Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Pa CS se takođe plaća i to više nego što ja platim ovo, a evo ja ne mogu da razumem da neko gleda sportske prenose na netu preko nekih strimova, kvalitet je očajan i pravo je mučenje nešto gledati na taj način.

Pa CS se takođe plaća i to više nego što ja platim ovo, a evo ja ne mogu da razumem da neko gleda sportske prenose na netu preko nekih strimova, kvalitet je očajan i pravo je mučenje nešto gledati na taj način.

Ne umeš da nađeš pravi strim :p

Ma ok, ne sporim ali ja jednostavno hoću najveći kvalitet a kod SBB-a ću to imati za 400 din mesečno, s obzirom da se ne plaća više 2000 din za HD risiver i ne plaća se 200 din mesečna renta, tako da to i nije neki trošak zbog kojeg bih gledao sport preko strimova. Doduše obratiću ti se na pm kada počnu Italijani jer njih više neću biti u mogućnosti da gledam od kraja septembra. ;)

Ja sam recimo taj "sportski manijak" koji plaća paralelno SBB i IPTV zbog Arena i Sport klubova, volim da gledam sport pa to ti je. :D Međutim imam kao i većina ugovor sa Telekomom do septembra i posle toga ću prestati da koristim njihove usluge jer Španska Primera prelazi na SK, za mnogo manje para ću imati da gledam u HD varijanti premijer ligu, primeru, bundes ligu, formulu 1, sve ozbiljnije teniske turnire, NBA. Ne pada mi na pamet da plaćam skoro 1200 dinara samo zbog Italijanske lige. U svakom slučaju sva sreća da mogu da biram, oni koji na žalost ne mogu prinuđeni su da koriste stvarno očajni IPTV...:mad:

Da, ako nešto ne urade da poboljšaju program, od onoga što mene lično interesuje na Areni ostaju LŠ, LE, Jadranska liga, Serija A i to je to, poprilično slabo. Rukomet, odbojka i ostalo me baš i ne zanimaju, sve u svemu poprilično slabo.

@rAMA

Upravo tako, zato i od septembra neću više koristiti IPTV jer neću da plaćam 1200 din za ponudu koju si spomenuo.

Meni upravo istekao ugovor i prelazim na radijus, koja je procedura, jel treba da ih nazovem i vratim opremu

Tačno sam znao da će smisliti bolji način da uzmu pare :D
Meni Arena ne treba ni za dž.

Ipak je cena od 999din sa PDV. Evo sta su odgovorili na moje pitanje:

Pitanje:

Posto vidim da ste digli cenu na osnovni paket iptv na ovoj svemogucoj nemastini u drzavi(koji je zaista osnovni da ne kazem oskudni,izbor kanala)na 999 dinara,interesuje me jel to cena sa PDV ili bez poreza???

Odgovor:

Poštovani,

Cena Osnovnog IPTV paketa od 1. avgusta 2012 godine, iznosiće 999,00 dinara sa uračunatim PDV.

S poštovanjem, Telekom Srbija a.d.

www.telekom.rs

Uveli su viasat kanale. Sve osim TV1000. Naravno, IPTV je izgleda operisan od filmskog programa. Ovo jeste za pohvalu, ali TV1000 je ipak TV1000.

Nije valjda da su uradili barem nešto, još Foxovi kanali, "pravi" History i ovo će možda i da liči na nešto. Ili je to previše za tražiti od njih :D

Sada se treba fokusirati na kukanje za uvođenje Fox Life, Fox Crime, History i TV1000, ali ozbiljno.

I Fox Movies :D Fox Movies će kroz neko vreme biti dobar kanal siguran sam.

Kod mene samo na exploreru idu titlovi,kod ostala dva ih nema?!

Kod mene samo na exploreru idu titlovi,kod ostala dva ih nema?!

Idu titlovi normalno na svim dodatim kanalima, pojave se preko slike sa malim zakašnjenjem posle isključenja menija, provereno.

Nadam se da će u ponudi biti još novih kvalitetnih kanala, konačno su i sami skontali da im je ponuda u osnovnom paketu ponižavajuća za korisnike i zdravu pamet. Pozitivni efekti konkurencije na delu... Treba još dosta toga da dodaju da bi ostali u igri protiv SBB ponude. Još uvek je za onoga ko ima mogućnost izbora mnoogo bolja aktuelna HD mix SBB ponuda...

Baš super vest :) Konačno se nešto dešava. Ovo poskupljenje na 999 din sa PDV i nije strašno.

Poskupljenje jeste strašno, jer su ova 3 kanala trebala odavno da se nađu u ponudi. Ali ajde, sve živo poskupljuje, pa smo navikli. Što se tiče titlova, ja sam za History i Nature morao ručno da ih uključim kroz meni. Što reče osoba A, pojave se sa zakašnjajnem, verovatno zato jer nisu nalepljeni na sliku, već se emituju odvojeno (kao titl pri gledanju filma u gom playeru recimo). Tako se dešava da kada prebacim kanal nema titlova, sve dok sledeći ne dođe na red. Ništa strašno.

Takvi titlovi su stabilniji jer se emituju nezavisno od satelita, pa samim tim nema gubitka titla ako dođe do nevremena i privremenog gubitnka signala pa moraju ručno da se učitaju prevodi. Kao što se često dešava na AXN-u. Da se ja pitam, svi prevodi bi trebali biti postavljeni kao na Viasat History, Nature, BBC Ent i Outdoor.
Samo nešto nije jasno. Da li History i Nature zaista emituju sliku u letterbox ili je to greška telekoma. Koliko vidim, explorer ide u 16:9

Poslednja izmena:
Da rezimiramo. Sada na IPTV fale sledeći kanali da bi bio konkurentan SBB-u : Discovery ID, TV 1000, 24 Kitchen, FoxLife, Fox Crime, Fox Movies, Universal, SciFi, Cinestar, C&I, History, Sport Klub. Uvođenje 3 Viasat kanala jeste pozitivan potez ali, realno gledano, ljude više zanimaju prethodno spomenuti kanali sa filmovima, serijama i Sport Klub. Možda je ovo sa Viasat kanalima odrađeno da bi se usporio odliv korisnika sa IPTV (zaustaviti se ne može dok ne budu svi kanali na broju) ali vreme će pokazati u kojoj meri su u tome uspeli, ili nisu.:p

Sport klub nikada nece biti deo telekoma kao sto arena nece biti na sbb i to je to. Sto se tice ostalih kanala i to ce tesko ici i mislim da je za ovu godinu sto se tice dodavanje novih kvalitetnih kanala zavrsena prica sa ova tri. Vec sam napisao negde ovde pre da sam ja jedan od onih koji su se posteno prevarili i uzeli iptv samo zbog arene jer imam total tv i hteo sam da raskidam ugovor sa njima jer pratim Zvezdu u domacim takmicenjima a to je islo i ide na Areni sport. Kad sam se prijavio za odjavu totala,ljudi iz SBB su mi dali mogucnost kao starom korisniku(4,5 god.) da placam start paket(790din) a koristim total tv paket(1190din) 2 godine i ja naravno prihvatim to(da sam znao da to postoji nebi ni uzimao iptv). I tako sad imam akciju 4mb+iptv jos 20 meseci da placam samo za arene ali to mi niko nije kriv,sam sam se sjebao. Inace pratim dosta sporta i opet sada kad se pogleda Sport klub bez dodatnog naplacivanja kao zasebnog paketa na totalu,zastupljen sa tri svoja kanala(sportklub,sportklub+ i sportklub prime sa tendencijom da ce ih biti jos)ima dve najkvalitetnije i najpracenije fudbalske lige(Premijer i Primera)+jos Euro liga,F1,NBA,skoro svi atp i masters turniri i pregrst drugih fudbalskih liga i drugih sportova-ispada mnogo bolja varijanta,za one koje vole sport. Na pocetku je arena i bila na sbb ali onda su se pojebali i tako da sad ako zelis nesto kvaliteno da gledas moras da biras izmedju ovog i onog a najbolje bi bilo kad bi bili svi na jednom provajderu pa ko zeli nek plati i gleda sve na jednom mestu a ne ovako... I da zavrsim,uvek ce SBB biti mnogo bolji od iptv u pogledu izboru kanala...

Poslednja izmena:
Dve najkvalitetnije i najpraćenije fudbalske lige su LŠ i LE :p

Poskupljenje jeste strašno, jer su ova 3 kanala trebala odavno da se nađu u ponudi. Ali ajde, sve živo poskupljuje, pa smo navikli. Što se tiče titlova, ja sam za History i Nature morao ručno da ih uključim kroz meni. Što reče osoba A, pojave se sa zakašnjajnem, verovatno zato jer nisu nalepljeni na sliku, već se emituju odvojeno (kao titl pri gledanju filma u gom playeru recimo). Tako se dešava da kada prebacim kanal nema titlova, sve dok sledeći ne dođe na red. Ništa strašno.
Kako to da uradim, nikako da provalim :S:
Imam ovaj Kamai STB.
9988000000.jpg

Negde u opcijama nađi podešavanja za jezik, i tamo ubaciš srpski titl kao podrazumevani. Nisam sad kući pa ne mogu reći tačno gde. Ako se ne snađeš, napisaću ti sutra.

Poskupljenje je provereno s PDV-om. Ako tebi tih 60 din nešto znači, odavno je trebalo da pređeš na SBB. Oni kad dignu, dignu i do 30% cenu.

Nature/History HD je jedan kanal, gde se naizmenično emituju emisije iz obe sfere. On je na 710.

History - 597. kanal
Nature - 598. kanal
Explorer - 599. kanal

Nature HD/History HD 710. kanal

Zna li neko zašto se ovo pojavljuje, evo sad mi je na B92 i ne mogu da gledam Đokovića :smash:

Pojavljuje mi se s vremena na vreme na različitim kanalima, a ništa što se te zabrane nisam dirao. Znači samo od sebe.

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    129.4 KB · Pregleda: 96
Zna li neko zašto se ovo pojavljuje, evo sad mi je na B92 i ne mogu da gledam Đokovića :smash:

Pojavljuje mi se s vremena na vreme na različitim kanalima, a ništa što se te zabrane nisam dirao. Znači samo od sebe.

Možda si seo na daljinski upravljač, pa si mu pomrsio podešavanja .... :)

Vrh Dno