Dobro, de, sad kad sam pojeo *****, red je da vam se izvinim.
Radi se o dotichnom Saiteku...
Naime, nabavih ja taj moccni proizvod - P3000 kako ga zovu. Sav odushevljen (kad samo pomislim da sam reintalirao windows delimichno zbog toga da nemam NIKAKVIH problema kad "zver" stigne) kachim ga na USB. Baterije su naravno bile gladne, stoga stavih jednu da se puni...
Kao shto veli u uputstvu, nakon jedno sat vremena, crvena 'charge' lampica se ugasi, osta samo zeleno 'ready'. Drhtavom rukom izvadim bateriju iz baze, ubodem u joystick (koji btw, stvarno looks and feels mnogo moccno).
Prijavi se on u Windowsu, sve uredno...
Ukljuchim test... a on... nishta! EJ! NISHTA!!
ZNACHI NISHTA NE RADI!! Na displeju sve lepo pokazuje, puna baterija, analog mode, mogu da prebacim na digital, sve uredno radi, ali mali se jednostavno ne odaziva...
"Dodjavola!" - rekoh. "Nemogucce da sam takav *****! Shta ne radim kako treba?". Setim se GX-Xovog taga, nije da me zanimalo da li su lemuri biljojedi, ali znajucci da je Chika Google imao odgovor na MNOGA moja pitanja, reko da ukucam "P3000 problem", shto jednostavnije to cce vishe pogoditi centar. Eh... Kako ranije to nisam uradio? Elem, imam shta da vidim...
http://www.epinions.com/pr-Saitek_Wireless_Gamepad_with_Docking_j64/display_~reviews
Nije da Saitek pravi loshe dzojstike, jednostavno su se usrali BASH sa ovim modelom, i ja sam ***** BASH taj uzeo na test. Nije ni problem da ga vratim, ali moje razocharenje ne moze da se izmeri nikakvim skenjometrom, a da vas lazzem i da preccutim ovakav peh, stvarno ne bi bilo u redu.
DAKLE DALJE OD Saitek-a P3000, ako ga vidite negde, slobodno izjavite saucheshcce nesretnom mu vlasniku.
Za kraj, moram da citiram rechenice koja me je najvishe ujela za srce:
"Their final response, take the unit back for exchange. I did and guess what, same problem. I have other friends on the internet with the same issue. Save your money, buy something that says QUALITY in the name, like Logitech."
Kad se samo setim da sam Logitech ispljuv'o za durability u prethodnom postu, tako mi i treba.
Koliko bih P2500 verovatno nahvalio, (ista stvar samo, brate, na zzicu) toliko sam imao neodoljivu zzelju da zahvaljujucci ovom P3000 ispljujem sebe do kraja.
Verujem da je mnoge od vas ovaj post uveselio, situacija je krajnje tragi-komichna, ali ja ovaj pad ispraccam uz pesmu:
Isplachi se na gruuuudima mojiiiim
Stegni me jacheeee
Zbogom, zbogom, zbogom i meni se plache....
---
edit
---
Najgore od svega je shto drugu bateriju josh nisam ni probao, sad ako proradi sa njom, tachno ccu da se ubijem veshanjem.