Nešto najbolje što sam kupio u skorije vreme su žičane Apple slušalice sa lighting ulazom. Samo 3-3500 din.A što se tiče tws-a, ipak ću ostati na žičnim slušalicama. Meni je ipak lakše da samo ubodem kabl i ne mislim ni o čemu i pritom dobijem mnogo bolji zvuk, što je meni glavna stavka.
Dobre su, a?
Kakva aplikacija, ja ne razumem šta se tebi dešava. Ja čim otvorim kutiju ona je nakačena na 2 poslednja uređaja, apsolutno ništa ne radim. Potpuno isto mi rade sve njihove slušalice.Moguće onda da je defektni primerak, meni se otvara relativno lako kad se prodrma. A za tws ajde za zvuk đene đene, sigurno su skuplje osetno bolje, nego to konektovanje, podešavanje, aplikacija nekako mi previše posla u odnosu na utakanje kabla. Moguće i da je do navike samo.
Nikad neću da ih se odreknem. Jedino ako ukinu.Nešto najbolje što sam kupio u skorije vreme su žičane Apple slušalice sa lighting ulazom. Samo 3-3500 din.
Uskoro moram iste takve ali sa C ulazom za S24+ a i kasnije kad budem uzeo noviji iPhone.
Em savršen zvuk, em vraća silne uspomene. 😊
Konekcija je dobra, nisam još testirao na veću daljinu. Desna slušalica iz nekog razloga neće često da se konektuje iz prve, pa moram da zatvorim i otvorim poklopac da bi se povezala, a nekad i da potpuno ugasim slušalice (izvade se obe i drži se senzor 10 sekundi na obe).
Nikad neću da ih se odreknem. Jedino ako ukinu.
Ne znam gde si ih uzimao, ali ovde su ti jeftinije https://fonly.rs/shop/apple-earpods-sa-usb-c-konektorom/. To je A1 u stvari.
Tema su wireless slušalice.Nikad neću da ih se odreknem. Jedino ako ukinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari