ostres
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.07.2004
- Poena
- 319
Ne pominjes da li si instalirao wmw11 codec. Ima negde link u prethodnim postovima.Ovako:
Instalirao osnovnu verziju (1.0.0) instalacija prosla glatko posle toga instalitao onaj c++ dodatak i direct X. Posle toga sam instalirao update od 1.0.0 na 1.2.0. i nista nemogu da pokrenem igricu izbacuje mi neku gresku (stavio dam u atacu) i bang nista. :wall:
Pozz
Inace super sto si digao temu posto sam ja oklevao da me ne bi :smash:
Ja sam instalirao igru i nabacio najsveziji patch 1.4. Igra radi jako tecno na 1280X1024 sa max setovanjima osim HDR-a, na 3600+ Brisbaneu, 7600GS, 1GB DDRII800 sve na defaultu. Pojavljuju se periodicna seckanja ali sve u svemu sasvim OK. Inace razlike u v1.3 i 1.4 koliko sam uspeo da primetim je samo sto su dodali malo efekata na mapi, teleportovima i sl.
Sto se mene tice igra zasluzuje paznju, pogotovo sada kada nema tematski slicnih naslova. Prica je pitka nista zanimljivija ili manje zanimljiva od gomile drugih naslova, ali barem je smislena i moze se ispratiti neki tok. Kvestovi su raznovrsni i da naravno vecinom se svode na idi tamo kokni onoga, podmetni ovome i sl. Medjutim dobro je sto veliki broj mozes resiti na dva ili vise nacina (sila, podmetanje, cinkarenje). Ima i onih tipa, baja ti da nesto da odneses grupici mladica koji obitavaju u obliznoj pecini, a ti kad se tamo pojavis svi padnu mrtvi. Posle kad se vratis kod doticnog baje ono tamo murija i jedva se izvadis da nisi ti njegov tajanstveni saradnik nego da samo setas livadom.
Ako poredimo sa Oblivionom (a kako to izbeci
Inace tacno je da u Two worlds ima raznih nelogicnosti, npr. od pocetka igre znas da jases konja ali kada naidjes na lika koji te moze nauciti jahanjem, ako ne naucis od njega vise neces moci da jases dok ne kupis skil. Slicno je i za sve ostale posebne skilove.
Sve u svemu mislim da svako ko voli fantazijske svetove u vidu akcionog hack&slash izvodjenja u ovom naslovu moze dobiti zabavu na duze staze - nista posebno ali moze se sasvim lepo zabaviti. Naravno instalacija 1.4 ili 1.3 patcha se podrazumeva.