M J
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.10.2013
- Poena
- 455
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Ja ne znam kakve vi to probleme sa IPTV imate, nikad za 4 god nije secnula a ne zamrzla ili te greske.
Kod vas je problem infrastruktura(parica) ne servis kao servis.
To su gluposti, da servis ne radi ili da obavezno secka to bi bilo i meni i svima, ali napominjem nikada nijedan ni najmanji problem, naravno imam odlicnu paricu, ni kad sam imao dva stb i HD ukljuceni na oba tv nije stucnulo nijednom.
Ja sam slatko potpisao na jos 2 god i nisam se pokajao sto se tice i neta i tv, malo smara sto ne mogu mtstv go da pustim na fonu zbog N androida za koju app jos nema podrsku i malo losija slika kad se gleda na "vise uredjaja"(lap top ili desktop) ali meni nije to ni preterano bitno jer mi je tv usput tj za zenu, mene interesuje net koji je DO 50 a gde uvek izvlacim preko 50(90% vremena 50.8 ostalih 0.10 51.1 a ul 2) i koji je stabilan bez prekida oscilacija, ne nestaje(jednom je na 2 sata nestao kad je bio kvar sa TS DNS-om kad niko u BG i sire nije imao net pre nekih 3 god) i nikada vise.
Al dobro nemamo svi istu infrastrukturu zato se javljaju losi i dobri primeri.
Uopšte nije problem infrastruktura... Radi bez seckanja, ali fox, fox crme, fox life, sportklubovi, N1
Ponuda kanala je problem
Poslednja izmena: