Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Pa Eurosoprt je i dalje u 4:3 koliko ja vidim. Arena je stvarno dobra! Pratio sam Ligu sampiona i slika je na primer u odnosu na prenos sa RTS-a bolja za dva koplja.Mnogo cistija i prirodnija! Barem po meni. Bice uzivanje gledati Svetsko prvenstvo, ako budu prenosili!

moze dobijes 2 STBa doplacuje 250+PDV za tu uslugu i mozes nezavisno pratiti na 2 uredjaja koji god kanal zelis, a inace koje pakete si odabrao za 1 box te iste mozes gledati na oba, znaci ako uzmes sve pakete za 250+pdv gledas i na drugom tvu

moze dobijes 2 STBa doplacuje 250+PDV za tu uslugu i mozes nezavisno pratiti na 2 uredjaja koji god kanal zelis, a inace koje pakete si odabrao za 1 box te iste mozes gledati na oba, znaci ako uzmes sve pakete za 250+pdv gledas i na drugom tvu

Choveche, neka tachka, zarez, bilo koji znak interpunkcije... :p

choveche neke naochare malko veca dioptrija da vidis da ima par zareza :)

znakovi interpukcije na stranu

ja sam IPTV prebacio na drugi broj i tamo uzeo 2 STBa posto mi parice nisu sjajne pa net + 2 STBa je dovelo do mnogo problema sa pucanjem linka i pixelizacijom kanala

max parice je pokazivao kad su ukljuci 2 stba 14mbit za up

a port je bio podesen na 12 mbita, i 750 il tako nesto upload

Koja ja sada cena osnovnog paketa za IPTV i na koliko se potpisuje ugovor?
Na njihovom kalkulatoru na sajtu nemam mogucnost da cekiram samo osnovni paket, a stari cenovnik sada ne vazi.

ne bih znao da ti kazem u dinar tachnu cifru ali mi se chini da otac placa oko 800din...

znakovi interpukcije na stranu

ja sam IPTV prebacio na drugi broj i tamo uzeo 2 STBa posto mi parice nisu sjajne pa net + 2 STBa je dovelo do mnogo problema sa pucanjem linka i pixelizacijom kanala

max parice je pokazivao kad su ukljuci 2 stba 14mbit za up

a port je bio podesen na 12 mbita, i 750 il tako nesto upload

Pozdrav puska!

Posto sam dobio drugi STB, interesuje me u koji port cu taj drugi da udenem?
Modem je HG510, treba navodno neko od njih da dodje i da ga nesto podesi.

Hvala

evo stavio sam u attachmentu, od druga iz telekoma, to dele njima pa mozete videti i vi

inace ja sam probao 2 stba na 1 prikljucku jos kad sam uzeo IPTV pa sam jos tad konfigurisao portove

inace u 2 i 3 ti idu STB sto se vidi i iz podesavanja

Prilozi

• Uputstva HG510 i 520.rar
    606 KB · Pregleda: 199
Hvala "puska"!!!

Sve sam podesio i sljaka bez problema!
Povezana su dva kompa i dva iptv stb-a;)

Pozdrav

e pa super bas mi drago da si uspeo da podesis, iskreno sto bi im placao za tako nesto, ili barem cekao da odrade nesto sto mozes i sam :)

bitno da sad sve radi kako treba, mada se meni uvece desi na par minuta pixelizacija i onda bude sve ok, ne kapiram zasto se to samo tad desi, al videcemo bice valjda bolje :)

Novi filmski kanali u Live TV ponudi

Poštovani korinsici, od danas 28.5.2010. godine moći ćete da u okviru Osnovnog paketa gledate nove filmske kanale FEELMAX YU, FEELMAX i FEELMAX JUNIOR na kanalima 618, 619 I 620 IPTV platforme.

FEELMAX YU kanal (618) emituje antologijske domaće filmove i dokumentarni programski sadržaj sa prostora bivše Jugoslavije.

FEELMAX kanal (619) emituje strane filmske sadržaje.

FEELMAX JUNIOR kanal (620) emituje program namenjen najmlađim gledaocima i njihovoj zabavi.

otkaz

molim nekog da mi napishe kakva je situacija sa odjavljivanjem IPTV-a ?
mislim jel zezaju puno ? sta sve treba da se vrati od opreme ? ne bi da mi nesto zafali, pa da me vrate kuci da moram opet da spajam tu bedu.
isteklo mi je onih 13 meseci pre par meseci i sad imam pravo da vratim..
razolzi:

*prekidi koji do dan danas nisu reseni kod mene (stavljan nov modem, koji je malo poravio, al izgleda su mi uvalili losiju paricu u zgradi preko noci) - poceli problemi od NG i nikad nisu reseni, ni posle 10-tak mojih poziva. Mada posle novog modema, prekidi krace traju, u medjuvremenu novi fimware za IPTV set, koji je malo ubrzao prebacivanje i brze se startuje uredjaj.
*kockice, pixelizacija na mnogo programa (najvise Eurosport 2 i FTV).. ocajan kvalitet iznajmljenih filmova na HBO Digital.. zadnji Bond je kao ocajan DivX.. uopste jako los izbor filmova tamo za dz, koji su uglavnom stalno isti.
* naplata snimanja (bice od juna), koja mi ne treba
*ukidanje STB, Entera i jos jednog kanala (za Vojvodinu) sto je vrhunac bio.

A mene najvise izludjuju onih 4 sec koliko traje promena programa :mad::mad::mad:.

molim nekog da mi napishe kakva je situacija sa odjavljivanjem IPTV-a ?
mislim jel zezaju puno ? sta sve treba da se vrati od opreme ? ne bi da mi nesto zafali, pa da me vrate kuci da moram opet da spajam tu bedu.
isteklo mi je onih 13 meseci pre par meseci i sad imam pravo da vratim..
razolzi:

*prekidi koji do dan danas nisu reseni kod mene (stavljan nov modem, koji je malo poravio, al izgleda su mi uvalili losiju paricu u zgradi preko noci) - poceli problemi od NG i nikad nisu reseni, ni posle 10-tak mojih poziva. Mada posle novog modema, prekidi krace traju, u medjuvremenu novi fimware za IPTV set, koji je malo ubrzao prebacivanje i brze se startuje uredjaj.
*kockice, pixelizacija na mnogo programa (najvise Eurosport 2 i FTV).. ocajan kvalitet iznajmljenih filmova na HBO Digital.. zadnji Bond je kao ocajan DivX.. uopste jako los izbor filmova tamo za dz, koji su uglavnom stalno isti.
* naplata snimanja (bice od juna), koja mi ne treba
*ukidanje STB, Entera i jos jednog kanala (za Vojvodinu) sto je vrhunac bio.

Na srecu, nisam imao ni jedan od tih problema koje si naveo. Prekida nema, osim ako ih sam ne izazovem restartom ADSL-a (zbog downloada), a i taj prekid traje 20sec.
Sve mi radi perfektno i kvalitet je odlican. Pikselizacije nema.
Filmovi se stalno menjaju na HBO Digital (na mesec dana) i kvalitet je dobar, kao neki dvdrip.
Snimanje sam odjavio pre mesec dana, ionako ga nisam koristio. A nisam ni zeleo da placam za njega.

Na srecu, nisam imao ni jedan od tih problema koje si naveo. Prekida nema, osim ako ih sam ne izazovem restartom ADSL-a (zbog downloada), a i taj prekid traje 20sec.
Sve mi radi perfektno i kvalitet je odlican. Pikselizacije nema.
Filmovi se stalno menjaju na HBO Digital (na mesec dana) i kvalitet je dobar, kao neki dvdrip.
Snimanje sam odjavio pre mesec dana, ionako ga nisam koristio. A nisam ni zeleo da placam za njega.

Vauuu ili si zesci sreckovic, ili radis za Telekom ;-)
Ja ne znam nikog ko nema probleme sa IPTV-a, a znam ih puno.

A ovo za filmove naprimer je potpuno netacno, izvini, jer barem 2 meseca nisu promenjeni, a vrlo brzo se izbaci iz ponude sve sto iole valja.. i Evo svako moze da proba da pusti zadnjeg Bonda (Qauntum of... ) i da vidi da je DivX3 kvalitet maltene, a kad ima motiona je negledljiv !! za ostalo ne znam jer nemam pojma koji su to filmovi uopste, nisam se trudio da pustim neke sa ******skim prevodom naziva na nas jezik.. ali znam ranije za Batmana npr (dok je bio jako kratko) da je bio isto kao los divx kvalitet.

Videcemo od nedelje kad probam da vratim, devojka je juce bila vrlo ljubazana, ali mi je rekla da bi mogao imati problema sa ADSL-om (koji naravno ne odjavljujem) ?! sta sad ovo znaci, kakve veze to ima ? nemoj neko da se salio tamo ! :whip:

U startu sam imao dosta problema, ali u poslednjih skoro godinu su oni izuzetno retki i prakticno ih se ni ne secam (nisu ni vredni pomena). Nisam iznajmljivao puno stvari sa HBO Digital, ali ono sto jesam je bilo odlicnog kvaliteta. I mene takodje nervira izbacivanje Studija B, Entera i tako tih kanala.

Inace znam jednu osobu koja je vratila posle godinu dana (zbog poskupljenja) i nisu pravili nikakav problem.

Vauuu ili si zesci sreckovic, ili radis za Telekom ;-)
Ja ne znam nikog ko nema probleme sa IPTV-a, a znam ih puno.

A ovo za filmove naprimer je potpuno netacno, izvini, jer barem 2 meseca nisu promenjeni, a vrlo brzo se izbaci iz ponude sve sto iole valja.. i Evo svako moze da proba da pusti zadnjeg Bonda (Qauntum of... ) i da vidi da je DivX3 kvalitet maltene, a kad ima motiona je negledljiv !! za ostalo ne znam jer nemam pojma koji su to filmovi uopste, nisam se trudio da pustim neke sa ******skim prevodom naziva na nas jezik.. ali znam ranije za Batmana npr (dok je bio jako kratko) da je bio isto kao los divx kvalitet.

Uh, kamo srece da "radim" tamo i da primam veliku platu ni za sta. :D Ali stvarno nisam imao nikakvih problema, ni sa ADSL-om, ni sa IPTV-om. IPTV imam tek od januara, tako da je moguce da su pre toga bili problemi.

Nisam iznamljivao ni Bonda, a ni Batmana, tako da ne mogu da kazem nista za njih. Ali sam iznajmljivao 10-ak drugih i svi su imali kvalitet DVDrip-a. Tako da ne mogu da se pozalim, jedino sam nezadovoljan cenom koja je previsoka.

vratih IPTV

sve je proslo OK.. devojka tamo je bila vrlo ljubazana. Malo me je uplasila da cu morati da vratim modem, i sto ga nisam poneo, ali ubrzo su mi to oprostili.. potrebno je vratiti taj noviji (koji ima wireless za onaj stari pre IPTV-a).. ali eto, progledase mi kroz prste, i to vrlo ljubazno :)
ja jesam imao problema za prekidima slike, i to su pokusali da rese tek posle mog 5-6 poziva zamenom modema, posle cega sam ih zvaao jos 2-3 puta, bez ikakve intervencije na lokaciji (mislim nisu vise dolazili)... a monter koji je dosao da zameni modem je rekao da su mi verovatno zamenili paricu preko noci, pa otuda ti prekidi (dali nekom moju bolju paricu, preko veze :wall:).. moram priznati da su se prekidi smanjili posle novog modema, ali nisu nikad nestali potupuno i bilo ih je posebno uvece.. bilo je u preoseku na dan i po dva zesca prekida posle kojih sam morao da restartujem ne samo IPTV nego i modem da bi sve proradilo. a kratkotrajnih je znalo biti na po svaka dva minuta uvece.. prilicno iritirajuce, posebno reakcija Telekoma na to, kao da je to nesto normalno, i sto svaki put kad prijavljuete morate da trpite da vas prave majmunom, da prolazite kroz njihove napisane procedure podrske korisnicima, kao da ne znate sta je modem, sta je IPTV set, sta treba da se restartuje kojim redom.. ma daj HOCU DA RADI BRE ZA MOJE PARE !
kvalitete filmova koje sam ja gledao je zaista bio krsh, pardon ali Betmen i Bond definitvno i mozda jos 1-2 od ukupno 5-6 koje sam gledao. pixelizacija haos !!
Prebacivanje kanala nesto brze posle novo firmware-a, ali i dalje iritantno.
Pixelizacija FTV i eurosporta 2 i jos nekih, ne uvek, ali bilo cesto .. HRT 1 retko kada moze da se gleda, samo mrak ? OBN tek od skora moze od ponoci Cimemax, HBO Com, Cimnemax 2, cesto uvece polse 2-3 nema programa ?? Arena sport 4 koja je ista kao i 1 ?? ajd ovo nije do telekoma, ali cemu onda reklamiranje duplog kanala ?
Ukidanje 4-5 kanala (obrazlozenje da su lokalni) uz naravno zadrzavanje iste cene ?!
ono za snimanje je prelilo casu.. mislim da sam to uspe da ugasim iz mojih servisa, ali pretpostavljam da ce mnogima biti upaljeno po defaultu, a da ne znaju, i eto uvecanog racuna za skoro 120 din.. T
..To je citav princip odnosa prema musterija koji mi se ne dopada, prodavanje magle kroz nejasno definisane stavri, ili cesto sakrivanje stavri koje te tereaju u tosak ili problem, zavijeno u nesto sto samo ljudi iskusniji sa tehnikom mogu da provale.. ne volim to i zato sam prekinuo.
nisam zeleo da posebno ocrnim IPTV, njihov sam korisnik bio 16 meseci pa zato pishem o njima, ne zma za ostel,.. mada kakva nam je drzava ne bi me cudilo da su i gori.. ali ovo jednostavno nije vredno mojih para vise.. bnilo je dok je paket bio potpun i to je bila super ponuda..

Poslednja izmena:
Jel mora da se koristi Telekomov ruter za IPTV ili bilo koji ruter moze da se podesi da radi sa njim?

Jedino ako znas ti da ga podesis jer oni nece ni hteti ni znati. Ali inace mogu i neki drugi ruteri da se podese da rade.

Moze li neko da smogne hrabrosti da mi napise koliko bi me kostalo uvodjenje IPTV-a i mesecna pretplata sa ovom akcijom sada. Vidim da je moguce od sada i na dva TV-a gledati IPTV. Uskoro ce moci i na HDMI. Samo neka mi neko napise za dva TV-a i ovu akciju sa ovim paketima, koliko bi me izaslo i koliko traje ugovor.

INSTALACIJA:
Cena instalacije dodatnog STB uređaja je 1355,09 dinara, bez PDV-a.

Mislim da samo uvođenje IPTV ne košta ništa ili ono 1 din, tako da ti je u startu to 1600 sa PDV.

MESEČNO:
Četiri programska paketa po ceni Osnovnog 699,00, bez PDV-a. (do kraja 2010.godine)
Open IPTV na dva TV prijemnika 250,00, bez PDV-a.

Mesečno te ovo košta 1120 dinara sa PDV-om.

Ugovorna obaveza je 12 meseci.

E koji su jahaci, majku im. 1600 samo zbog dodatnog, a sa jednim STB-om nista, isto i za mesecnu pretplatu, sta imam mesecno da im placam jos 250, bez PDV-a, aj pri ''instalaciji'' ali mesecno, mnogo preteruju

E koji su jahaci, majku im. 1600 samo zbog dodatnog, a sa jednim STB-om nista, isto i za mesecnu pretplatu, sta imam mesecno da im placam jos 250, bez PDV-a, aj pri ''instalaciji'' ali mesecno, mnogo preteruju

2. STB ne mozes da uzmes u prvih mesec dana koriscenja IPTVa (jer tada traje neki test period), a posle tog perioda, ako ga sam uzmes (znaci, da ti ne dolazi serviser da povezuje) ne placas nista...
Kapiram da se ovih dodatnih 250din placa jer im sa 2. STBom bukvalno koristis dupli protok.

Aha, znaci prvi mesec ne moze 2. STB i mogu sam da ga instaliram, nisam toliki ret, znaci ne placam uvodjenje, nego samo mesecnu ratu, a posle tih mesec dana mogu 2. STB i isto bez instalacije servisera ne placam nista, a placam mesecno ot tada pa nadalje jos + 250din zbog upotrebe 2. STB-a

evo stavio sam u attachmentu, od druga iz telekoma, to dele njima pa mozete videti i vi

inace ja sam probao 2 stba na 1 prikljucku jos kad sam uzeo IPTV pa sam jos tad konfigurisao portove

inace u 2 i 3 ti idu STB sto se vidi i iz podesavanja
Jel ima neko podešavanja za Pirelli ruter kad se koriste dva STB?

Jel i dalje postoji mesec dana probnog perioda ? Prijavio bih se da vidim kako to izgleda, pa ako mi se svidi produzio bih da ga koristim. Posto uglavnom sa ove teme znate o tome, jel postoji neka fora ili zackoljica sa tim probnim periodom, mogu li da vratim uredjaj bez ikakve nadoknade, ako mi se ne svidi ?

Vrh Dno