Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Hvala :)

Likovi koji su trebali da dodju da donesu opremu mom ocu (poshto on uzima iptv, ne ja), rekli su mu da mu treba neki osmozilni kabl... Pojma nemam na shta su mislili... Pretpostavljam da je to kabl za povezivanje tv-a i risivera... Ali ako se i on dobija, zashto su to spominjali?

Svi kablovi bi trebalo da se dobiju. Znaci telefonski do rutera, utp od rutera do STBa (ovo je valjda do 10m, ali dace ti i tu vise ako treba) i scart od STBa do TVa.

od sledece nedelje ce moci da se uzme 2 STB-a jer su dobili novih 19000 STB-ova i testirali su rad sa 2 STBa i HD kanale, samo sto ce HD uvesti za 2-3 meseca jer nemaju jos HD STB-ove... :)

koliko ce da koshta drugi stb?

da li je pametno uzeti sad jos jedan stb mislim da je bolje sacekati ako dobiju hd stb-ove

sad sam procitao da na kanalu b92 u meniju koji dobijete kada stisnete crveno dugme pod opcijom audio mozete prebaciti da slusate radio b92

sad sam procitao da na kanalu b92 u meniju koji dobijete kada stisnete crveno dugme pod opcijom audio mozete prebaciti da slusate radio b92

To ima vec duze vreme. Mozda mesec-dva.

U poslednjem update-u dodat je i teletext na HBO-u.

A cenu drugog STB-a niko ne zna? :(

I jel postoji kod telekom adsl-a mogucnost da se kupe MB ili da se uzme mesec dana flat (da ne mora da se potpisuje ugovor na 12 meseci)?

Koliko se u proseku ceka provera mogucnosti ili cega vec za IPTV?

Pa to je posao od pola minuta pobogu :zgran:

Pa to je posao od pola minuta pobogu :zgran:

Zahtev podnet 19.11.2009 ,zvana korisnička služba pre 15 dana , odgovor:

Proveravaju se tehničke mogućnosti.

Na primedbu da bi mogli dosad da pronađu naftu sledi odgovor:

To je sve što mozemo da Vam kažemo.

The End

Zahtev podnet 19.11.2009 ,zvana korisnička služba pre 15 dana , odgovor:

Proveravaju se tehničke mogućnosti.

Na primedbu da bi mogli dosad da pronađu naftu sledi odgovor:

To je sve što mozemo da Vam kažemo.

The End
Fora je sto oni zapravo cekaju da se oslobodi port (ili sta je vec potrebno), i tek tada zovu (znaci zovu tek kada imaju tehnickih mogucnosti da uvedu).

Da nema tehnickih mogucnosti javljaju, verovatno, samo ako centrala potpuno ne podrzava iptv.

Ovamo kod T-Coma vidis na netu dal ti centrala podrzava iptv, prijavis se onlajn, nazovu te isti dan da potvrdis i da izmjere paricu, vec sjutra dan ti ugrade. Sramota je to da u sred bg-a mora coek da se cima po godine-godinu za televiziju i jos ti uvale krs ruter i krs stb bez hard diska da bi ti mogli svaku pauzu naplatit euro :S:. Gotovo svako selo na 20km od Niksica ima iptv sa Motorolinim HDMI stb-om za snimanje 200 sati programa na hardu.

Poslednja izmena:
Kakvu pauzu? XD

Koliko vidjeh odje na forumu ubrzo ce da naplacuju snimanje po minutu a to znaci i pauzu, sve sto ostaje na serveru ukratko. Kod hrvata je isti slucaj, i jos snimljen program mozes drzati samo odredjeno vrijeme, nakon toga se brise. Ja recimo jos drzim neke trke f1 iz sezone 2008 na hard disku stb-a. Ili kod vas nema pauziranje programa mozda, ako je tako moja greska.

Poslednja izmena:
Koliko vidjeh odje na forumu ubrzo ce da naplacuju snimanje po minutu a to znaci i pauzu, sve sto ostaje na serveru ukratko. Kod hrvata je isti slucaj, i jos snimljen program mozes drzati samo odredjeno vrijeme, nakon toga se brise. Ja recimo jos drzim neke trke f1 iz sezone 2008 na hard disku stb-a. Ili kod vas nema pauziranje programa mozda, ako je tako moja greska.
Toga nece biti, mislim ne vidim razlog. Kod nas ti je vako: Mozes snimati sta hoces, naplacuje se po satu, i ostaje snimljeno tri dana.

@SSJ5,

Pa isto ti dodje naplacivali ga po minutu il po satu, cak i gore po satu, to ti je isto ko ona prica za mobilne mreze kad tarifiraju minut a ne sekund:D.
Hoces da kazes da ti pauza nije potrebna ? A kad oces da se javis na tel u sred utakmice il valve da odvrnes :p. Prednost je tu sto imas i premotavanje, od trenutka kad si prebacio neki kanal da gledas, taj program se automatski i privremeno snima (do prebacivanja novog) i od tog trenutka pa do "live" trenutka mozes da manipulises naprijed-nazad. Npr., ako gledas utakmicu mozes da vratis neki dobar gol vise puta isl.. E sad, ako ti je sve to free zakljuci dal ima prednosti ili nema ;)

ko čeka IPTV neka sačeka još malo dok švabe ne dođu, oni će popraviti stvari.

@SSJ5,

Pa isto ti dodje naplacivali ga po minutu il po satu, cak i gore po satu, to ti je isto ko ona prica za mobilne mreze kad tarifiraju minut a ne sekund:D.
Hoces da kazes da ti pauza nije potrebna ? A kad oces da se javis na tel u sred utakmice il valve da odvrnes :p. Prednost je tu sto imas i premotavanje, od trenutka kad si prebacio neki kanal da gledas, taj program se automatski i privremeno snima (do prebacivanja novog) i od tog trenutka pa do "live" trenutka mozes da manipulises naprijed-nazad. Npr., ako gledas utakmicu mozes da vratis neki dobar gol vise puta isl.. E sad, ako ti je sve to free zakljuci dal ima prednosti ili nema ;)
Pa kazem ti da je vec skoro takva situacija, i da se pauza ne naplacuje, niti ima naznaka da hoce.

Pa kazem ti da je vec skoro takva situacija, i da se pauza ne naplacuje, niti ima naznaka da hoce.

Nijesam korisnik njihovih usluga pa i neznam kakva je usluga i sta tu ima. Ti jesi pa mi reci, dali imas opciju pauziranja live programa i njegovo premotavanje ? Kao sto rekoh neznam kakve usluge nude ni sta naplacuju al ako ima pauza i ima snimanje koje se naplacuje logicno je ovo, pauza=snimanje, jer od momenta pauziranja do live momenta program ide na server i povlaci se naknadno sa njega. Sto se tvoje price tice ti apsolutno nista nijesi rekao osim css-ovskih i cod-ovskih xD wtf omfg lmao i slicnih "uzrecica". Imas li ti uopste iptv ?

Ja cekam 13 dana i nista ne javljaju...zvao sam ih dva puta kazu u toku je provera mogucnosti, uz to imam i njihov ADSL, popizdecu ako mi uskoro ne jave

Heh, ja chekam od Maja 2009 i kada god ih pozovem kazu provera mogucnosti i zatraze mi mob. kao javice mi neko neshto, ali me nikada niko nije zvao... takodje njihov adsl koristim godinama.

evo mene drug iz telekoma zvao da proveri paricu dal ce moci da tera 2 stba

i on kaze zvanican info je 250 + pdv tj 295 din da se placa dodatni STB

Posto sam pitao par ljudi u vezi IPTv-a i shvatio da mi nece uskoro uvesti sem ako nemam vezu u telekomu, zanima me koliko ste vi cekali na uvodjenje.Najverovatnije cu na kraju uvesti Digi Tv, ima li neko iskustva sa njim,a total tv ne bih jer je instlacija oko 50e a digi tv 1200din

Vrh Dno