Zato sto su ti kanali ekskluziva SBB-a.Ne kapiram zasto ne uvedu u ponudu i Soprt klub paket?
Jel se još nekom ovo pojavljuje na Kamai 410? U nedelji par puta mi se pojavi i moram da isključim STB da bi to nestalo.
Znači zamenili su mi taj STB, dobio sam novi isti i opet isti problem, u međuvremen mi crko ASDL ruter, dobio drugi model i opet isto se pojavljuje. Imam 2 STB Kamai 410, jedan stariji model(više se greje) i ovaj novi, na ovom starom nemam problema, dok ovaj zeza.
Kad sam zvao TP, rekli mi samo da ga isključim i da će to nestati, ali ja to moram da radim nekoliko puta nedeljno :wall:
@veljaNBG
Zvao sam ih telefonom, išao u Telekom, oba puta su mi reklli da mogu da raskinem ugovor posle isteka bez ikakvog otkaznog roka.
Do kad su besplatne arene?
Ista situacija i kod mene, menjali su nekoliko puta uređaj ali svaki put isti slučaj. I pored toga što su nosili da ubace novi firmware sve isto se dešava nekoliko puta nedeljno gašenje/paljenje i nestajanje i sve tako u krug.
Ove nedelje se to malo popravilo pa se dešava ne tako često ali se desi. Verovatno su u međuvremenu podešavali pa su rešili problem, ali to i dalje postoji pa često zna da iritira paljenje i gašenje...
Hm, moguce da su meni dolazili na lice mesta jer su morali uvesti BBTF liniju umesto ISDN-a da bi mogli pustiti sve u rad.ti samo pokupiš modem i IPTV risiver u pošti i kući sam spojiš bez ikakvih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari