Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Mozes, cusnes komsiji neku kintu da uvede internet uz IPTV.

Nista to :D
Dobar signal pa se ja ponadao da ce moci malo to privremeno da se iskoristi xD ok hvala za odgovor

Pored ovih nebitnih liga opet ima italijanska i francuska kao i LŠ i LE, možda se dogovore i za NBA ako je istina da SK više neće da prenosi, daleko su oni još uvek od SOS kanala :D

Jeste SK bolji sada, fudbal, tenis, f1 al opet iskreno nije ni Arena za bacanje, pogotovo kad krene LŠ:)

Što se tiče LŠ glavni adut im je da su otkupili "eskluzivni" utorak i tri meča sredom, RTS što se tiče LŠ prenositi samo jedan meč sredom (osim Arena ako ne proda prava RTS-u makar za jedan meč utorkom). A što se tiče ostalog, zanimljiva će biti ABA liga, pošto se odsaad samo preko nje hvataju mesta za EL (nacionalna prveastva više ne igraju ikakvu ulogu), a kako stvari stoje Partizan, Zvezda i Cedevita stvaraju zaista snažne timove. Tu je i domaći posrnuli fudbal, serija A, francuska liga, NFL, NHL i još neke manje bitne gluposti...

Poslednja izmena:
JetSpeed & Entone Kamai 410, barem sam ja to dobio pre par meseci.

Pa u pocetku je bilo malo problema sa konekcijom, ali se nakon rucno ubacenih DNS-ova sredilo. Doduse, kacim se samo bezicno, sto tebi ne odgovara :p STB radi besprekorno, ako se to uopste moze reci za ovu bedu od tv ponude.

Posle koliko vremena vam izbrisu ono sto ste snimili a niste jos pogledali? Meni posle 3-4 dana.:wall: I gledam ove kamai prijemnike, vidim da postoje i varijante sa snimanjem programa na njih. Ali ne, telekom i dalje nije u stanju i nece tako nesto da ponudi korisnicima. Pa zasto ako im treba toliko prostora na serverima pa brisu snimljeno posle nekoliko dana? Da li postoji konkretan problem da se ovakva mogucnost realizuje ili je problem iskljucivo u necijim glavama? Isto je bilo i sa aminet uredjajima. Kad odete na njihov sajt vidite predstavljeno nekoliko komada i pise sve u stilu "next generation" bla bla, sa integralnim snimanjem programa, a ovu bedu koju su nama davali ne mozete videti nigde, nama po obicaju uvale samo nesto sto je "past generation".

Da bi se bolje razumelo o cemu pricam evo sledeceg linka:

http://www.rtvforum.net/thread-822.html

Pa naparite oci! Sta sve moze na trulom zapadu, konkretno u BiH.

Poslednja izmena:
Nemoj to da nam radis, malo nam je muke sto trpimo ovo smece od kanala i opcija. Kanale covek i da razume, ali krsinu od firmware-a, to je teze shvatiti. Bolje je kad covek ne zna za bolje, lakse se podnosi.

Eh kad bi Telekom nešto nekad uradio kako treba za svoje korisnike, odmah bi se neka kometa veličine Aranđelovca uputila ka zemlji. Oni svoje džepove pune sve ostalo je manje bitno.

U celoj Vojvodini nema IPTV-a, tako su mi sad rekli operateri. U Subotici nema od jutros, kazu da rade na otklanjanju problema ali da ne znaju kada ce biti gotovo.

Kakav je to kvar kada ceo dan nema signala, naravno racun ce uredno biti dostavljen.....banda lopovska

U celoj Vojvodini nema IPTV-a, tako su mi sad rekli operateri. U Subotici nema od jutros, kazu da rade na otklanjanju problema ali da ne znaju kada ce biti gotovo.

Dobro je, ja se utripovao da je kvar samo kod mene, ni ja nemam od jutros ( Kula ) ... URL can not be retrieved poruka celi dan

A ja se ponadao da je moj limeni STB ispustio svoju digitalnu dušu i da će mi zapasti kakav HDMI model, kad ono-cvrc! Limeni je kao T800, neuništivi MF!!

Restrikcije. Nova vlada, stare mere. Znate sta vas ceka na zimu, sto se struje tice. Duboko smo vec zaglibili u devedesete. Samo vise nece da se zuji "markice, markice" po pijaci, vec evrici, evrici. Najbolji kurs. I nije tacno da nema u celoj vojvodini. Rasporedjuju po kucama. Juce jedni nisu imali, danas drugi, tako da ocekujte da ce se vratiti oko ponoci ili jedan posle ponoci onda na snagu stupa grupa c korisnika. Naravno, najvise ispastaju Vojvodjani, oni su najmirniji nece se buniti. Eno u Beogradu samo pikselizacija, da bi gospoda iz prestonice kako-tako gledala. Slicno kao sa strujom.

Poslednja izmena:
Sta je bre ovo?Kad treba da upalim stb treba mu 30 sec da se upali?Kad ga gasim ugasi se odmah???Kako na obicnom tako i na dodatnom HD-stb-u?Sreca pa mi brzo istice ugovor.

Ljudi ova arena nema nikakav program!Jel zna neko ima li sanse da prenose NBA?

Već dva dana iptv je u raspadu, potpuno je negledljiv, a nikakvih obaveštenja o tome nema na zvaničnom sajtu. Ja sam danas bezuspešno pokušavao da dobijem korisnički servis, tek da ih obavestim, :mad: ali nisam mogao da se dočepam živog operatera. Da li se zna o čemu se radi, da nije u pitanju neko "unapređenje"?

Poslednja izmena:
Jesi li siguran da nije do tebe? Recimo do modema, ako sa njim nesto nije u redu imaces net ali ce biti nepodnosljiva pikselizacija na iptv-u. Provereno! A moze da bude i do telefonskog kabla.

Nazalost, nikako. Krshware nema tu opciju.

Jesi li siguran da nije do tebe? Recimo do modema, ako sa njim nesto nije u redu imaces net ali ce biti nepodnosljiva pikselizacija na iptv-u. Provereno! A moze da bude i do telefonskog kabla.

Prilično sam siguran da je kod mene sve ok što se tiče kablova i modema. Situacija se popravi kada isključim ruter i stb iz struje, ali malo kasnije sve bude po starom. Vidim da i drugi imaju problema ovih dana, možda se stvarno nešto radi na sistemu...

Poslednja izmena:
Evo ja da prijavim da nisam imao IPTV i net nekih pola sata. IPTV je proradio, ali lampica internet na modemu još uvek ne svetli. Cenim da nešto ipak čačkaju.

EDIT: Evo i neke šture informacije, mada ne verujem da je samo to:

Radovi na IPTV platformi

30.08.2012

Poštovani korisinici,

obaveštavamo Vas da zbog radova na platformi u noći između 31.08. i 01.09. u periodu od 00h do 02h neće biti moguće iznajmljivanje filmova u okviru usluge Video na zahtev.

Hvala na razumevanju.

Poslednja izmena:
Ne znam samo sta ce im 4 arene?Sta daju od programa puno im je i jedna!

Sta ce im Bloomberg France Russia Kina, 3 diznija, pet nemaca, mađari, bugari, rumuni... Ne diraj Arenu, ako i to izbace, mogu da se slikaju, sami ce sebe unistiti.

Vrh Dno