zvuk i tu sa momentum 3 apsolutno nema greske pogotovo sa dodatnim podesavanjima u aplikaciji. Sto se zvuka tice definitivno su u top3 sto sam cuo a da bih dao konkretni zakljucak morao bih da ih testiram u isto vreme. Po secanju borba bi bila izmedju PI7 i njih definitivno. Svake imaju svoj zvucni potpis. U svakom slucaju mislim da itekako vrede taj novac ali su mogli malo oko izrade da se potrude mada meni to nije bitno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari