Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Ne kapiram zasto ne uvedu u ponudu i Soprt klub paket?Pa lepo ko voli sport,neka uziva.
A ne ovako da treba da se selimo da bi odgledali neku od evropskih fudbalskih liga itd.....

Da li na Telekomovom KAMAI 410 c moze prednji USB port da se koristi za obican USB fles? U smislu da preko njega odgledam neki film ili pustim mp3. Ako moze, voleo bih da znam kako. Hvala i izvinjavam se ko se ovo pitanje ponavlja.

Samo pre 6 postova je bilo pitanje, cak na prethodnoj strani.

Nisu ekskluziva, nego su se popičkali sport klub i telekom. Ugovor je već bio sklopljen pre dve godine, još kad nije postojala Arena, falio je samo Telekomov potpis. Očigledno se gospodi nije dopalo. Pa sad uovde razne bugare, rumune, hotentote u IPTV.

SK je u vlasnistvu slovenackog Telemacha koji sarađuje sa balkanskim zemljama, kao sto sarađuje i Arena s tim sto je ona iz Srbije i SK nema nikakve veze sa vlasnistvom SBB-a.

Sve kompanije i Telemach SLO i BiH i SBB i Sport klub su u vlasnistvu Mid Europa Partners! @Packy informisi se malo pre nego li iznosis bilo kakve tvrdnje ili nekoga ispravljas!

Samo sto je za podrucje Balkana zaduzena Telemach Slovenija i kazem ti da je ugovor bio sastavljen samo je falio potpis telekoma, međutim nije im se dopalo i tada je doslo do rascepa Arena/SK. Seti se da je jedno vereme Arena isla i na SBB. Jedini IPTV provajder koji daje sve kanale Arene i SK je MaxTV iz Hrvatske, a Slovenci nisu preterano zainteresovani za Arenu jer imaju svoju.ŠportTV.

Jao moji drugari!Recimo da je bilo ovako:!
1.Ja sam na vlasti i moj je telekom
2.Svestan sam potrebe sportskih kanala za Iptv(platformu buducnosti sa konstantnim rastom)
3.Kao jedino logicno resenje namece se SK.
4.Ali ja od toga nemam nista,pa posto sam jako pametan osnivam (na tudje naravno ime ili sa saradnicima)novu mrezu(firmu)sportskih kanala!
5.Onda lagano tu firmu izreklamiram potrosim malo para na njenu promociju i ETO RESENJA!!!
6.Telekom onda kupuje ARENU SPORT za visemilionski iznos u evrima.(velika cifra pa moze lako da se podeli i svi zadovoljni)
7.Kad je u vlasnistvu telekoma ceka se strani kupac pa nek on obogacuje od svojih para program arene!
8.KAKO SU ONI PAMETNI(SVAKA IM CAST)
9.NE MORA DA ZNACI DA JE OVAKO BILO ALI JE MOGLO DA SE DESI:D

Kako god, SK na IPTV i Arena na SBB nikad. Razlog vise je to sto se Arena okrenula regionalnim sportovima, SK međunarodnim. E, sad kad ide fudbalska liga Srbije, po zakonu zabranjeno je emitovanje stranih fudbalskih liga na televiziji. Sad ne znam da li SK taj zakon postuje, ali nije ni Arena naivna.

ja na totalu imam tih sport klubova ko go*ana a sport me uopšte ne interesuje, otpadne mi ruka dok brzinski prebacujem samo da dođem do nekih normalnih kanala

@vladimirdowla

Ok možda sport tebe ne zanima ali ne znam zašto deliš tu informaciju ovde, nije bitna za ovu temu. Inače onaj ko bude imao bolju sportsku ponudu imaće i više pretplatnika jer sport zanima najveći broj ljudi, svidelo se to nekom ili ne.

Jel se još nekom ovo pojavljuje na Kamai 410? U nedelji par puta mi se pojavi i moram da isključim STB da bi to nestalo.

Znači zamenili su mi taj STB, dobio sam novi isti i opet isti problem, u međuvremen mi crko ASDL ruter, dobio drugi model i opet isto se pojavljuje. Imam 2 STB Kamai 410, jedan stariji model(više se greje) i ovaj novi, na ovom starom nemam problema, dok ovaj zeza.
Kad sam zvao TP, rekli mi samo da ga isključim i da će to nestati, ali ja to moram da radim nekoliko puta nedeljno :wall:

Prilozi

• 03082012104.jpg
    03082012104.jpg
    121.6 KB · Pregleda: 198
Jel se još nekom ovo pojavljuje na Kamai 410? U nedelji par puta mi se pojavi i moram da isključim STB da bi to nestalo.

Znači zamenili su mi taj STB, dobio sam novi isti i opet isti problem, u međuvremen mi crko ASDL ruter, dobio drugi model i opet isto se pojavljuje. Imam 2 STB Kamai 410, jedan stariji model(više se greje) i ovaj novi, na ovom starom nemam problema, dok ovaj zeza.
Kad sam zvao TP, rekli mi samo da ga isključim i da će to nestati, ali ja to moram da radim nekoliko puta nedeljno :wall:

Ista situacija i kod mene, menjali su nekoliko puta uređaj ali svaki put isti slučaj. I pored toga što su nosili da ubace novi firmware sve isto se dešava nekoliko puta nedeljno gašenje/paljenje i nestajanje i sve tako u krug.

Ove nedelje se to malo popravilo pa se dešava ne tako često ali se desi. Verovatno su u međuvremenu podešavali pa su rešili problem, ali to i dalje postoji pa često zna da iritira paljenje i gašenje...

Definitivno cu se "pozdraviti" sa IPTV-om i telekomom kad mi istekne ug. obaveza.Jel ima neko ovde da je imao iskustva jel treba da im najavim otkazivanje i koliko ranije?

@veljaNBG

Zvao sam ih telefonom, išao u Telekom, oba puta su mi reklli da mogu da raskinem ugovor posle isteka bez ikakvog otkaznog roka.

Sve dok ne ubace jedno 10-ak kanala koje SBB ima kao eksluzivu na njih. Fox Movies, 24 Kitchen, Fox Life, Fox Crime, Universal, History, ID Discovery, E!, Style... E kad to ubace onda će verovatno staviti Arene u posebni paket jer će tada imati šta da ponude u osnovnom paketu pa će moći da razdvoje Arene u poseban paket i da je naplaćuju posebno. Sve to kad se uzme u obzir po mjim nekim procenama Arene bi trebalo da budu u osnovnom paketu do neke 2020. godine :)

To sa Arenom je zapetljano jer je Telekom "suvlasnik" arene pa je to specijalni odnos ;)

Ista situacija i kod mene, menjali su nekoliko puta uređaj ali svaki put isti slučaj. I pored toga što su nosili da ubace novi firmware sve isto se dešava nekoliko puta nedeljno gašenje/paljenje i nestajanje i sve tako u krug.

Ove nedelje se to malo popravilo pa se dešava ne tako često ali se desi. Verovatno su u međuvremenu podešavali pa su rešili problem, ali to i dalje postoji pa često zna da iritira paljenje i gašenje...

da li je neko uspeo da nadje resenje? mene nervira kad izajde ovo Warning! ENTOENINI download Failed!

moze li iptv da se uzme, a da se ne uzima adsl i ima li trenutno nekih akcija?

Može da se uzme, meni je recimo prošle nedelje istekao dvogodišnji ugovor i vratio sam se na SBB što se tiče interneta uz akciju za D3 kuću i dva HD risivera a IPTV sam ostavio samo zbog Arena paketa i trenutno imam ugovor ali na neodređeno vreme odnosno mogu ga raskinuti kada poželim. Sumnjam da imaju neke promocije za uzimanje samo IPTV-a jer oni obično vezuju promocije za obe usluge, dakle IPTV i ADSL zajedno na jednu ili dve godine. Svakako ti ipak proveri na njihovom sajtu kakva je situacija u vezi promocija.

Imam SBB kablovsku ali posto nemamo Arene hteo bih da isprobam Telekom IPTV prvenstveno zbog toga...
Poslali su mi u mejlu da imam prvih 30 dana besplatno sve pakete i kao posle toga mogu da im vratim opremu ili da odlucim da zadrzim i potpisem ugovor.
Ono sto mene zanima ko vec ima IPTV od vas pa moze da mi da konkretnije informacije..
Kakva je slika na Arena Sport kanalima? Cuo sam da je pre bila losa , govorim o SD kanalima , ne o HD ...
Valja li im EPG :) ?
Kakav im je taj risiver sto se dobija jel veliki ili nije :) ? Da znam zbog prostora ..

Koliko se ceka otprilike na uvodjenje iptva ,i jel dolazi majstor neki da mi uvede ili sam podesavam sve?

Koliko ce kostati Arena paket posle Nove Godine posto je do tada Free ?

Hvala,

Stefan

Poslednja izmena:
Slika je dobra, ne ceka se puno, ne podesavas sam, kad ti donesu STB podese sve za 5 minuta. Arenu je Telekom otkupio jos prosle godine, tako da ce uvek biti u osnovnom paketu, inace je kod njih procenjena na stotinak dinara, ako se ne varam.

Što se tiče čekanja sve zavisi gde živiš i kakva je situacija sa slobodnim linijama u pošti na koju si priključen, majstor ti ne dolazi, ti samo pokupiš modem i IPTV risiver u pošti i kući sam spojiš bez ikakvih problema. Ako ti je dobra linija sve će ti raditi bez problema. Što se tiče kvaliteta slike na Arena sport kanalima on je odličan za taj standard naravno, drugim rečima jedna od najboljih SD slika. Po meni, po mnogim drugima, po svakoj logici, AS paket će ostati besplatan još dosta vremena jer IPTV u svom osnovnom paketu ne nudi kvalitet kanala kao što nudi SBB, AS paket im je jedino što može da opravda tako visoku cenu za njihov osnovni paket. Takođe Telekom Srbija ima udela u vlasništvu Arene pa je to još jedna stvar koja ide u prilog ovoj teoriji da neće odvojiti Arenu u poseban paket i naplaćivati je. Oni naravno daje neke rokove na svom sajtu kako bi ispalo da eto izlaze u susret korisnicima i daju im Arenu još uvek besplatno iako su imali nameru da počnu da je naplaćuju. U svakom slučaju ti uzmi IPTV sa ugovorom na neodređeno vreme pa možeš raskinuti ako Arena počne da se naplaćuje bez ikakvih penala, takođe Telekom je vrlo fleksibilan što se tiče raskida ugovora kada istekne ugovorna obaveza. Znači uzmi na mesec dana i probaj, ako ti je slika ok i bez seckanja znači da ti je linija dobra i nastavi da koristiš dok god želiš. :)

P.S. Ja sam sada korisnik D3 kuće i IPTV-ija, tako da imam bukvalno sve sportske događaje da gledam, ko voli sport i ima mogućnost za ovo sigurno neće pogrešiti.:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno