Ja se ne zalim, cak sta vise, prezadovoljan sam, ne moram da koristim zoom bar za HBO. Oh yea!Cudi me da ti izgleda neprirodno sa obzirom da imas TV koji je verovatno 16:9???
Moj tv se automatski podešava na 16:9 kad naleti na takav kanal a vraća na zoom kad je na 4:3, japanci su madafakaz![]()
Na HBO Comedy su nesto zeznuli pa nisu najbolji odnosi, ali na HBO je pravih 16:9. Mislim, HBO je i ranije pustao filmove sa crnim linijama gore i dole, sada su samo poceli to da pustaju u pravom standardu. Uopste to ne vidim kao nesto lose iako imam 4:3 tv.
Kada ce vise da dodaju History i Explorer?!?
Tebi isto da li je 1 ili 4Mbit????
2. Problem npr. HRT1 : kada krene neki film, serija slika se zatamni kao da blokiraju signal, vesti,reklame i ostalo radi sasvim normalno...
a doticni neka me ispravi ako nisam upravu...
Pa jeste... i ja sam odgledao 1000 HD filmova do sada pa se prezasitio, sada mi je i DivX dovoljan.
2. Problem npr. HRT1 : kada krene neki film, serija slika se zatamni kao da blokiraju signal, vesti,reklame i ostalo radi sasvim normalno
obzirom da ne mogu da editujem svoj post sada... gresku je napravio operater koji nije izabrao "kampanju" pa su mi tarifirali umesto 1din nesto preko 3000din....kakva je sad ono nadoknada od preko 3000din za uvodjenje iptv-a?
To nije regularni HRT1 već onaj što se prenosi u FTA na HotBird-u a kod njega su svi sadržaji koje nije napravila sama televizija, tj. sve osim vesti i nekih dokumentaraca, takoreći blokirani za gledanje ali ustvari sadržaj nije blokiran nego se jednostavno ne emituje. mada i takav je znatno bolji od HRT plus kanala koji kreće sa emitovanjem od 20:00 pa traje do ponoći i ide neki besmislen program. *** autorska prava za emitovanje na satelitu su znatno skuplja jer je veća pokrivenost u EU.
Meni lično je to i najveći problem sa IPTV-jem, 70% programa su inače FTA na satelitu što svaku naknadu koju oni traže od korisnika čini besmislenom. osnovni paket realno vredi max. 200din mesečno. Total je skuplji ali nudi znatno više i s vremena na vreme ubacuju nove kanale, i to ne 1-2 lokalna kanala iz male mošnice već po 10-ak dobrih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari