Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Moze da odjavi kada hoce, nakon june ide naplata po promo ceni do kraja godine a u 2018oj po punoj ceni ide

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Hvala na brzom odgovoru, jedino tu informaciju nisam našao na njihovom sajtu pa rekoh da pitam.

Jel vama radi na mobilnom aplikacija mtsTV GO, Android Nougat imam i izbacuje prilikom logovanja svaki put ovu gresku. Vidim na play store da se ljudi bas zale na ovu aplikaciju i ima ocenu cak 2.9 i nisu je azurirali jos od 6 jula 2016 :) strasno...IMG_20170617_012938.jpg

Sent from my Redmi Note 4X

Ne radi na Nougatu, nikad nije ni radila. Trebalo im je dugo za M da poprave da radi. Za N verovatno nece nikad. Ili mozda O kad izadje.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Još par dana HBO na promociji, pa ko ne želi dalje da koristi i plaća, telefon u ruke...

Da li moze i online da se odjavi preko mts naloga?

Ja sam telefonom zvao veceras posle 21h. I vec je iskljucen

Jel ima neko smetnje na pojedinim kanalima od jutros? Npr. Bbc Earth, Discovedy hd, National Geographic hd, to sam uočio, sigurno još neki zezaju...

Послато са PSP5502DUO уз помоћ Тапатока

Izgleda da je sad ok.

Послато са 8079 уз помоћ Тапатока

Ima smetnji od jutros. Kod mene jos uvek traju. Zapne slika na par sekundi, ali se vrati tamo gde je stala...

Stigao jutros racun za mesec jun. I obracunali su mi koriscenje MTS TV HBO+..pitam se kako jer je to bilo besplatno do kraja juna ?

Pazi..da nema mozda ovo neke veze. Pocetkom juna sam zamenio staru za novu platformu..i na racunu pise da je usluga koriscena 14 dana ( 14. juna sam iskljucio HBO jer nisam bio tu do kraja meseca ).

Zna li neko zašto nema RTV kanala?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

e ima neko neku IPTV trange frange da nije vise od 650din mesecno?

trange frange ? :)

pa kontam za te pare tesko mogu da se nadju normalni, ja sam nasao na kp al sad digli cene :(

hehe šta si našao ?

Neki pinkovi kanali su u osnovnom paketu a neki se placaju.

Da li postoji mogućnost da se produži mrežni kabl za iptv? Kao neka kutijica, slična spliteru ili produžnom kablu za telefon. Naime sad je u susednoj sobi i trebalo bi ga "provući" do treće sobe. Pa da ne kupujem novi jer bi trebalo krimpovati žabice zbog veoma male rupe u zidu.

Da. Ali je prosto neverovatno koliko ove nase lopovcine deru. Ja sam na aliju mislim kupio 10 ili 20 komada pakovanje cini mi se za dolar-dva, tako nesto sitno.

kad će neka promocija BOX-a, dva tri meseca besplatno za novi ugovor? kad može SBB valjda može i telekom ;)

Traži im 3 meseca na mail, dobićeš.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Opaaaaaa, apdejtovana aplikacija na Play store-u i sada radi na Nugat. Takodje izmenjen dizajn aplikacije...Screenshot_2017-08-30-00-32-28-561_com.android.vending.pngScreenshot_2017-08-30-00-32-18-388_com.android.vending.png

Nazad
Vrh Dno