Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
I meni se to desava ponekad, jedno vreme na B92 i Pinku malo pre ponoci.
Zna li neko zašto se ovo pojavljuje, evo sad mi je na B92 i ne mogu da gledam Đokovića :smash:
Pojavljuje mi se s vremena na vreme na različitim kanalima, a ništa što se te zabrane nisam dirao. Znači samo od sebe.
Da li jedino meni ne rade Viasat kanali? Bilo koji kanal od njih da probam napiše "Error during videoStart" dok ostali rade normalno. :trust:
Tnx, probao sam to još juče ali nema vajde.
977 automat: "Svi operateri su trenutno pobegli kući zbog vrućine. Plata im je 100 'iljada. Molimo Vas skomolajte. Vreme čekanja na javljanje operatera je duže od 5 godina! Nemojte zvati bezveze. zovite od oktobra"![]()
Zvaću ih od nedelje.:smoke:
Jel ima neko problem sa prevodom na nat geo wild, već drugi dan. Ustvari prevoda uopšte nema više na tom kanalu. Neće valjda da ukinu prevod?:d![]()
(Dajte Sci-Fi! Dajte Sci-Fi!)
Ima li nacina da se pojedini shtty kanali iskljuce? Da je rec o 2-3 kanala, nekako bi se i podnosilo, ali bar 30% kanala je POTPUNO negledljivo.
E ti ga sad pretera. Pa ni na sat risiveru ako si ga ikad imao nisi mogao da cackas kanale tek tako
Hvala druže, radi ko zmaj.Menu - Settings - Preferences - Channel settings - Subtitles...
Pa ako nisi pod ugovorom potpises novi, samo fora je sto trenutno nema nijedna promocija. Morao bi da uzmes ADSL po punoj ceni. Sacekaj neku singl ADSL promociju. Bar da dele CD Zdravka Čolića.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari