Pa CS se takođe plaća i to više nego što ja platim ovo, a evo ja ne mogu da razumem da neko gleda sportske prenose na netu preko nekih strimova, kvalitet je očajan i pravo je mučenje nešto gledati na taj način.
Ja sam recimo taj "sportski manijak" koji plaća paralelno SBB i IPTV zbog Arena i Sport klubova, volim da gledam sport pa to ti je.Međutim imam kao i većina ugovor sa Telekomom do septembra i posle toga ću prestati da koristim njihove usluge jer Španska Primera prelazi na SK, za mnogo manje para ću imati da gledam u HD varijanti premijer ligu, primeru, bundes ligu, formulu 1, sve ozbiljnije teniske turnire, NBA. Ne pada mi na pamet da plaćam skoro 1200 dinara samo zbog Italijanske lige. U svakom slučaju sva sreća da mogu da biram, oni koji na žalost ne mogu prinuđeni su da koriste stvarno očajni IPTV...
![]()
E to bi već imalo smisla.Sada se treba fokusirati na kukanje za uvođenje Fox Life, Fox Crime, History i TV1000, ali ozbiljno.
Kod mene samo na exploreru idu titlovi,kod ostala dva ih nema?!
Kako to da uradim, nikako da provalim :S:Poskupljenje jeste strašno, jer su ova 3 kanala trebala odavno da se nađu u ponudi. Ali ajde, sve živo poskupljuje, pa smo navikli. Što se tiče titlova, ja sam za History i Nature morao ručno da ih uključim kroz meni. Što reče osoba A, pojave se sa zakašnjajnem, verovatno zato jer nisu nalepljeni na sliku, već se emituju odvojeno (kao titl pri gledanju filma u gom playeru recimo). Tako se dešava da kada prebacim kanal nema titlova, sve dok sledeći ne dođe na red. Ništa strašno.
Zna li neko zašto se ovo pojavljuje, evo sad mi je na B92 i ne mogu da gledam Đokovića :smash:
Pojavljuje mi se s vremena na vreme na različitim kanalima, a ništa što se te zabrane nisam dirao. Znači samo od sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari