Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel vama radi na mobilnom aplikacija mtsTV GO, Android Nougat imam i izbacuje prilikom logovanja svaki put ovu gresku. Vidim na play store da se ljudi bas zale na ovu aplikaciju i ima ocenu cak 2.9 i nisu je azurirali jos od 6 jula 2016 strasno...
Pazi..da nema mozda ovo neke veze. Pocetkom juna sam zamenio staru za novu platformu..i na racunu pise da je usluga koriscena 14 dana ( 14. juna sam iskljucio HBO jer nisam bio tu do kraja meseca ).
Da li postoji mogućnost da se produži mrežni kabl za iptv? Kao neka kutijica, slična spliteru ili produžnom kablu za telefon. Naime sad je u susednoj sobi i trebalo bi ga "provući" do treće sobe. Pa da ne kupujem novi jer bi trebalo krimpovati žabice zbog veoma male rupe u zidu.
Da. Ali je prosto neverovatno koliko ove nase lopovcine deru. Ja sam na aliju mislim kupio 10 ili 20 komada pakovanje cini mi se za dolar-dva, tako nesto sitno.