Vidim da je TCL 55C815 samo 4000din skuplji, pa mislim da je taj tv ipak bolja opcija. Cena je 69k din.Da li je TCL 55C715 najbolja kupovina za gaming do 600e?
Uzmi TV koji ti odgovara za te pare sa sto nizim input lag-om i bices zadovoljan. Nek te ne brine to sto nesto postoji, uzmi ono za sta imas novca i uzivaj, samo obrati paznju na input lag.
Manje ce ti to smetati na konzolama nego sto bi odsustvo variable refresh rate opcije na pc-u, i sa tv-om od 60 Hz moze da se uziva u konzolnim igrama, a to je i poenta cele filozofije, da ne moras bas svaki takav detalj da gledas, nego samo kompletno iskustvo. Probao sam na 144 hz VRR monitoru da igram na pc-u na joypadu i iako se vidi razlika, daleko je od nebo i zemlja utiska kao kad se igra na misu.
Isto bih ti rekao cak i da imas 1080p 60hz dobar tv, uopste nije zabranjeno igrati PS5 na njemu, opusti se. Najveca vecina igara ce i onako biti do 60 fps, uz poneki izuzetak manje graficki intenzivnih MP naslova.
Razlika u odnosu na PS4 ce biti drasticna kad pocnu da izlaze prave PS5 igre, kao sto dobar CGI animirani film izlgeda dobro u svim rezolucijama i na svakom TV-u. Generacijska razlika u igrama ce se videti nevezano za razoluciju i tehnologiju TV-a, a za te pare svakako mozes da uzmes skroz ok 4K TV sa niskim input lag-om, tako da si dobar.
^ @Ivan® jedan od boljih i realnijih saveta koji sam pročitao u poslednje vreme.
Pošto će PS5 na sadašnjoj arhitekturi moći da tera samo "tetris igre" u 120hz (fps) i na 4k rezoluciji, a isto tako 60hz na 8k, mislim da je 60hz u 4k rezoluciji sweet spot i realni domet ove konzole i da će to konzola moći da isporučuje konstantno uz dobru optimizaciju next gen igara, u što ne sumnjam.
Iz tog razloga se ne treba obavezno opterećivati kupovinom TV-a poslednje generacije sa 2.1 tehnologijom, 8k rezolucijom i 120hz osvežavanjem (naravno ako budžet nije neograničen), jer takve performanse neće isporučivati ni PS6, već treba uzeti TV koji odgovara džepu kupca, a istovremeno ima pristojne ocene korisnika, uz 4k i 60Hz i što manji input lag.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari