Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

I dalje mozes da uzmes na mesec dana i nema nikakve zackoljice - ako ti se ne svidi samo vratis u roku od mesec dana i to je to.

Aha, pa eto jedne, znaci u roku od mesec dana, ne moze dan posle isteka ? A gde bih mogao da se prijavim za to, na njihovom sajtu ima samo prijavi se, da li je to za probu ili za stalno ?

Svako ko se prijavi prvo ima mesec dana probu, a i kada dobijes oni ce ti reci do kada mozes da vratis ukoliko nisi zadovoljan. Zaista ne vidim ni jednu zackoljicu tu.

Najbolje je da odes licno i prijavis se. Ako ne budes bio zadovoljan, vratis 2 dana pre isteka mesec dana probnog perioda kako ne bi poceo da ti vazi ugovor i poceli da ti naplacuju.

Inace, ja sam se pokajao sto nisam vratio u toku probnog perioda. U osnovnom paketu ima materijala za oko 3 meseca (pa i manje) i onda vrte sve u krug. Jedino sto sada gledam je HBO, HBO Comedy, Animal Planet, Discovery i Discovery T&L.

Poslednja izmena:
Hteo sam preko neta da zavrsim to, mrzi me da se cimam do njih, jedino zbog toga

Kod mene i dalje nema uslova za IPTV :/. Ovu kablovsku sto imam ne mogu vise da smislim. Poceli su eurosport 2 da stavljaju na ceski. Bukvalno se izivljavaju. Ovaj IPTV, kakav je takav je, bio bi pravo osvezenje.

Poštovani korisnici, od 09. juna u ponudi OPEN IPTV dostupna su tri nova kanala:

Art TV na kanalu br. 155;
TV Banat na kanalu br. 215 i
TV Šabac na kanalu br. 216.
Kanali su u okviru Osnovnog paketa i dostupni su isključivo u regionalnim zonama pokrivanja.

Poštovani korisnici, od 09. juna u ponudi OPEN IPTV dostupna su tri nova kanala:

Art TV na kanalu br. 155;
TV Banat na kanalu br. 215 i
TV Šabac na kanalu br. 216.
Kanali su u okviru Osnovnog paketa i dostupni su isključivo u regionalnim zonama pokrivanja.

Jadno

I to mi nikako nece biti jasno ko sprovodi te zakone da na IPTV postoji regionalna zona pokrivanja. Svi placaju isto pretplatu. U Hrvatskoj na Max TV se emituju bukvalno svi kanali koji imaju regionalnu i lokalnu zonu pokrivanja i svi su dostupni u celoj Hrvatskoj.

Jel ste primetili da su promenili font? Slova su sada tanja i po meni ovo mnogo lepse i preglednije izgleda.

Prijavio sam se sinoc za ''IPTV na probu'' na njihovom sajtu, koliko cu otprilike da cekam da me zovnu. Iz Beograda sam sa Vozdovca ?

Da li neko zna kako da se podesi Huawei HG520i za drugi STB ?

Pre par dana sam uzeo drugi STB , i naravno niko nije znao da treba da se prekonfigurise ruter.

Zvao sam korisnicki servis i rekli mi da odnesem ruter u telekom. Ali tu se javlja problem da niko od tehnicara nezna kako da podesi i cekaju instrukcije.

Da li neko zna kako da se podesi Huawei HG520i za drugi STB ?

Pre par dana sam uzeo drugi STB , i naravno niko nije znao da treba da se prekonfigurise ruter.

Zvao sam korisnicki servis i rekli mi da odnesem ruter u telekom. Ali tu se javlja problem da niko od tehnicara nezna kako da podesi i cekaju instrukcije.

Pogledaj na 67-moj strani ovog thread-a, kolega "Puska" je ostavio uputstvo za HG510 i HG520 koje je meni pomoglo oko mog HG510.

Pozdrav

Nema SP na Areni! Aaaaaaaa :mad: ! Nema fudbala u 16:9! :mad::mad: Nisam ni gledao programsku semu sve do sada tj. uopste nisam sumnjao da nece biti prenosa!!
Ostaje Tijanicovizija..Again..:(

Nema SP na Areni! Aaaaaaaa :mad: ! Nema fudbala u 16:9! :mad::mad: Nisam ni gledao programsku semu sve do sada tj. uopste nisam sumnjao da nece biti prenosa!!
Ostaje Tijanicovizija..Again..:(

Stvarno nema ? Pa oce li biti barem nasa reprezentacija, ili ce prenositi RTS Digital? Nisu valjda toliki retardi!!!

Koji STB trenutno daju u telekomu? Da li ima mogućnost povezivanja preko običnog antenskog kabla (RF Out) pošto mi je sa skartom nešto nije u redu na TV-u.

@kovle
Stvarno nema i toliki su retardi! Sta reci...Ja se bas bio nalozio na 16:9 kad ono cev..

@packy
Mislim da i dalje daju Amino A125 i ima RF out pa mozes povezati i tako!

*****i!!! Ja sam ih zvao danas da pitam kada cu moci da dobijem uredjaj, neka glupaca mi kaze vas zahtev je u obradi, zvace vas kolege sa tehnickog... Bice uskoro, a ja sam hteo da gledam utakmicu, jel imas neku ideju sta da im kazem ? Da dobijem STB do sutra

Sutra je nedelja pa ne verujem da rade! Jedino da izmislis da bolujes od neke retke bolesti zbog koje ce te nositi na dusi ako ti ne donesu sutra STB! :p
Ili da se opases dinamitom i ides na skupstinu! :p:p
Ma nadji negde live stream i uzivaj!
Ne vredi se nervirati zbog tih mastodonta, veruj mi!

Kovle prijatelju, ja sam zahtev za IPTV podneo u julu prošle godine, a konačno ga dobio u januaru ove :) Zahtev za drugi STB sam podneo početkom maja, zvao tehničare, menadžere, ma sve živo što radi u Telekomu i - ništa. Tako da najverovatnije ću čekati minimalno toliko da "obrade" moj zahtev, pa onda kad se sete da dođu da donesu opremu.

Ne bih da te demotivišem i bacam u depresiju, ali eto čisto da znaš da se ne sekiraš oko toga :)

Hahaha, pa skupa investicija ovo sa dinamitom :) Imam ja rts na ovom mrtvom IKOM-u, ali do one stvari su mi dosli, na LCD-u gledati IKOM je skrnavljenje ***... gde ja zivim majko moja :) da se nerviram zbog televizije... Ako je tako onda cu da ih otkazem pa nek se nosaju zajedno od call centra do tehnicke sluzbe

unapred se izvinjavam ako je neko ovo vec pitao ali ne mogu da listam forum jer sam na internetu preko mobilnog...
Hocu da podesim daljinac od stb-a da radi na tvu... Tv je samsung od 80 i neshto cm, 100Hz... Ne znam kako bih ga drugachije opisao... Nije lcd... Probao sam sve shifre za samsung koje stoje u manualu za stb ali ni jedna ne radi... Koju shifru da stavim da bi daljinac proradio i na tvu?

Drzi u isto vreme dugme TV i OK i ukucaj 354.

^kovle
Не би да испаднем да браним иком, ал шта им фали у понуди ?
Аналогни сигнал са хрт2 су скрембловали док дигитални за исти канал ради без ограничења.
Ртс 1 аналогни и дигитални се не могу упоредити код мене на LG 32 LH4000 по питању квалитета слике у корист диги сигнала.

A kako da nadjem digitalni ? Ne znam mozda je do moje zgrade, ali na LCD-u je bas lose, ima snega i svega... A da ih zovem znam sta ce uslediti, tako da... U zgradi sve sami penzosi, mislim da 3 stana od 22 imaju kablovsku :) Al zato penzosi hvataju RTS HD :D

Mislim da oni to iz centrale svim korisnicima vrše update firmware-a.

Uzeo sam IPTV na probu od 10.Juna. Odlicna je slika, samo me nervira sto treba 5 sekundi da prodje da bi se promenio kanal.
Odlicna je stvar sa iznajmljivanjem filmova. Da li je HBO Digital zaista besplatan ?? Da mi ne dodje racuncina na kraju meseca !?!

P.S. Cemu sluzi USB na uredjaju :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno