Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ja ne znam kakve vi to probleme sa IPTV imate, nikad za 4 god nije secnula a ne zamrzla ili te greske.
Kod vas je problem infrastruktura(parica) ne servis kao servis.
To su gluposti, da servis ne radi ili da obavezno secka to bi bilo i meni i svima, ali napominjem nikada nijedan ni najmanji problem, naravno imam odlicnu paricu, ni kad sam imao dva stb i HD ukljuceni na oba tv nije stucnulo nijednom.
Ja sam slatko potpisao na jos 2 god i nisam se pokajao sto se tice i neta i tv, malo smara sto ne mogu mtstv go da pustim na fonu zbog N androida za koju app jos nema podrsku i malo losija slika kad se gleda na "vise uredjaja"(lap top ili desktop) ali meni nije to ni preterano bitno jer mi je tv usput tj za zenu, mene interesuje net koji je DO 50 a gde uvek izvlacim preko 50(90% vremena 50.8 ostalih 0.10 51.1 a ul 2) i koji je stabilan bez prekida oscilacija, ne nestaje(jednom je na 2 sata nestao kad je bio kvar sa TS DNS-om kad niko u BG i sire nije imao net pre nekih 3 god) i nikada vise.
Al dobro nemamo svi istu infrastrukturu zato se javljaju losi i dobri primeri.

Uopšte nije problem infrastruktura... Radi bez seckanja, ali fox, fox crme, fox life, sportklubovi, N1

Ponuda kanala je problem

Poslednja izmena:
Uopšte nije problem infrastruktura... Radi bez seckanja, ali fox, fox crme, fox life, sportklubovi, N1

Ponuda kanala je problem
Tebi radi i meni radi, ali ima ljudi kojima secka procitaj sta ljudi pisu.
Tako da je problem infrastruktura negde.
Ovo ostalo nabrojano meni nije problem(imam) ali moze biti problem nekima.
Ali isto to mozes da kazes i za SBB i oni nemaju AS a sve moze da se nadje na netu mislim na strimove a imas i iptv liste dzab dzaba.

Koliko znam Disney Jr je za decu moj "mali" je malo veci da bi to gledao.
To ti i kazem AS i SK se resavaju za male pare, ostalo ko ima vremena da gleda foxove i ostale gluposti svaka cast ali i to se cas posla resi ili free ili za sitnu lovu.

A Miso, preteruješ i ti, citiram " ko ima vremena da gleda foxove i ostale gluposti svaka cast"

Dobro kad 89 pinka nisu gluposti

A Miso, preteruješ i ti, citiram " ko ima vremena da gleda foxove i ostale gluposti svaka cast"

Dobro kad 89 pinka nisu gluposti
To je moje misljenje samo, a za Pink jos i gore mislim, ja ih sve skupa ne gledam mislim da je gubljenje vremena ali postujem vas koji gledate i te foxove i pinkove, to je vas izbor, ne gledanje tv je moj sem sporta.

Zanima me da li su stare telekomove mail adrese iz recimo 2009/2010 sa @nadlanu.com zamenjene sa @mts.rs ili jos uvek vaze iste znam da je @open.telekom.rs zamenjen sa @mts.rs....

Iptv telekomov pinkovi kanali vec duze vreme ne postuju programsu semu, jel roknu reklame pa prekorace vreme i onda izbace filmove i ubace
nesto drugo, pa probaju da se uklope na 1 dan pa opet isto, kome se obratiti i da li je jos neko primetio isto???

Simpatično mi je da neko veruje da u Pinku neko sedi i ceo dan ručno pušta filmove...

Simpatično mi je da neko veruje da u Pinku neko sedi i ceo dan ručno pušta filmove...

Ja jesam pitao kome se obratiti ali ne znaci mislim da sede ceo dan i samo rucno pustaju filmove, samo znam da ne postuju vreme emitovanja ni na pinku 1 glavnom a kamoli na ostalima, nego ocekujes neki film ono nesto levo bude i tako vec mesec dana.....

citat: Ja reko niko ne gleda pinkove kanale vise. : D Od sirokog izbora kanala jednino nam je to i ostalo, srecom imam i sbb dok mi telekom ne istekne pa od bogatog izbora ostaje jedino fox i pinkovi ( i to uvek nesto radim na netu a tv onako samo da nesto prica :D TOLIKO o gledanju tv-a al sta ces neda ni telekom ni sbb samo net pa ajde )

Zanima me za mailove ako ko zna... Hvala.

Poslednja izmena:
Svi kanali osim 1, 2 i 3 su im plej liste. A ni na tim osnovnim kanalima nikad nisu poštovali vreme. Ja od 653 pink kanala gledam samo Pink Film a i to iz čiste navike.

Kako ne daje Telekom samo net? OK, moras da imas telefonsku liniju, ali nju svejedno vec imas.

Kako ne daje Telekom samo net? OK, moras da imas telefonsku liniju, ali nju svejedno vec imas.

Pa dodje ti isto telefonska linija koju niko ne koristi je 700 + ako hoces identifikaciju oko 80 dinara dok sbb odrzavanje naplacuje 1300 sa analognom tv na ostalim tv, to ti isto donekle....

Najbolje bi bilo da moze samo net i cao recimo kao ovo sad vip kucni net al naravno sta je tu je kome odgovara i koliko ko moze da plati.....

Poslednja izmena:
Zanima me da li su stare telekomove mail adrese iz recimo 2009/2010 sa @nadlanu.com zamenjene sa @mts.rs ili jos uvek vaze iste znam da je @open.telekom.rs zamenjen sa @mts.rs....

Iptv telekomov pinkovi kanali vec duze vreme ne postuju programsu semu, jel roknu reklame pa prekorace vreme i onda izbace filmove i ubace
nesto drugo, pa probaju da se uklope na 1 dan pa opet isto, kome se obratiti i da li je jos neko primetio isto???

Jel ti imaš ovaj mail ?

Obratiti se pinku, oni šalju programsku šemu, e sad što je ne poštuju ?!

Moras da pozoves, da ti povecaju protok za tv. Mislim na 16... mora da se odvoji za tv. Ja imam 50, a setovano je na 66. I na speed testu uvek predje 50, i kad je hd kanal...
Imam problema na nekim kanalima (pink action recimo) sto se tice blagog seckanja-trzanja, pa me interesuje da li da nazovem tehnicku podrsku i da im objasnim da mi podignu "Down" na 66k kbps i da li je to potencijalni problem sto se tice tog seckanja, jer je meni podeseno 54270 kbps (imam 50Mb/s net i 2 stb). Hvala ;) http://cloud.tapatalk.com/s/5923799a8a488/Screenshot_20170523-012607.png?
http://cloud.tapatalk.com/s/5923799a7d0aa/Screenshot_20170523-014101.png?

Sent from my Redmi Note 3 SE

Poslednja izmena:
To nije do neta, iskreno ne gledam taj pink, koji još kanal ? Nova platforma ?

Nova platforma Huawei beli. Nije do neta verovatno, ali eto dajem neke podatke sa zte modema i pretpostavljam da Down margina moze da se podigne jos tj. da ide preko 66k kbps kao kod tebe? Uglavnom pinkovi film kanali imaju to blago trzanje koje iritira, mada sam primetio i jos poneki kanal, ali iskljucivo kad su na njima filmovi i kod scena kada se kamera pomera sa leva na desno i obratno, u takvim scenama i kada recimo automobili prolaze vidi se to malo zastajkivanje - stucanje, na pink westernu kada konji prolaze sa sve kaubojima. Zanimljivo da neki filmovi ne trzaju uopste (a reklame na tim kanalima nikada), ali uglavnom da na zalost i to na oba stb-a. Arene, Rts, HBO i slicni kanali i video klub super rade, bez tog seckanja. Probao sam sa onim skrivenim settings da mu spustim rezoluciju i jos poneko cackanje, ali nije do toga. I modem - ruter sam resetovao na default vrednosti. Ps. ne gledam ni ja, ali ponekad naletim na neki dobar film koji bih pogledao, sto da ne...:)

Poslednja izmena:
Ma to je do njih, i ti filmovi, ko zna odakle im to :)

Imaš HBO sad gratis, posle jeftinije... Imaš demand u okviru HBO, i uživaš

Potpuno si u pravu, tek sad primetih da na kompjuteru web mts tv, film koji je sad na pink action Paklene ulice 2 trza isto tako, znaci da je do njih i stvarno ko zna odakle im to, bas tako :)

• Like
Reagovanja: M J
Nekada je BiT tv bio iz Borče u sklopu rtv Bon Ton :) Sada su se ovi malo modernizovali, tipa svet it-a itd :)

Preuzeto sa FB stranice:

"Povodom 20 godina poslovanja u okviru mts TV usluge otvorili smo pojedine kanale iz dodatnog paketa: Pink Crime&Mistery, Pink Romance, Pink Sci&Fantasy, Pink World Cinema, Pink Film, AXN Spin, SciFi, Pink Soap, Pink Fashion, Pink Style, Pink Kuvar, Pink Show, Pink Zabava, Viasat Nature, Outdoor, RT Documentary, English Club, Nickelodeon Junior, Pink Super Kids, TV5 Monde, CBNC. Kanali će Vam biti dostupni do 30.06.2017. Takođe istim povodom u okviru Video kluba u ponudi je set stranih i domaćih filmova u folderu Rođendanska ponuda na besplatno korišćenje do 30.06.2017."

2 nedelje Pinkovih kanala, ovo je previse jadno cak i za Telekom.

Meni se to ne pali, ako moram da ih zovem da odjavim posle. Mislim na ove strane kanale.

Imam jedno pitanje u vezi ovih HBO paketa gratis u Maju i Junu. Naime aktivirao sam komsiji to preko daljinca, ali posto ja ne koristim mts tv, on me pita da li ako ne odjavi do kraja Juna mora da koristi do kraja godine, ili moze da placa onu promo cenu, pa da odjavi npr u Avgustu?

Nazad
Vrh Dno