Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Svakog radnog dana na HBO 3 idu po dve epizode od 23h...

Da,to sam zaboravio da napomenem al nije zgoreg obnoviti gradivo!!!:)))

Nema potrebe svaki radni dan ,i cekati odredjeno vreme.Na ondemand-u pogledas kad hoces ,koliko hoces serija.Mozes do sutra da odgledas svih 30 delova ;)
Barem ja pogledam serijiu u par dana,ko ceka dan i vreme.
Zakon hbo za televiziju :D
Pakt odgledao u jednom danu celu seriju ;)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Hvala..nasao sam konacno.

Nisam odavno ulazio u meni..cini mi se da je ranije bilo jednostavnije. Prvo meni, pa upravljanje nalogom, pa korisnicki nalog, pa sve usluge, pa tek onda paketi i usluge

Kako vam radi HBOGo? Meni non stop ili secka ili menja kvalitet slike. Nikako da se ustali na maksimumu. Imam 60/4 na sbbu. Majka mu stara, trebalo bi da klizi. Kad sam probavao netflix, hulu i amazon nikakvih problema nije bilo. Čak sam hbogo ranije probao kad je bila promocija na sbb-u i ne sećam se da me nervirao kao sad.

Kod mene normalno radi, nema seckanja.

Imam problem sa hbo go pri registraciji napisem svoje podatke sa mojmts sajta, pa mi na kraju kaze da nemam aktiviran HBO premium paket.
Ja sam se predplatio na hbo, u cemu je problem?
Jel se jos nekom to desilo?

Kad si aktivirao hbo ?

Mora da prodje bar neko vreme... a onda ovde registracija http://www.hbo.rs/ , pa posle na go

Kako rece maki sacekaj malo.. isto je bilo i kod mene

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Trebao si obrnutim rasporedom

Radi kao podmazano, za 5 minuta sam se registrovao i pristupio sistemu.

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

Baš sam ja sad hteo ovo da pitam. Ja imam HBO paket već pola godine, i sad pokušao da se prijavim na HBO GO i dobijem istu grešku kao i @MisaLion. Jel moram da imam i HBO+?

Ne mora ni da odjavljuje, samo neka kupi paket hbo +, za 0 dinara, i hbo će se sam deaktivirati... takav je sistem, ne može se imati hbo i hbo +, ostaće samo + :)

Probaću tako. Mada mislim da će mi svakako naplatiti za maj, pošto je mesec već počeo.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

nece, naplate smo za onaj broj dana koliko si koristio uslugu a ne za ceo mesec.

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Mislim da ne moze u istom mesecu da odjavi, pa da se ponovo prijavi za isti paket, ako me secanje ne vara tako je ranije bilo.

Otkud ti to?
Možeš da radiš šta hoćeš bukvalno

Sent from my SM-N900V using Tapatalk

@dejan12
Ja sam krajem aprila odjavio HBO+ ,a 1 maja prijavio.Nego tek juce reko da proverim nesto na HBO GO dok pijem kafu i ne radi.Uzmi reigistrujem se opet i nece da radi.Twitnem i posle par poruka,odmah poziv iz kor.servisa.Fora sta sam koristio odjavio i opet registrovao u kratkom periodu,a sistem je zabagovao.Covek me izbrisao skroz i reseno.Za svaku pohvalu od prve twit poruke do resenog problema jedva sat prosao.Pa izgleda da preko tw brze resavaju i pomazu.
Posto covek koji radi bio korektan,ja bas rekao da sam morao tako zbog promocije da odjavim i prijavim.I on sam rece da mora tako ko je zeli,i da dosta njih rade,i da je cak par ljudi imalo probleme kao ja ,i morao je juce da ih brise u sistemu da bi se regitstrovali na HBO GO.
Tako da mu ispada da moze isti paket danas se odjavi a sutra prijavi. :)
A ko ima problem,bolje preko tw da prijavi,jel su bas brzi u resavanju problema.

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Ja uradio ovo što je @maki22 predložio, samo aktivirao hbo+ i on je "pregazio" hbo. Radi i hbo go.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno