Šta je novo?

Two Worlds izasao

aj ovako,

skini ovaj fajl, ubaci ga u root od 2 worlds, udjes u igru, spustis konzolu sa ~ i kucas bez navodnika "@set.txt" (enter naravno). Moras to svaki put kad udjes u igru posto ne pamti setinge, a autoset.con meni ne radi, a kolko vidim od verzije 1.5 nikom ne radi.

PS. Edituj po potrebi, samo da znas, ako produzis kolko se trava vidi u daljinu (ovde sam ja vec produzio) trava postane redja, onda moras da dignes onaj parametar Engine.GrassQ na 2, 3 ili 4, a onda brlja igra, tj oce da nestaje trava oko tebe...ne pitaj me kako/zasto. ako oces sam da kucas komande znaj da su case sensitive.

:wave:

edit: pa ja sad vidim da ti drzis ukljucen DOF :wall: iskljucuj to hebote ! :D

AA i HDR ne rade zajedno po defaultu, zato mu 8x ne pomaze, zato sto ni ne radi. Jedini nacin da radi je, kolko ja znam, onakokako sam ti reko, tj uz pomoc nhancer-a.

Prilozi

• set.txt
    607 bajta · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
Nisam jos probao foru sa editovanjem putem konzole, ali sam iskljucio DOF, preko nHancer-a sredio AA+HDR, ukljucio 8XAA i 8XAF i sad je vec mnooogo bolje. :D

@Gx-x: Hvala puno na savetima. :)

nema problema, uradi i ovo sa txt-om sto sam ti okacio, to ti je vidljivost za duplo povecana.

Nisam mnogo igrao juce i prekjuce zbog obaveza na faksu, ali evo, danas sam seo da nadoknadim. :D 12 lvl, mnogo bolja oprema, dvorucni mac, ubijen kiklop u dwarven mine-u i vec se bolje osecam. Cak, mislim da mi se igrica polako, ali sigurno uvlaci pod kozu. :D Jos kad bih znao koje oruzje da koristim protiv duhova, bilo bi jos lepse... :d

protiv duhova bilo sta sto ima neki elemental dmg na sebi. Najbolje recimo soul dmg (samo prevuces neki od onih bonus DMG kamencica na oruzje. Vodi racuna, ako stavi vatru na mac, neces moci nista drugo)

kad stize dodatak koji se pravi ? ne onaj patch od 1.5 gb nego full dodatak

da pogodim, na 6600gt radi sve full max hdr+aa u 40fps ?

Hebi ga @gx-x ti bas volis da "ubadas" ljude :)

Nazad
Vrh Dno