vratih IPTV
sve je proslo OK.. devojka tamo je bila vrlo ljubazana. Malo me je uplasila da cu morati da vratim modem, i sto ga nisam poneo, ali ubrzo su mi to oprostili.. potrebno je vratiti taj noviji (koji ima wireless za onaj stari pre IPTV-a).. ali eto, progledase mi kroz prste, i to vrlo ljubazno

ja jesam imao problema za prekidima slike, i to su pokusali da rese tek posle mog 5-6 poziva zamenom modema, posle cega sam ih zvaao jos 2-3 puta, bez ikakve intervencije na lokaciji (mislim nisu vise dolazili)... a monter koji je dosao da zameni modem je rekao da su mi verovatno zamenili paricu preko noci, pa otuda ti prekidi (dali nekom moju bolju paricu, preko veze :wall

.. moram priznati da su se prekidi smanjili posle novog modema, ali nisu nikad nestali potupuno i bilo ih je posebno uvece.. bilo je u preoseku na dan i po dva zesca prekida posle kojih sam morao da restartujem ne samo IPTV nego i modem da bi sve proradilo. a kratkotrajnih je znalo biti na po svaka dva minuta uvece.. prilicno iritirajuce, posebno reakcija Telekoma na to, kao da je to nesto normalno, i sto svaki put kad prijavljuete morate da trpite da vas prave majmunom, da prolazite kroz njihove napisane procedure podrske korisnicima, kao da ne znate sta je modem, sta je IPTV set, sta treba da se restartuje kojim redom.. ma daj HOCU DA RADI BRE ZA MOJE PARE !
kvalitete filmova koje sam ja gledao je zaista bio krsh, pardon ali Betmen i Bond definitvno i mozda jos 1-2 od ukupno 5-6 koje sam gledao. pixelizacija haos !!
Prebacivanje kanala nesto brze posle novo firmware-a, ali i dalje iritantno.
Pixelizacija FTV i eurosporta 2 i jos nekih, ne uvek, ali bilo cesto .. HRT 1 retko kada moze da se gleda, samo mrak ? OBN tek od skora moze od ponoci Cimemax, HBO Com, Cimnemax 2, cesto uvece polse 2-3 nema programa ?? Arena sport 4 koja je ista kao i 1 ?? ajd ovo nije do telekoma, ali cemu onda reklamiranje duplog kanala ?
Ukidanje 4-5 kanala (obrazlozenje da su lokalni) uz naravno zadrzavanje iste cene ?!
ono za snimanje je prelilo casu.. mislim da sam to uspe da ugasim iz mojih servisa, ali pretpostavljam da ce mnogima biti upaljeno po defaultu, a da ne znaju, i eto uvecanog racuna za skoro 120 din.. T
..To je citav princip odnosa prema musterija koji mi se ne dopada, prodavanje magle kroz nejasno definisane stavri, ili cesto sakrivanje stavri koje te tereaju u tosak ili problem, zavijeno u nesto sto samo ljudi iskusniji sa tehnikom mogu da provale.. ne volim to i zato sam prekinuo.
nisam zeleo da posebno ocrnim IPTV, njihov sam korisnik bio 16 meseci pa zato pishem o njima, ne zma za ostel,.. mada kakva nam je drzava ne bi me cudilo da su i gori.. ali ovo jednostavno nije vredno mojih para vise.. bnilo je dok je paket bio potpun i to je bila super ponuda..