Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

I meni se to desava ponekad, jedno vreme na B92 i Pinku malo pre ponoci.

Zna li neko zašto se ovo pojavljuje, evo sad mi je na B92 i ne mogu da gledam Đokovića :smash:

Pojavljuje mi se s vremena na vreme na različitim kanalima, a ništa što se te zabrane nisam dirao. Znači samo od sebe.

U meniju definisi prvo pin za roditeljsku kontrolu,a onda istu i iskljuci.Pojavljivalo se i meni na nekim kanalima dok nisam to uradio.

Pa na epgu piše da je sad na B92 Blade a pošto je on malo nasilan i nije za decu ispod 16 god. valjda onda se uključi ta roditeljska zabrana. E sad što je na B92 tenis sada a ne film to je već druga stvar. Isključi te samo tu kontrolu i biće ok.

Da li jedino meni ne rade Viasat kanali? Bilo koji kanal od njih da probam napiše "Error during videoStart" dok ostali rade normalno. :trust:

Da li jedino meni ne rade Viasat kanali? Bilo koji kanal od njih da probam napiše "Error during videoStart" dok ostali rade normalno. :trust:

Da li si skroz resetovao (utikač) STB od kada su ubacili te kanale?

Ponekad je potrebno to odraditi kada ubace nove kanale.

Tnx, probao sam to još juče ali nema vajde.
977 automat: "Svi operateri su trenutno pobegli kući zbog vrućine. Plata im je 100 'iljada. Molimo Vas skomolajte. Vreme čekanja na javljanje operatera je duže od 5 godina! Nemojte zvati bezveze. zovite od oktobra" :p
Zvaću ih od nedelje.:smoke:

Tnx, probao sam to još juče ali nema vajde.
977 automat: "Svi operateri su trenutno pobegli kući zbog vrućine. Plata im je 100 'iljada. Molimo Vas skomolajte. Vreme čekanja na javljanje operatera je duže od 5 godina! Nemojte zvati bezveze. zovite od oktobra" :p
Zvaću ih od nedelje.:smoke:

E,kad sad nisam umro od smeha necu nikad...Odlican komentar:d

Jel ima neko problem sa prevodom na nat geo wild, već drugi dan. Ustvari prevoda uopšte nema više na tom kanalu. Neće valjda da ukinu prevod?:d:mad:

Izgleda da može da se isključi roditeljska kontrola za kanale da ne traži šifru.:banana:

Meny -- Settings -- Account -- Rating PIN -- Password 1234 i Enable PIN Protected Rating (No) -- Apply.

Taj kanal je iz "fun" paketa...

Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar! Danas krenuo da zovem 977 i rekoh daj da još jednom prebacim na Viasat kanale kad ono čudo nevidjeno-kanali rade!
Oni su među nama...I čitaju forume...:p:p:p
(Dajte Sci-Fi! Dajte Sci-Fi!)

(Dajte Sci-Fi! Dajte Sci-Fi!)

ja kao ekstremni ljubitelj sci fi-ja SyFy kanal, ako si na njega mislio, ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju. imam ga na totalu i veruj mi ono je muka za gledanje, 5 minuta serije - 15 minuta nekih imbecilnih najava za SyFy kanal i tako non stop. Oni uopšte nemaju reklame ali zato vrte te svoje najave dok ne izludiš i onda taman krene malo programa kad evo opet te iste najave. Najgori kanal na Totalu, gori čak i od svih pinkova zajedno što je skoro nemoguće ali nekako im polazi za rukom.

Ima li nacina da se pojedini shtty kanali iskljuce? Da je rec o 2-3 kanala, nekako bi se i podnosilo, ali bar 30% kanala je POTPUNO negledljivo.

@vladimirdowla
Ma istrpeo bih ja i te najave! Daj šta bilo! :)

Genijalno, nema sta. Mogucnosti za personalizaciju televizije = nula. Sad sam probao i sa parental lock da zakljucam kanale, ne vredi, prikazuje i njih pri prebacivanju (kao zakljucane), nema svrhe.

E ti ga sad pretera. Pa ni na sat risiveru ako si ga ikad imao nisi mogao da cackas kanale tek tako

Jedino što mogu ovi iz Telekoma je da postave malo bolji raspored kanala, mada meni to nije uopšte bitno jer se lako nauče brojevi nama zanimljivih kanala. Ja nemam IPTV ni nepunih mesec dana, uglavnom malo gledam televiziju zbog posla, noćnih izlazaka i ovako druženja sa prijateljima a već sam naučio gde su na kojim brojevima više od pola ovih kanala tako da stvarno nije problem što ne mogu da se memorišu kanali kako mi želimo.

E ti ga sad pretera. Pa ni na sat risiveru ako si ga ikad imao nisi mogao da cackas kanale tek tako

Jeste, ali kad je bila era sat risivera, a koliko je tehnologija otad napredovala? Nekako sam skeptican da korisnik IPTV-a, recimo u Nemackoj nema ove mogucnosti, to se softverski resi za 2 minuta.

Nije mi bitan raspored kanala, ali koncept "daj da nagruvamo sve besplatne kanale, nema veze sto niko ne razume kineski ni poljski, bitno je da se nabudzi cifra" + nemogucnost da kanale preskaces je blago receno pogresan.

Poslednja izmena:
Pa ne moraš listati kroz sve te kanale, koji te ne zanimaju. Napravi prečice na brojevima za kanale koji te interesuju ili im zapamti brojeve, a uglavnom zanimljivi kanali su grupisani blizu jednih drugih. Tako da nema preke potrebe za nekim šaltanjem.

Drugari, kako da promenim titl na History kanalu? Stoji mi da je sub Srpski, ali nema titlova, tj uopšte ne mogu da dođem do te opcije. Jezik za kanale se menja u nekom meniju?!

Menu - Settings - Preferences - Channel settings - Subtitles...

Posto se lagano pripremam, kako ide sa odjavljivanjem usluge koja je bila paket IPTV+ADSL .Dakle otkazem IPTV i sta biva sa ADSL-om?

Pa ako nisi pod ugovorom potpises novi, samo fora je sto trenutno nema nijedna promocija. Morao bi da uzmes ADSL po punoj ceni. Sacekaj neku singl ADSL promociju. Bar da dele CD Zdravka Čolića.

3-pingouins-danse.gif

Pa ako nisi pod ugovorom potpises novi, samo fora je sto trenutno nema nijedna promocija. Morao bi da uzmes ADSL po punoj ceni. Sacekaj neku singl ADSL promociju. Bar da dele CD Zdravka Čolića.

3-pingouins-danse.gif

Ma meni krajem godine ističe ugovorna obaveza i rešio sam da ako se nešto drastično ne promeni (što kako vidimo i neće) otkažem IPTV...
sent from klozetska solja by BVK

E,ne može to tako. Platićeš penale. Čini mi se svaki mesec oko 5000 din do isteka ugovora, pa ti vidi. :)
Zato oni i uvode te pakete sa IPTV od 1 din. Prvu godinu ćutš jer je besplatno, ali kad počneš da plaćaš, e onda... :D

Vrh Dno