pozdrav svima !
pošto mi uskoro ističe ugovor kod VIP-a, proračunao sam se i rešio da pređem na Box.
uzeo sam IPTV promotivno mesec dana u napred (što je džabe i Bogu je drago), i onda prelazim kompletno na BOX.
elem, sve živo sam pretražio, ali ne mogu da nađem konkretne odgovore:
1. dobio sam AMiloNEt 125 stari STB i stari daljinski (korišćeno)...zašto nisam dobio noviji STB sa HDMI-jem, odnosno da li je pravilo da se on dobija samo ako sam se prijavio na HD IPTV ?
2. da li prijavom na HD IPTV (a kasnije BOX), zaista postoji mogućnost da to otkažem kasnije, a zadržim taj noviji STB ?
3. da li je neko nekad update-vao firmware za AmiloNEt, odnosno da li to uopšte postoji, i da li bi se nešto s tim dobilo u pogledu brzine reakcije uređaja ?
4. da li je i vama slika malo mutna preko SCART-a ? a pogotovo tamna, vrlo tamna a ako se poveća Brightness onda je pikselizacija vidljiva ?
5. ja nemam prekida sa pingom, mislim nema izgubljenih paketa, i trenutno sam u ADSL2+ modu.. da li bi neki drugi mod možda bio optimizovaniji za brzinu reakcije pri prebacivanju kanala (lupam), ili je sve u STB- ?
6. niko mi nije spomenuo da imam mogućnost WebTV-a.. dnosno da li ja to ima, i kako da koristim, ako imam ?
uf.. baš puno pitanja.. hvala unapred !