Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Uzeo sam IPTV na probu od 10.Juna. Odlicna je slika, samo me nervira sto treba 5 sekundi da prodje da bi se promenio kanal.
Odlicna je stvar sa iznajmljivanjem filmova. Da li je HBO Digital zaista besplatan ?? Da mi ne dodje racuncina na kraju meseca !?!

P.S. Cemu sluzi USB na uredjaju :)

Jeste besplatno,odnosno ulazi u cenu osnovnog paketa... Slobodno narucuj!!!

Uzeo sam IPTV na probu od 10.Juna. Odlicna je slika, samo me nervira sto treba 5 sekundi da prodje da bi se promenio kanal.
Odlicna je stvar sa iznajmljivanjem filmova. Da li je HBO Digital zaista besplatan ?? Da mi ne dodje racuncina na kraju meseca !?!

P.S. Cemu sluzi USB na uredjaju :)

Nadje li zasta je USB?

Koliko ja znam, USB je za servisiranje, čini mi se da sam to, svojevremeno, pročitao na sajtu proizvođača.

Danas primetim da su ponovo vratili SOS kanal u Kragujevcu nakon sto su ga smakli sa Studiom B i RTV 2.... Kakvi amateri!!!!

Prijavio sam se u subotu za iptv da probam malo taman dok traje sp. Prvi utisci su da mi nedostaju neki kanali u odnosu na sbb, nekih ima kojih nema na sbb ali su van osnovnog paketa. Ima zanimljivih opcija ali kvalitetom slike nisam preterano oduševljen...kao da se muti poput malo lošije kompresije nekad i kao neke električne smetnje da ima, takodje zan da dodje do pixelizacije usled protoka, medjutim bolja je od analogne nema šta, boje i kontrast i oštrina malo. Inače gledam na samsung 42" b450 HD ready plazmi. Ono što mene zanima je da li je moguće da mi na dve različite utičnice i dva splitera budu povezani novi hg520s hawajac i stari mt882 hawajac jer mi je tako zgodnije pošto ne posedujem dovoljno lan kabla a računar i tv su mi na različitim krajevima stana. Ja sam probao i novi hawajac mi posisa protok i stari onda ne može da uspostavi link.

Poslednja izmena:
Cekaj, vec si dobio STB, ja se prijavio jos 09.04. i nista jos ne zovu?

Juče primetio da je otključan modem na veću brzinu i da je nestao overhead i danas ujutru me zvali da dodjem po opremu, inače kad smo već kod oprme morao sam da se vraćam jer su mi dali pogrešan ispravljač.

Ja sam evo sada gledao i brzina mi je podesena na :
Bandwidth Down/Up(kbps) 8992/509
Ocekujem da me sutra zovu :D

Da li onda neko zna jel moguće povezati dva modema na dve utičnice u isto vreme i da to radi ?

Da li onda neko zna jel moguće povezati dva modema na dve utičnice u isto vreme i da to radi ?
ukoliko svaka uticnica ima svoju zasebnu liniju onda moze, drugacije nece obzirom da dva modema ne mogu slati signla preko istog opsega na jednoj liniji...

Uzeo sam danas IPTV na probu. Morao sam da im vratim Huawei MT882, a dobio sam HG520c, sve ispodesavao i radi fino, iskreno mislio sam da ce biti mnogo bolja slika, izgleda mi kao da gledam neki klip sa youtube-a, mozda je i to zato sto duze vreme gledam samo 1080p filmove :D Imam samo jedno pitanje, probao sam sve kodove za daljinski za moj tv, ali bezuspesno. TV je Samsung LE-32A656. Ako neko ima kod, molio bih ga da napise. Ne mora tacno za ovaj model, mislim da svi samsung noviji TV-ovi rade na jednoj istoj frekvenciji. Pozdrav

Imam samo jedno pitanje, probao sam sve kodove za daljinski za moj tv, ali bezuspesno. TV je Samsung LE-32A656. Ako neko ima kod, molio bih ga da napise. Ne mora tacno za ovaj model, mislim da svi samsung noviji TV-ovi rade na jednoj istoj frekvenciji. Pozdrav

Imas odgovor na prethodnoj strani.

Nisi morao da vraćaš "barbie" modem kako ga zovu u telekomu. Mene kad su zvali da preuzmem opremu rekli su da ponesem stari modem na čega sam im ja odgovorio da ne želim to da uradim jer u ugovoru stoji da modem pripada meni posle godinu dana. Posle toga službenica telekoma je rekla da sam u pravu i da se izvinjava, ako je u pitanju mt882 kodno ime barbie onda ne moram da ga vraćam.

Što se tiče ovog koda za samsung i njegovog ukucavanja meni nikako ne polazi za rukom da proradi :S:

To sam negde procitao na ovoj temi, ali nigde nisam nasao to u ugovoru, pise samo da Telekom daje korisniku na koriscenje Modem i spliter (dalje u tekstu Opremu). A ugovor sam potpisao za ADSL 2007. godine. Stvarno je bio vrh modem, restartovao se u sekundi, ni ovaj mi nije los za sada. Bilo mi je zao da se otprostim od barbike, jer mi je toliko stvari skinuo sa neta, prirastao mi je za srce, ali sta ces. Nije mi jasno, da li ce mi ostati ovaj modem koji sam dobio, iako ne budem zadovoljan IPTV-om i raskinem ugovor za IPTV ? Pa koji Samsung imas ? Meni je uspelo, istovremeno drzim OK i TV i kad zasvetli crveno otkucam 354 i radi bez problema

Ima li taj STB mogucnost da razvuce sliku koja nije uskladjena sa TV-om? Nesto kao auto fit koji imaju plejeri za komp kada se gleda film. Prvenstveno me zanima zbog ArenaSport koja na CRT televizorima ima one crne margine i uzduz i popreko.

Poslednja izmena:
Pa dobro... mislio sam na one iz 21. veka ;)

Za ostale se ni ne isplati uzimati IPTV.

Haha, to kaze i moja baba :D Najbolji su oni crno-beli imaju najveci spektar crne i bele boje :D

Kod za daljinski

Da li je neko provali koji je kod da se taj Amino daljinski poveze sa Panasonic x10? nijedan ne odgovara iz one list :lupko:

Haha, to kaze i moja baba :D Najbolji su oni crno-beli imaju najveci spektar crne i bele boje :D

Heh, pa valjda imam oči. A imam i LCD monitor sa digitalnim USB tjunerom za hrvatske kanale. I moram da kažem da naš analogni sa Čota sada dere hrvatski digitalni i slikom i zvukom. Znači, ili su to Hrvati loše napravili ili ova nova tehnologija ne može da se poredi sa starom :p

Poslednja izmena:
pozdrav,
da li neko mozda zna koji je kod potreban za daljinski da se ukuca za televizor vivax imago 2908pf da bih rukovao sa jednim daljinskim?

Poštovani korisnici, u ponudi OPEN IPTV dostupna su još dva nova regionalna Live TV kanala za područje Vojvodine:

* Duna 1 na kanalu br. 551 - program emituje na mađarskom jeziku, i
* Duna 2 na kanalu br. 552 - program emituje na mađarskom jeziku.

Jel neko provalio da je HBO u 16:9 formatu?

Poštovani korisnici, u ponudi OPEN IPTV dostupna su još dva nova regionalna Live TV kanala za područje Vojvodine:

* Duna 1 na kanalu br. 551 - program emituje na mađarskom jeziku, i
* Duna 2 na kanalu br. 552 - program emituje na mađarskom jeziku.
Bash su se pretrgli XD Mislim lepo za madjarsku populaciju, (mada vidim ima dobre muzike) ali gde je moj SyFy :)

Cek, cek, zasto bi se neko zalio ukoliko je slika prebacena u 16:9?

Vrh Dno